Design & Developed BY Patira

صفحه 89 از 100 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 994
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Bia Inja ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

به نام خدا
    اول از هر چیز گله دارم از دوستان که بعد از 48 ساعت و علیرغم خواهش مکرر اینجانب دست به کار نشدند و تایپیک رو نزدند !
    اینم آمار این تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 269
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 123
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 86
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 83
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 49
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 46
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 26
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 25
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 24
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 11
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 10

این آمار رو دوباره میذارم برای دوستانی که موفق نشدند در تایپیک قبلی مشاهده کنند !

هر چه می خواهد دل تنگت بگوی
    ولی حتما ترتیب و آداب را بجوی
    امیدوارم دوستان در این تایپیک هم فعالیت گسترده داشته باشند !

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    هی هی مواظب حرف زدنت باش رو رئال خیلی حساسم بهترین دوستمم که بهش توهین کنه میخوره تو دهنش چه برسه شما
    افتااااااااااااااااااااد امیدوارم دیگه تکرار نشه دوست جوجولی
    حرف حساب جواب نداره که !!!! حقیقت تلخه !!! بازم میگم رئال ............... ترین تیم دنیاست
    جوجولی خودتی با اون دوستت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

3. 6 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بنابه اظهارات شاهدان عيني اين مرد در حالي كه نقش بر زمين شده بود دايما فرياد مي‌زد كه همسرش مريم را كشته است.
    كساني كه حوالي ظهر دوشنبه گذشته براي بنزين زدن به پمپ بنزين خيابان پاسداران رفته بودند شاهد كشته شدن زني توسط شوهرش بودند.

به نوشته «اعتماد«، سرهنگ كارآگاه آريا حاجي‌زاده اظهار داشت: «حوالي ظهر روز ۲۴ مرداد ماه جاري مرد ميانسالي با ضربات چاقو همسر خود را مجروح كرد و پس از آن نيز دست به خودزني زد».

وي افزود: «با وجود حضور عوامل اورژانس در محل حادثه و انتقال هر دو مجروح به بيمارستان و با وجود اقدامات تيم پزشكي مريم، همسر اين مرد، در اثر خونريزي شديد جان خود را از دست داد.»

با اعلام خبر قتل «مريم» توسط شوهرش قاسم، پليس آگاهي و قاضي كشيك ويژه قتل دادسراي جنايي تهران، عوامل اداره دهم پليس آگاهي و قاضي رسولي بازپرس شعبه پنجم ويژه قتل دادسراي امورجنايي تهران در محل حادثه حضور يافتند و پرونده جهت تحقيقات تخصصي در اختيار كارآگاهان اداره دهم قرار گرفت.

بنابه گزارش هاي به دست آمده همگي شاهدان با بيان اظهاراتي مشابه عنوان كردند كه در روز حادثه ناگهان صداي جيغ زني را شنيدند و به محض حضور در محل بدن خون‌آلود زني كه روي زمين افتاده بود را ديدند كه در كنار او مرد ميانسالي كه چاقويي در دست داشت و از ناحيه شكم دچار خونريزي شده بود، افتاده بود.

بنابه اظهارات شاهدان عيني اين مرد در حالي كه نقش بر زمين شده بود دايما فرياد مي‌زد كه همسرش مريم را كشته است.

براساس اطلاعات به دست آمده از شاهدان صحنه جنايت و قطعي اعلام شدن ارتكاب جنايت از سوي قاسم كه همسرش مريم را به قتل رسانده است قرار بازداشت موقت اين مرد از سوي مقام قضايي صادر شد.

گفتني است، با تكميل اقدامات درماني متهم جهت انجام تحقيقات درباره انگيزه ارتكاب جنايت به اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل خواهد شد.

