Design & Developed BY Patira

صفحه 90 از 100 نخستنخست ... 40808889909192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 891 تا 900 , از مجموع 994
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Bia Inja ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

به نام خدا
    اول از هر چیز گله دارم از دوستان که بعد از 48 ساعت و علیرغم خواهش مکرر اینجانب دست به کار نشدند و تایپیک رو نزدند !
    اینم آمار این تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 269
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 123
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 86
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 83
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 49
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 46
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 26
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 25
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 24
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 11
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 10

این آمار رو دوباره میذارم برای دوستانی که موفق نشدند در تایپیک قبلی مشاهده کنند !

هر چه می خواهد دل تنگت بگوی
    ولی حتما ترتیب و آداب را بجوی
    امیدوارم دوستان در این تایپیک هم فعالیت گسترده داشته باشند !

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پیش فرض مسئله ملی

نقل قول نوشته اصلی توسط *rossonero* نمایش پست ها
    سلام.
    با مراجعه به سايت persianorarabiangulf.com
    به خليج پارس راي دهيد!
    دمت گرم مسئله ملیه.
    بچه ها همه بلا اسثنا برید به خلیج فارس رای بدید. هرکی روهم که میشناسید که به اینترنت دست رسی داره بگید بره رای بده. مسئله ملیه. خلیج فارس مال ماست واینو همه باید بدونند.
    منم به خلیج همیشه فارس رای دادم.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

3. 8 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

آره رای بدین رای خوبه رای دوس دارم
    منم به خلیج فارس رای دادم یه مشت آدم مف خور چنگالاشون و تیز کردن رو مملکت ما یره مگه کشکه
    واما راجع به عکسای دوست خوبم مورینیو
    خیلی خوب بود میگم راجع به نیش پشه هم یه چیزی بزار ببینیم اصلا پشه ی کشنده هم وجود داره یانه
    مغســــــــــــــــــــــ ــــــــــــی

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

5. 6 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

پیش فرض مادر جدید/مادر قدیم

مادر قديم

گویند مرا چو زاد مادر
    پستان به دهان گرفتن آموخت

شبها بر گاهواره ی من
    بیدار نشست و خفتن آموخت

دستم بگرفت و پا به پا برد
    تا شیوه ی راه رفتن آموخت

یک حرف و دو حرف بر زبانم
    الفاظ نهاد و گفتن اموخت

لبخند نهاد بر لب من
    بر غنچه ی گل شکفتن آموخت

پس هستی من ز هستی اوست
    تا هستم و هست دارمش دوست
    (ایرج میرزا)

مادر جدید

[/CENTER]

گویند مرا چو زاد مادر
    روی کاناپه لمیدن آموخت

شبها بر ماهواره تا صبح
    بنشست و کلیپ دیدن آموخت

بر چهره سبوس و ماست مالید
    تا شیوه ی خوشگلیدن آموخت

بنمود تتو دو ابروی خویش
    تا رسم کمان کشیدن آموخت

هر ماه برفت نزد جراح
    آیین چروک چیدن آموخت

دستم بگرفت و برد بازار
    همواره طلا خریدن آموخت

با قوم خودش همیشه پیوند
    از قوم شوهر بریدن آموخت

آسوده نشست و با اس ام اس
    جکهای خفن چتیدن آموخت

چون سوخت غذای ما شب و روز
    از پیک مدد رسیدن آموخت

پای تلفن دو ساعت و نیم
    گل گفتن و گل شنیدن آموخت

بابام چو آمد از سر کار
    بیماری و قد خمیدن آموخت !!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 9 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

گفتم چند تا سوتی خیابانی رو بزارم بخندیم

بازی ایران کره جنوبی تو تهران بود گفت که باران به شدت در ورزشگاه میوزد
    اینم ویدئوش

اقای خیابانی تو اولی یه سوتی جالب میده : 0-0 به نفع دو تیم !!!

