Design & Developed BY Patira

صفحه 88 از 100 نخستنخست ... 3878868788899098 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 994
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Bia Inja ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

به نام خدا
    اول از هر چیز گله دارم از دوستان که بعد از 48 ساعت و علیرغم خواهش مکرر اینجانب دست به کار نشدند و تایپیک رو نزدند !
    اینم آمار این تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 269
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 123
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 86
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 83
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 49
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 46
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 26
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 25
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 24
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 11
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 10

این آمار رو دوباره میذارم برای دوستانی که موفق نشدند در تایپیک قبلی مشاهده کنند !

هر چه می خواهد دل تنگت بگوی
    ولی حتما ترتیب و آداب را بجوی
    امیدوارم دوستان در این تایپیک هم فعالیت گسترده داشته باشند !

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

وقتی میخوای بخوابی …
    کسی نیست بوست کنه
    کسی نیست نوازشت کنه
    حتی کسی نیست بهت یه شب بخیر ساده بگه…
    به این میگن کپه مرگ!
    .................................................. ........
    یه کارت شارژ ۱۰ هزارتومنی پیدا شده ، با دادن کد ۱۲ رقمی ، کارت را تحویل بگیرید.
    .................................................. ........
    جدیدترین جمله های عاشقانه : تو رو از کارت سوختم هم بیشتر دوست دارم! حاضرم لیتر لیتر بنزینم رو به پات بریزم!
    .................................................. .........
    در بحر مجبت گرچه ما خیس شدیم
    در مکتب عشق ، اهل تشخیص شدیم
    ره زین شب تاریک نبردیم برون …
    ماندیم و به دست دوست سرویس شدیم !
    .................................................. .............
    و حوا به آدم گفت : آیا دوستم داری ؟ و آدم پاسخ داد : مگه خبر مرگم چاره دیگه ای هم دارم !! و اینگونه بود که عشق آغاز شد ! ….
    .................................................. ................
    دوستان عزیز توجه کنید !
    لطفا انگشتان را در دماغ خود فرو نبرید ! قرار است این انگشتان حماسه بیافرینند
    .................................................. ....................
    زندگی مثل آمپول تو $$$$$$ میمونه ، هر چی سفت تر بگیری بیشتر درد می گیره .
    .
    .
    .
    .
    شل کن عزیزم
    .................................................. ...
    اگه تا حالا نتونستی پس دیگه هیچوقت نمی تونی
    ستاد مبارزه با امیدواری کاذب جوانان
    .................................................. ...
    امشب تلفن رو اشغال نکن ، یکی از دوستام عاشقت شده ، شماره تو رو به زور ازم گرفت ، امشب بهت زنگ می زنه.

ستاد شاد سازی دختران ترشیده
    .................................................. ......
    این منم ، تازه از سر جلسه امتحان بلند شدم ، همه چی عادیه ،هیچ چیزه غیر طبیعی نمی بینید…
    پوشک دانشجویان ایزی لایف مخصوص امتحانات!!!

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

3. 9 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

اطلاعاتی درموردبزرگترین گوشت خوارایران
    بخش سوم
    هشدار: دانستن این اطلاعات دلیل بر کامل شدن دانش شما درمورد خرس ها نبوده و حداکثر ازمقابله با این حیوانات دوری کرده و به زیستگاه آنان نزدیک نشوید.
    وقتی خرس ها عصبانی می شوند

عصبانی ترین و خطرناک ترین اخلاق خرس ها در سه زمان است,یکی وقتی خرس سر لاشه ای باشد, دیگری وقتی خرس مادر توله ای دارد و سوم وقتی که خرس نر برای جفت گیری قلمرو طلبی می کند. خرس نر هیج مانعی را بر سر تصاحب ماده خرس تحمل نمی کند و حتی توله خرس ها را می کشد. چون خرس ماده تا وقتی توله هایش دو تا سه ساله نشوند تمایلی به جفت گیری نشان نمی دهد و خرس نر که توله ها را مانع می بیند اقدام به از بین بردن آنها می کند.
    از سوی دیگر خرس ماده بیشترین حساسیت را روی توله ها به خصوص توله های جوان دارد، برای همین معمولا ماده خرسهایی که توله دارند سعی می کنند وارد قلمرو خرس نر که از پیش برای خود تعیین کرده اند، نشوند.
    ماده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ها را می توان مهربان ترین مادر بین حیوانات وحشی در مقابله با هر خطری دانست. هر چند خرس های مادر توله های خود را می شناسند ولی گاه توله ها مادر خود را گم می کنند. در هر حال بیشتر خرس های ماده از توله های غریبه هم نگهداری می کنند و حتی به آنها غذا می دهند تا آنکه مادرشان پیدا شود و آنها را باخود ببرد. اگر مادر توله ها پیدا نشود, آنها پیش مادر جدید خود می مانند و مانند یکی از اعضای خانواده با آنها رفتار می شود.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

5. 9 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286

از اون جایی که خیلی بچه ی مهربون و نازو جیگیلی و مهربونی هستم
    یه سایت بهتون معرفی میکنم برید حالشو ببرید
    تو این سایت بیش از 7000آهنگ جینگیلی وجود داره میتونید تو این سایت برید و جدیدترین اهنگ های خواننده های مورد علاقتون و دانلود کنین
    خیلی هم از من تشکر کنین که اینقد بچه ی مهربونی هستم
    برید فیض ببرید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 9 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

اطلاعاتی درموردبزرگترین گوشت خوارایران
    بخش چهارم (آخرین قسمت)
    هشدار: دانستن این اطلاعات دلیل بر کامل شدن دانش شما درمورد خرس ها نبوده و حداکثر ازمقابله با این حیوانات دوری کرده و به زیستگاه آنان نزدیک نشوید.