5. 6 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

شکیبایی و عملکرد درست آتش نشانان در برخورد با جوانی که تهدید به خودکشی می کرد موجب شد وی از تصمیمش منصرف شود. این جوان 30 ساله شب گذشته با رفتن بر روی سقف سایبان پل عابر پیاده در خیابان فدائیان اسلام، بعد از بزرگراه آزادگان تهدید به خودکشی می کرد و شهروندانی که شاهد ماجرا بودند در تماس با سامانه 125 از آتش نشانان کمک خواستند.
    ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران در پی تماس شهروندان بلافاصله ساعت 20:32 دقیقه گروه نجات 2 را به محل اعلام شده اعزام کرد. به گفته عباس خصالی فرمانده نجاتگران، جوانی که قصد خودکشی داشت و اختلافات خانوادگی را دلیل این تصمیم خود اعلام کرد با تهدید و پرخاشگری سعی داشت تا از نزدیک شدن نجاتگران به خود جلوگیری کند.
    وی افزود: گروهی از نجاتگران تشک مخصوص نجات را زیر پل عابر پیاده آماده کردند و گروه دیگری از آنان برای ایمن سازی نرده های فلزی وسط خیابان را برداشتند.

نجاتگران همچنین پس از گفتگوهای فنی و کارشناسانه با این جوان که رضا نام دارد وی را از انجام تصمیمش برای خودکشی منصرف کردند و با پائین آوردن او از بالای پل به نگرانی خانواده او و شهروندان حاضر در محل پایان دادند.

تنی چند از شهروندانی که شاهد این ماجرا بودند اقدام به موقع و آمادگی آتش نشانان در این حادثه همچنین شیوه برخورد با این جوان و منصرف کردن او را بسیار موثر توصیف و بر لزوم همکاری و مشارکت بیشتر شهروندان با آتش نشانی در ایمنی شهر و شهروندان تاکید کردند.

7. 6 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

پیش فرض پَ نَ پَ (سری هشتم)

رفتیم واسه عروسی باغ اجاره کنیم ... یارو میگه جای امن میخای ؟
    پَـــ نَ پَـــ یه باغ بده تجاوز خورش خوب باشه مهمونا روش حساب کردن !

چشام پر اشک، بغض تو گلوم
    میگه میخوای گریه کنی ؟!
    پَـــ نَ پَــــ میخوام ببینم با چشام میتونم بشاشـم ؟!

بابام با چکش به جای میخ زده به دستم از درد دو متر رفتم آسمون اومدم پایین ...
    تازه میپرسه خورد به دستت؟
    پَـــ نَ پَـــ یاد گل خداداد عزیزی به استرالیا افتادم، دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم، عجب گلی بود عجب گلی

یارو با موتور زده بهم ....خوردم زمین سرم شکسته داره خون میاد اومده میگه سرت داره خون میاد؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ من خودنویسم جوهرم پس داده

تو خیابون با دوستم داشتم راه می رفتم ، یارو موتوریه گوشیمو از دستم قاپید
    دوستم گفت گوشیتو دزدید ؟ گفتم پـَـــ نَ پـَــ برد سیستم عاملشو آپدیت کنه فردا میاره

به داداشم میگم سر رات داری میای یه لیوان ابم بیار بهم میگه تشنته میگم:پـَـَـ نَ پـَـَـــ من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

رفتم مرغ فروشی به فروشنده میگم بال دارین، میگه بال مرغ؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ بال هواپیما، چندتا کوچه پایین تر سقوط کردیم میخوام درستش کنم

دختره داره غرق میشه میگم دستتو بده به من میگه می خوای نجاتم بدی؟!
    پَـــ نَ پـَـــ میخوام واست لاک بزنم!

دوستم پشت چراغ به ماشين بغلي گفت خانوم ميشه شمارتونو داشته باشم ؟
    دختره شصتشو بلند کرد ،بعد رفيقم ميگه به نظرت بهم بيلاخ داد؟
    گفتم پَـــ نَ پَــــ پيشنهادت خيلي قشنگ بود داره لايک ميکنه

زنگ زدم عکاسی نوبت بگیرم واسه عکس گرفتن ، دختره گوشی رو برداشته ، میگم ببخشید خانم امروز وقت خالی کی دارید ؟ میگه واسه عکس گرفتن ؟ پَـــ نَ پَـــ واسه اینکه با خونواده خدمت برسیم !!! بعد میخنده میگه 6 وقت داریم . بهش میگم قبل از 6 هم کسی نوبت داره ؟ میگه پَـــ نَ پَــــ امروز رو کلا واسه شوهر آیندم خالی کردم .