بازی استقلال - فولاد ( کرنر پا آورده )

بازی هلند با روسیه است تو یورو 2008 که آمار اون پایین میاد 16 شوت هلند و 14 شوت روسیه بعد آقای خیابانی میگه 40 شوت رو داشتیم!!!

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

9. 9 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها
    گفتم چند تا سوتی خیابانی رو بزارم بخندیم

اینا که لینکشون خرابه آقا سینا...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

11. 6 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    اینا که لینکشون خرابه آقا سینا...
    راست میگه باووووووووووووووووووووو ......

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

13. 6 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

درم میگم دارم میرم تا عابر بانک سر کوچه، میگه میخوایی بری پول بگیری؟ میگم پـَـَــــ نَ پـَـَــــ دلم گرفته میخوام برم باهاش درد دل کنم
    رفتیم باغ وحش دم قفس میمونا یاروو امده دستش موزه.. میمونه داره خودشو داغون می کنه اقاهه میگه بخاطر موزها اینجوری میکنه؟پَـــ نـ پَـــ بخاطر قیافۀ تو فکر کرده داداش گمشدشی
    رفیقم تو دستشویی بود منم داشتم میترکیدم به خودم می پیچیدم
    اومده بیرون میگه دستشویی داری
    میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم میرقصیدم که اومدی بیرون روحیت عوض شه
    تو جاده بنزین تمام کردیم وایسادیم کنار جاده 4 لیتری تکون میدیم ! طرف اومده میگه بنزین تمام کردین ؟
    میگیم:پـَـَـ نــه پـَـَـــ میگیم هورا ! ما هم از این دبـــّه ها داریم !!!
    نصف شب زنگ زدم 110 مرده میگه موردی پیش اومده؟ میگم پـ نه پـ زنگ زدم ببینم شبا که ما میخواییم آقا پلیسه بیداره یا نه
    عكس برادرزادهامو نشون دوستم دادم با مامانشون ..برگشته میگه ااِاا داداشت زنم داره؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ اینارو تو قرعه كشی بانك برنده شده ...
    با ماشین تصادف کردم بردمش صافکاری . یارو میگه میخوای صاف و صوفش کنم؟
    میگم پَـــ نه پَـــ آوردم برام گل بزنیش. امشب عروسیمه

دستم جلو دهنمه دارم خمیازه می کشم بابایی می گه خوابت میاد ؟؟؟ پــَ نــِ پـــَ دارم گشادی دهنمو سانت میزنم
    یاروو اومده مصاحبه بهم میگه ببخشید شوما حقوق و مزایا هم میدید ؟؟؟
    پـــَ نــَ پـــَ آخر ساعت بوست میکنیم باهات بای بای میکنیم

گشت ارشاد واستاده کنار میدون به دختره می گیم خانوم مواظب باش جلوتر گشت ایستاده... میگه گیر هم میدن؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوان دختر شایسته ایران را انتخاب کنن
    دوستم گوشی جدیدمو دستم دیده . میگه مبارک باشه ، خریدیش؟؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ... لپ لپ خریدم از توش دراومده!!!
    بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا ..
    مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟...
    پَـــ نَ پَـــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه:... نیو فولدر
    !
    روی نیمکت توی پارک، روزنامه دستمه... اومده میگه... روزنامه میخونی؟ نَ پـَـَــــ سبزی خریدم نمیدونم لای کدوم صفحه گذاشتم
    با هزار جور کلک رفتم وسط خیابون شمارمو دادم به دختره ... میگه این شماره موبایلته؟
    میگم نه پــــــَ من مأمور ثبت احوالم اومدم کد ملیتو بهت یادآوری کنم !
    جلو توالت عمومی وایسادیم یارو می گه آقا ببخشید شما هم تو صف توالت وایسادین..؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــ ما سوسكیم اومدیم نهار!!

تو دستشویی سوسک بود با مگس کش کشتمش جنازشو ورداشتم ببرم بندازم بیرون.مامانم بین راه نگاه میکنه میگه کشتیش؟
    پـَـَـــ نــه پـَـَـــ , تو دستشویی خوابش برده بود دارم میبرمش تو رختخوابش بخوابه!
    رفتم واسه ثبت نام رانندگی زَنه میگه واسه آموزش اومدین !؟؟!! گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ
    پول میدم که منو سوار ماشینتون کُنین بشینم رو پای راننده قان قان کُنم
    دریخچالو باز کردم میخام میوه بردارم
    بابام میگه دریخچال واستادی چیزی میخای؟
    میگم پَ نه پَ میخام با میوه ها صوبت کنم افسرده نشن
    رفتم مرغ فروشی مغازه دار میگه مرغ می خوای ؟ گفتم پــَ نه پــَ از گشت ارشاد اومدم ، حجاب مرغای تو ویترین مناسب نیست !!
    رفتیم رستوران، میگم 2 تا جوجه لطفا، میگه جوجه کباب؟ پـــ نه پــــــ ازین جوجه رنگیا، یه قرمز بدین یه سبز!

با گل رفتم بیمارستان، نگهبان میگه گل برای مریضتون آوردین، گفتم پ نه پ اومدم خواستگاری تو با این سیبیلات

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

15. 7 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر
    بازیکن محبوب
    مجیدی.فان پرسی.والکات.پیکه
    اسم واقعی شما
    ارمان

IranSS_TehranJuventus

تشکر ها
    275
    تشکر شده 237 در 57 پست

سلام اقای مورینیو.اگه میشه چنتا عکس و کمی اطلاعات از بزرگترین مارهای دنیا بذارین.واقعا بزرگترینشون.نه این4پنج متری ها
    هروقت گواردیولا و مورینیو تونستن با بازیکنای دو سه فصل اخیر ارسنال هرسال جزو بیگ فور بمونند و یقیه تیمهای بزرگ رو بگیرند و شانس قهرمانی بشند بعدش میتونن ادعا بزرگترین مربی هستند

17. 5 کاربر از پست مفید ای.بی.سی.دی تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پیش فرض مارهای عظیم الجثه

نقل قول نوشته اصلی توسط ای.بی.سی.دی نمایش پست ها
    سلام اقای مورینیو.اگه میشه چنتا عکس و کمی اطلاعات از بزرگترین مارهای دنیا بذارین.واقعا بزرگترینشون.نه این4پنج متری ها
    بخش اول
    مارهای عظیم الجثه

نوعی مار پایتون
    بزرگترین گونه مار شناخته شده در جهان که آناکوندا (Anaconda) نام دارد که در آمریکای جنوبی یافت می شود. اولین نمونه از این حیوان که از لحاظ جثه در نوع خود رکوردار است، با طولی معادل حدود 11 متر در سال 1944 توسط کاوشگران نفت، در شرق کلمبیا کشف شد.

کلنل پرسی اچ. فاوست (Colonel Percy H. Fawcett) از افسران اسبق ارتش انگلیس که در تاریخ فوق در محل حضور داشته در این باره می گوید :

"ما درون قایق به آرامی مشغول حرکت بودیم، ناگهان یک سر مثلثی شکل و یک بدن مواج به طول چندین متر در مقابل ما پدیدار گشت، من بلافاصله اسلحه ام را در پشت این حیوان قرار دادم و به محض شلیک، مار عظیم الجثه حرکاتی سریع و غیر قابل کنترل را آغاز نمود، به طوری که قایق ما تقریبا در حال واژگون شدن بود."

در ادامه توضیحات فاوست ذکر شده که سرانجام چگونه این جانور عظیم الجثه را متوقف کردند و به بررسی سایز بدنش پرداختند و طول این جانور حدود 19 متر و قطر آن را حدود 31 سانتی متر تخمین زده شد.