به بابام میگم تلویزیونو بزن کانال دو ... میگه روشنش کنم ؟
    پَـــ نَ پَــــ تو بزن دو ... من هُل میدم روشن شه ....

رفتیم کوه ... دارم چوب جمع میکنم ...
    میگه می خوای با چوبا آتیش درست کنی؟
    پَـــ نَ پَـــ پشت دریاها شهریست قایقی خواهم ساخت ...

مانتوی بینهایت کوتاه پوشیده ، آرايششم که شبيه جن و پری شده ... حالا بماند که موهاش قرمزه !
    ميگه به نظرت برم بيرون گشت ارشادم بهم گير ميده ؟!
    پَـــ نـ پَـــ ميبرنت صدا و سيما تو برنامه‌ی زلال احکام به سوالات شرعی مردم پاسخ بدی!

دارم به خواهر زادم دیکته میگم ... رسیده آخر خط میگه دایی برم سر خط ؟!
    پَ نـــ پَ بقیشو رو فرش بنویس !

پشه نشسته رو پام داره خونمو می خوره , دستم رو بردم بالا بزنمش یهو داداشم میگه اااا می خوای بکشیش؟! پَـــ نَ پـَـَـ خونش رو خورده می خوام بزنم پشتش آروغ بزنه ببرم بخوابونمش !!

اسپری سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا میزنه...هم خونه ایم اومده میگه داره جون میده..؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ قیافه تورو دیده از خنده ریسه رفته

دیشب با دوستم داشتیم حکم بازی میکردیم ... بی بی انداختم ...
    میگه بی بی بازی کردی؟
    پَـــ نَ پَـــ انداختم وسط یه شوهر خوب واسش گیر بیاریم

میگم دوست پسرم همش شک داره میخوام ازش جدا شم میپرسه به تو؟پـَـَـ نَ پـَـَــــ به نتیجه ی انتخابات ریاست جمهوری ٢سال پیش

گزارش گر صدا و سیما در حال تهیه گزارش از وضعت کار و اشتغال جوانان...
    سلام شمااز وضعیت کاری جوانان راضی هستین؟؟
    بله...
    -خودتون کجا کار می‌کنید؟؟
    ...- تو گاوداری..!!!
    - کارگر هستین؟؟؟
    - پَـــ نَ پَـــ...گـاویم...لباس کارگر پوشیدیم میخوایم از بیمه بیکاری استفاده کنیم

تو بیابون داد زدم خدا،صدامو میشنوی؟یه نور از آسمون اومد پایین گفت: پـَــــــــ نَ پَــــــــ نشستم با ابی چای مینوشم.

آقاهه 98 سالشه ، می گه : وصیت ناممو بنویسم ؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ بشین یه چشم انداز 20 ساله ی جامع بنویس برا آیندت ، قدر جوونیتم بدون

(منو داداشم دو قلوییم)در حال قدم زدن بودیم داداشم چند متر جلوتر از من راه میرفت یارو اول داداشمو دید اومد جلوتر منو دید, رنگش پرید برگشت گفت دو قلویید گفتم:پـَـــ نَ پـَـــ اجسام از آنچه در آينه مي بينيد به شما نزديك تر است

رفتم پمپ بنزین به یارو میگم ۴۰ تا بزن
    میگه ۴۰ لیتر؟
    پَـــ نَ پَــــ ۴۰ تا قاشق چای خوری

به دوستم میگم فهمیدی مریم جدا شد؟؟؟ میگه از شوهرش؟؟؟؟؟ پَـــ نَ پَــــ چسبیده بود کف ماهیتابه کفگیر زدم جدا شد

از دل درد دارم میمیرمو جلوی دستشویی دارم پیچ و تاب میخورم .
    بعد 2 ساعت یارو اومده بیرون میگه دستشویی داری ؟؟
    میگم پَـــ نَ پَـــ دیدم فضای مناسب و دلبازیه اومدم موج مکزیکی تمرین میکنم.