آناکوندا که در مواردی مار بزرگ آبی یا هیولای دریاچه نیز نامیده شده، می تواند در آب های روان زندگی کند. مانند گونه های دیگر مارها، آناکوندا نیز گوشتخوار است اما برخلاف اغلب هم نوعانش که از زهر خود برای کشتن یا از پا انداختن طعمه استفاده می کنند، آناکوندا همانند پایتون (python نوعی مار بوا) با اعمال فشار، جان طعمه را می گیرند. در حقیقت پایتون ها به دور حیوانی که قصد شکارش را دارند، می پیچند و با استفاده از ماهیچه های قدرتمند خود طعمه را تا جایی که دیگر قادر به نفس کشیدن نباشد، می فشرند.

پایتون ها دسته ای از مارهای غیر سمی و زیرشاخه مارهای بوا یا Pythoninae هستند، وجه تمایز Python ها با مارهای بوا در داشتن دندان در آرواره پایینی است.

آناکونداها در مقایسه با پایتون ها مارهای بزرگتر و سنگین تری هستند و قطرشان نیز بیشتر است. شاید به این دلیل است که آناکونداها به عنوان مارهای آبی بر خلاف پایتون ها برای بالا رفتن از درخت هیچ زحمتی به خود نمی دهند.

آناکوندایی که توسط مردم اسیر شده است.
    این گونه از مارها از خانواده مارهای بوا به رنگ سبز تیره با خط و خال های دورانی شکل است و عموما در نواحی گرم و مرکزی آمریکای جنوبی سکونت دارد، در مواردی "مار بوای آبی" نیز به آن اطلاق می شود. از آنجائیکه بیشتر وزن این مار غول پیکر را مایعات تشکیل می دهند، آناکونداهایی که داخل آب زندگی کی کنند، نسبت به مارهایی که بر روی درخت ساکنند، رشد بیشتری دارند.

آناکونداهای ساکن آب معمولا برای شکار، به محض اینکه طعمه وارد آب می شود، به سمتش حمله ور شده و او را با فشار در داخل آب خفه می کنند.

تغذیه و مشکلات هضم
    اغلب مارهای بزرگ پس از به دام انداختن طعمه، آن را یک جا می بلعند و علیرغم اینکه فک مارها از لحاظ فیزیکی به گونه ای است که می تواند از اتصال جمجمه تا اندازه دلخواه باز شود، قادر است شکارهایی بزرگ تر از قطر خود را نیز ببلعد، در واقع دو فک این حیوان توسط رباطی با خاصیت ارتجاعی به هم متصلند.

زمانی که لاشه حیوانی درون شکم مار قرار دارد، لازم است پیش از اینکه در روده فاسد شود، هضم گردد. اگر مار نتواند قبل از پخش باکتری در بدنش طعمه بلعیده شده را هضم نماید، مجبور به بالا آوردن آن می گردد و در صورتی که امکان چنین کاری نباشد، احتمال دارد مار در اثر مسمویت غذایی از بین برود.

آناکونداهای عظیم الجثه معمولا حیواناتی چون آهو، خوک، ماهی و کروکودیل های کوچک را شکار می کنند. این مار در ابتدا گردن طعمه را به دندان می گیرد و پس از آن با تلاش کل بدن جانور را می بلعد.

هر چند آناکوندا را بزرگترین مار می شناسند، نوعی پایتون در سال 1912 در اندونزی می زیسته که ظاهرا بزرگترین حیوان در گونه خود بوده است. آناکونداهای کلمبیا نیز در زمره عظیم الجثه ترین نمونه های این حیوانات به شمار می روند.

پایتونی که در حال خفه و خرد کردن یک آهو است.
    حمله به انسان
    در مورد شکار انسان ها توسط مارهای بزرگی چون پایتون ها و آناکونداها، موارد متعددی گزارش شده از جمله اینکه در سال 1972 یک پایتون در کشور برمه پسر بچه ای 8 ساله را خورد، در سال 1927 نیز شخصی به منظور فرار از بارش باران به زیر درختی پناه می گیرد، دوستانش که پس از مدتی تنها کلاه و کفش های او را یافته بودند با کشتن یک پایتون که در آن حوالی به سر می برد، بدن فرد قربانی را داخل شکم مار پیدا کردند.

عجیب است بدانیم اغلب حملاتی که توسط مارهای بزرگ به انسان ها اتفاق می افتد، بر خلاف تصور ما در جنگل نیست، بلکه در حومه شهرها رخ می دهد. بسیار دیده شده که افرادی پایتون را جزو حیوانات خانگی نگهداری می نمایند، اما باید در نظر داشت که همواره احتمال خطر حمله این حیوان وجود دارد.

در سال 1993 یک نوجوان 15 ساله با وزنی معادل 95 پوند توسط یک پایتون خانگی مورد حمله قرار گرفت. این مار با 11 فوت طول (حدود 3.5 متر ) و 53 پوند وزن، جثه متوسطی داشت اما با تلاش اندکی توانسته بود این پسر را ببلعد. به هر حال مارهای بزرگ علیرغم زیبایی قابل تحسین، می توانند خطرناک باشند و لزوما تنها در جنگلها نیست که به انسان ها آسیب می رسانند.

بزرگترین مار زنده جهان
    در روزهای آخر سال 2003، خبر به دام انداختن یک پایتون عظیم الجثه در کشور اندونزی اعلام شد. طبق این گزارشات جانور فوق حدود 15 متر طول و 443 کیلوگرم وزن دارد و در حال حاضر بزرگترین مار زنده جهان محسوب می شود.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