ايستك خريدم ، در باز كن رو دادم به دوستم ، ميگه : با اين بازش كنم ؟!!!
    ميگم پَــــ نَ پَــــ !!! روش راست كليك كن ! اوپن ويت رو بزن ! با اينترنت اكسپلور بازش كن !!
    همچين نگام ميكنه ميگه : كاش وي پي ان داشتم ! چون اگه الكل داشته باشه فيلتره !!!

به دوستم گفتم برو بالا نردبون چراغ و ببند گفت بچرخونمش؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ تو نگهشدار من نردبون و میچرخونم!

رفیقم اسم خانومم رو توی شناسنامه دیده. میگه: اِ زنته؟ میگم: پـَ نَ پـَ، دختر همسایس اسمش تو شناسنامه باباش جا نشده اینجا زدن گم نشه

داداشم ميخواد ببينه چند كيلوه ، ميگه برم رو ترازو ؟!
    ميگم : پَـــ نَ پَـــ ، كليك راست كن رو خودت ، برو تو پروپرتيس ببين چند كيلويي !!!
    تازه ميخنده ميگه : احمق جون اگه موسو رو خودم نگه دارم مينوسه چند مگم !!!

دوستم در یخچالو باز کرده,دیده هیچی توش نیس,میپرسه:واقعا خالیه!؟
    میگم پَــ نَ پَـــ هیدنشون کردیم که غریبه ها نبیننشون !!

میگن کریستف کلمب وقتی رسید به امریکا سرش رو از پنجره کشتی کرد بیرون از یه سرخ پوست پرسید داداش اینجا آمریکاست؟
    سرخ پوسته گفت پَـــ نَ پَـــ ژاپونه ما هم چون شلوار پامون نیست از خجالت قرمز شدیم!

دارم رو تردمیل عینه خر میدووم یارو مبگه اینجوری میدویی لاغر کنی؟؟میگم پـَــ نَ پـَـــ دارم واسه نقش آفرینی تو سری جدید میگ میگ آماده میشم...!!

پایان نامم تموم شده زنگ زدم به استاد میگه میخوای دفاع کنی؟پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام حمله کنم

از دستشویی اومدم بیرون، همکارم منتظر وایستاده منو دیده میگه، تو بودی تو دستشویی؟ میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ سه نفر دیگه هم هست، من اول شدم !

رفتم سر یخچال به مامانم میگم موز خریدی؟میگه پـَـَـ نَ پـَـَــــ خیاره تو زعفرون خوابوندم.

دوستم زنگ زده خونمون بهم میگه فردا میای دانشگاه جزوه هارو بیار.....مامانم میگه دوست دانشگاهیت بود؟....پَـ نَ پَـ دوست زمون جنگ بود تو عملیات والفجر 8 .....نقشه ی عملیات رو میخواست ببینه

نمونه...برای آزمایش بردم آزمایشگاه. دختره میگه:برای آزمایش آوردین!؟؟
    میگم :پـَـَـ نَ پـَـَــــ آوردم شما غنی سازیش کنی ببرم واسه نیروگاه اتمی بوشهر

آنتی پـَـَـ نــ پـَـَــــ :
    حموم بودم، مامانم می زنه به در می گم بـــله ؟ می گه حمومی ؟ می گم پـَـَـ نــه پـَـَــــ اینجا لندنه، صدای منو از رادیو بی بی سی می شنوی.
    میگه : در زدم بگم مهمونها اومدن دختراشون هم رفتن تو اتاقت داران با کامپیوترت کار میکنند ، لباس و حوله ات رو هم از پشت در برمیدارم که امشب رو لندن بمونی تا فهم درست جواب دادن رو یاد بگیری، آها یه چیز دیگه احتمالا آبگرمکن رو هم خاموش میکنم

9. 7 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

آقای محترم مورینیو به بخش پاسخگویی دربی مراجعه فرمایید
    نتونستی عکسای اون مار و عقربی که گفتم و بیابی زیست شناس آینده ؟؟؟؟؟؟؟

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

11. 7 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

چند تا عکس اسیدپاشی میزارم حسابی حالمون گرفته شه !

13. 7 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط David Sina نمایش پست ها
    چند تا عکس اسیدپاشی میزارم حسابی حالمون گرفته شه !

واقعا حالمون بهم خورد...

خواهشا از این عکس ها نزار...

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

15. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    آقای محترم مورینیو به بخش پاسخگویی دربی مراجعه فرمایید
    نتونستی عکسای اون مار و عقربی که گفتم و بیابی زیست شناس آینده ؟؟؟؟؟؟؟
    مار قرمز با راه راه زرد رو اصلا نداریم یا شاید من نشناسم اما زرد با راه راه قرمز یک نوع هست که تایلندیه و عکسش در اینترنت کمه و نتونستم پیداش کنم پیدا کردم حتما میذارم. اما عکس مار قرمز رو برات تو این تاپیک گذاشتم.

اینم یه مار قرمز با حلقه های سیاه و قهوه ای.
    این مار اهل آمریکای لاتین هست. سمی است اما سم آن برای انسان خطر زیادی ندارد. از موش های کوچک و قورباغه ها و پرندگان کوچک تغذیه می کند. اسستاری قوی دارد. طول آن دراز و بلند است و با این حال که خزنده هست سرعت زیادی دارد. سرعت این مار درهنگام شکار بسیار دیدنی می باشد. این مار هم دارای گیرنده های فروسرخ در زیر چشمان خود می باشد. این مار را می توان نوعی مار دوزیست نام برد.البته بیشتر در آب هست.

اینم یه مار قرمز
    ماری قرمز با سمی ضعیف اما کشنده. سم این مار بر روی دستگاه عصبی بدن تاثیر گذاشته و ظرف مدت یکی دو روز انسان را از پا در می اورد.(البته اگر پاد زهر به بدن نرسد). این مار هم از حیوانات کوچک تغذیه می کند. این مار را بیشتر در شب ها میشه دید و آن هم بخاطر رنگ تیره آن دست. دشمن آن عقاب و بزمچه می باشد. این مار برای شکار گاهی تا مرز 12 ساعت ممکن است بی حرکت بماند.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

17. 7 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

عقرب ها حیواناتی جالب اما باهوش و خطرناک اند. اگر دیواری دورنا دور عقرب قرار دهید عقرب بعد ازنا امید شدن از نجات با نیش خود جان خود را می گیرد تا به دست بیگانه با حقارت کشته نشود در خدایان یونانیان قدیم عقرب حیوانی مقدس و با احترام بود. همچنین برای ستاره پرستانی که دردوره حضرت ابراهیم می زیسته اند نیز عقرب قابل ستایش بود.

عقرب‌ها بیشتر در آب و هوایی گرم و شبها فعال هستند به این علت رعایت نکات ایمنی در مورد جلوگیری از عقرب گزیدگی بخصوص در مناطق گرمسیری و به هنگام تاریکی هوا اهمیت دارد مثل پوشیدن جوراب، شلوار و کفش مناسب، تکان کفش و لباس قبل از پوشیدن و غیره.( عقرب ها عاشق استراحت در داخل کفش انسان هستند).