19. 7 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

50 مزیت پسر بودن!
    -اسم هر جک و جونوری رو روی شما نمیگذارند از قبیل آهو ،غزال ، پروانه ، شاپرک و موارد دیگر که اینجا جاش نیست 2-در عروسی میتونید لباسی رو که بارها به تن کردید رو دوباره بپوشید
    3-میتونید هر صد سال یه بار هم موهاتون رو شونه نکنید و بعد بگید مد روزه
    4-از ترس اینکه کسی سن شما رو بفهمه شناسنامتون رو قایم نمیکنید
    5-مطمئنا استهلاک فک شما به مراتب کمتر است
    6- مدل لباس دختر شمسی خانم چشمهاتون رو داخل دهانتون سرنگون نمیکنه
    7-در موقع استرس هیچوقت ناخنهای خود را نمیجوید
    8-هفته ای دو بار شکست عشقی نمیخورید!
    9-لازم نیست از 18 سالگی موهای سرتون رو رنگ کنید چون موهای جوگندمی خیلی هم به شما میآد
    10- فقط شما میتونید برید استادیوم
    11- خودتون پنچری ماشینتونو میگیرید
    12-لازم نیست با قرار دادن انواع جکهای هیدرولیک و غیر هیدرولیک در پاشنه کفش قدتون رو افزایش بدید
    13- میتونید تمام روز بادوستانتون برید کوه و وقتی برمیگردید خونه برای خانمتون تعریف کنید که چه روز پرکاری داشتید
    14- موقع خواستگاری به هیچ وجه نگران بر هم خوردن تعادل سینی چای نیستید
    15- از دیدن کله پاچه دچار تشنج نمیشید
    16- هیچ کس از اینکه دست پخت افتضاحی دارید به شما ایراد نمیگیره
    17- فقط شمایید که لذت تماشا کردن فوتبال یوونتوس- بارسلونا را با گزارش عادل فردوسی پور درک میکنید sleepy
    18- فقط شمایید که میتونید لذت تکچرخ زدن با CG رو تجربه کنید
    19- میتونید با خط ریشتون بیش از 12000 اثر هنری خلق کنید
    20- به طلا و جواهرات دیگران در حالی که دارید از حسادت منفجر میشید نگاه نمیکنید
    21- تو عروسی ها لازم نیست چند تن زنجیر از خودتون آویزون کنید که تازه دیگران ازتون بپرسند بدلییییییه ؟
    22- سر سفره عقد لازم نیست برید گل بچینید و گلاب بیارید و نون بگیرید و اینا…
    23- در حالی که خواهرتون باید بمونه خونه و آشپزی یاد بگیره شما میرید بیرون و گل کوچیک بازی میکنید
    24- لازم نیست آدرس تمام مزون ها، پاساژها ،بوتیک ها و مراکز لاغری شهرتون رو حفظ باشید
    25- اگه تو خیابون تویوتا کمری جلوی پاتون نگه نداشت به راحتی سوار یه پیکان میشید
    26- لازم نیست همیشه جای جورابهای همسرتون رو حفظ باشید
    27- فقط شما میتونید سه ساعت تمام برنامه نود رو با دوستاتون تفسیر کنید
    28- لازم نیست روزی چهار بار مثل آمپول ب کمپلکس سریالهای بی سر و ته وطنی رو تماشا کنید
    29- لازم نیست سالی یه بار زاویه دماغتون رو نسبت به افق تغییر بدید
    30- میتونید حتی تا محل کارتون رو هم با دوچرخه طی کنید و کسی اونجوری به شما نگاه نکنه
    31- میتونید راحت رو صندلی های جلوی اتوبوس بشینید و در عقب دود نخورید(البته این اتوبوس های BRTاین قضیه رو خرابش کرد)
    32- میتونید با شلوارک و رکابی راحت تا سر کوچه برید
    33- خیالتون راحته که هرگز یک خواهر شوهر (و ایضا جاری) که مدام رو اعصابتون رزم آیش برقرار کنه ندارید
    34- لباسهاتون ظرف 48 ساعت دلتون رو نمیزنه
    35- در زیر گرمای نابود کننده تابستون خیلی راحت با یه آستین کوتاه میایید بیرون
    36- نیازی ندارید هر روز که از خواب پا میشید تا ساعت 6 بعدازظهر رو جلوی آیینه با خودتون ور برید
    37- نیازی نیست سه چهارم عمرتون رو توی کلاسهای آشپزی ،خیاطی، گلدوزی، آموزش فال شیرموز و تقویت اعتماد به نفس در 3/0 ثانیه بگذرانید
    38- نیازی نیست داخل کیفتون به تعداد رنگهای یک LCD لنز چشم داشته باشید(رنگهای LCD معمولا بالای 16 میلیون میباشد)
    39- اگه به انواع فنون حرکات موزون آشنا نبودید هیچ اشکالی نداره
    40- فقط شما میفهمید که یک 206 اسپرت خفن چقدر زیباست
    41- بدون اینکه کسی بهتون چیزی بگه میتونید ساعتها پلی استیشن بازی کنید
    42- با دیدن سوسک و موش و امثالهم اجدادتون از گور در نمیایند و جلوتون رژه نمیروند
    43- فرق CD رو با بشقاب میوه خوری متوجه میشید I don't want to see
    44- با یک سرماخوردگی سه ماه در CCU بیمارستان بستری نخواهید شد
    45- میتونید یه جوک بامزه تعریف کنید بدون اینکه خودتون قبل از همه دو ساعت تمام بهش بخندید
    46- روی در هیچ مغازه ای ننوشته اند که از پذیرفتن آقایانی که شئونات اسلامی را رعایت نکنند معذوریم(بس که محجوب هستند آخه)
    47- داشتن ریش پروفسوری از ویژگی های بسیار ممتاز است که مخصوص شما آقایان میباشد
    48- فقط شما میتونید کت و شلوار بپوشید و کروات بزنید و کلی خوشتیپ بشید
    49- بیش از 60 درصد رشته های مهندسی رو شما به خودتون اختصاص دادید(دیگه از این با کلاس تر؟)
    50- و در نهایت اینکه میتونید تو خیابون از هر کس که دلتون خواست بپرسید ساعت چنده؟! (این یکی دیگه ته ویژگی بود)

لعنت به باعث و بانی این بغض

21. 5 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

صفحه 90 از 100 نخستنخست ... 40808889909192 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)