از حدود 200 گونه متفاوت عقرب که در سراسر دنیا پراکنده می‌باشند فقط حدود 20 گونه آنها سمی هستند در میان آنها نوعی عقرب قرزم هندی کشنده‌ترین گونه می‌باشد که میزان کشندگی آن در ایالت‌های هند بین 40 تا 30 درصد گزارش شده است. زهر اکثر عقرب‌های سمی باعث نابودی گلبوهای قرمز خون می‌شود و در محل گزش نیز تغییر رنگ موضعی و تورم دردناک ایجاد می‌کند. گرچه بطور متناقص سم بعضی از انواع کشنده باعث علائم موضعی و تورم زیاد نمی‌شود ولی حتما باید توسط پزشک معاینه شده و با تزریق سرم ضد عقرب درمان شود، کودکان و افراد سالمند نیز نسبت به سم عقرب آسیب پذیرتر بوده و نیازمند توجه بیشتری می‌باشند.
    علاوه بر آسیب به گلبول‌های قرمز، زهر عقرب علائم عصبی نیز ایجاد می‌کند که شامل بی‌قراری، تشنج، راه رفتن نامتعادل، آبریزش از دهان، حساسیت شدید پوست به لمس، انقباضات ماهیچه‌ای، درد شکم و کاهش کارکرد سیستم تنفسی می‌باشد که در اکثر موارد این علائم در عرض 48 ساعت فروکش می‌کنند.
    در مورد عقرب گزیدگی باید شستشوی محل زخم با آب و صابون، بیرون آوردن و مسائل تزئینی و جواهرات، استفاده از کمپرس سرد برای کاهش درد و تورم مورد توجه قرار گیرد بدین منظور می‌توان از یک تکه یخ استفاده کرد ولی هرگز نباید اندام گرفتار را در آب یخ غوطه ور ساخت.

برش محل زخم نیز فایده‌ای در بر ندارد و باید از آن پرهیز شود و استفاده از مکنده هم بی مورد است، برای کاهش درد نیز از قرص استامینوفن می‌توان استفاده نمود ولی از آسپرین و ایپوبروفن باید پرهیز شود،‌ آنتی بیرتیک نیز کمک کنند. نمی‌باشد و در مجموع فرد عقرب گزیده باید به آرامش و خونسردی دعوت شده و اضطراب را از وی دور کرد.
    فرد مصدوم به هیچ وجه در طول مدتی که تحت نظر است نباید از مشروبات الکلی و یا داروهایی که فرد راگیج می‌کند مانند انواع خواب آورها استفاده کنند تام افراد عقرب گزیده حتی خفیف ترین انواع آن باید حداقل 24 ساعت در بیمارستان تحت نظر باشند.
    هیزم، سنگ و هرگونه زباله از مجاورت محل زندگی باید زدوده شود، در هنگام تمیز کردن این مکانها باید از دستکش و وسایل حفاظتی دیگراستفاده کرد درز درها و پنجره‌ها و هرگونه شکافی در ساختمان باید مسدود شده تا از ورود عقرب به داخل خانه جلوگیری شود.
    در آب و هوای خشک استفاده از کیسه و یا گونی‌های کرباس خیس در اطراف خانه سبب به دام افتادن عقربها می‌شوند، استفاده از آفت کشها و حشره‌کشها که با نابود کردن جانورانی که غذای عقرب محسوب می‌شوند می‌تواند بصورت غیر مستقیم باعث کاهش تعداد عقربها در محل زندگی شود و استفاده از مواد شیمیایی عقرب‌کش نیز مستقیما باعث نابود کردن عقربها می‌شود.

اینم چند عکس از عقرب ها
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

• 7 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    gk
    مربی مورد علاقه
    carlo ancelotti
    بازیکن محبوب
    alexandre pato
    اسم واقعی شما
    Ramin Dehghani

ItaliaMilanSS_Tehran

تشکر ها
    1,280
    تشکر شده 1,730 در 479 پست

سلام.
    با مراجعه به سايت persianorarabiangulf.com
    به خليج پارس راي دهيد!

EZIO AUDITORE DAFIRENZE
    Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
    The Most Successful Club
    *Just Rossoneri*Just AC Mila
    n*

• 9 کاربر از پست مفید *Rossonero* تشکر کرده اند .

• صفحه 89 از 100 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)