بلای جان خرس ها

باور های غلط مردم درباره خرس ها بلای جان آنها شده است. باورهای غیر علمی مثل التیام مفاصل و درد استخوان با استفاده از چربی خرس و خاصیت دارویی زبان ,صفرا و گوشت آن خرس ایرانی را به کام مرگ می کشاند.

خرس ها در بین روستاییان متاسفانه حیوانات چندان محبوبی نیستند. آنها از روی نا آگاهی در مواجهه با خرس ها راهی جز کشتن آن پیدا نمی کنند. از سوی دیگر بعضی باور خرافی چون نامردی خرس دربین حیوانات به شدت بر جمعیت آن آسیب وارد کرده و به بهانه های مختلف آن را کشته اند.

وجود خرس ها در اکوسیستم جنگل بسیار حیاتی است. آنها نه تنها با خوردن جانورانی همچون موش ها و سایر جوندگان، ملخ ها و مورچه ها جمعیت آنهارا کنترل می کنند، بلکه بسیاری از دانه های جنگلی تا زمانی که از معده آنها عبور نکنند، قدرت رشد نمی یابند. متاسفانه اگر روند کشتن خرسها در ایران همچنان ادامه یابد دیری نمی گذرد که ایران از وجود این موجود ارزشمند همچون شیر ایرانی و ببر مازندران محروم خواهد شد. اگر در برخورد با خرسی نکات آموزشی را رعایت کنید هیچ گونه آسیبی خرس به شما وارد نمی کند. اگر نسل این حیوان هم مثل ببر مازندران منقرض شود آنوقت مجبوریم بریم به روسیه پولی هنگفتی بدیم و خرس ایرانی ازشون بخریم چون آن ها در باغ وحش هاشون دارند. پس برای این حیوان که خیلی برای اکوسیستم مفید است احترام قائل شده و با نابودی آن خودمان را نابود نکنیم.
    امیدوارم این مطالب برای شما مفید واقع شده باشد. پایان

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

9. 6 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

پیش فرض پاسخ به 5 سوال بی جواب!!!

1- چرا دکمه های لباسهای زنانه اغلب در سمت چپ قرار دارند؟
    چون بیشتر مردم با دست راست کار می کنند به همین سبب دکمه های لباس را سمت راست می دوختند تا افرادی که راست دست هستند به آسانی بتوانند دکمه های لباس خود را باز کرده یا ببندند. زنان اشرافی و ثروتمند جامعه در آن زمان هیچ گاه لباس خود را شخصاً به تن نمی‌کردند، بلکه خدمتکاری داشتند که این کار را برایشان انجام می‌داد. چون خدمتکار برای بستن یا گشودن دکمه لباس بانوی خود مقابل او قرار می‌گرفت، دوزندگان لباس زنانه معمولاًدکمه لباس را در سمتی قرار می‌دادند که خدمتکار بتواند به راحتی با دست راست خود آنها را باز کرده یا ببندد. از این رو دکمه لباس زنانه را سمت چپ می‌دوختند، هرچند امروزه استفاده از دکمه عمومیت یافته و دیگر از خدمتکاران خبری نیست، اما هنوز هم این اصل به قوت خود باقی مانده و دکمه‌های لباس‌های زنانه سمت چپ دوخته می‌شود.
    !!! در حالی که بستن دکمه چپ برای خانم‌ها اغلب مشکل است

۲- چرا به “هات داگ” می گیم هات داگ؟
    هات داگ در وافع در سال ۱۸۵۲ در آلمان متولد شد. توسط یک قصاب فرانکفورتی که به ذهنش رسید این محصول رو که عبارت از یک سوسیس باریک و دراز بود، تهیه کند و اسم این فراورد جدید رو به افتخار شهرش، فرانکفورتر نامید. بعدها شخص مجهولی به نظرش رسید که این dachshund سوسیس فرانکفورتی ، شبیه نوعی از سگ که پاهای کوتاه و بدن کشیده ای داشت بود به نام dachshund که دش یه معنای گورکن و هوند به معنای سگ در آلمانی و دانمارکی هست به همین دلیل انرا دشهوند نامید و از آن پس نام این سوسیس محبوب به سرعت به دشهوند عوض شد

خلاصه..در سال ۱۹۰۶، جناب Harry Mosley Stevens که صاحب بزرگترین زنجیره ی توزیع بستنی و نوشابه در نیویورک بود، تصمیم میگیره که این دشهوند رو به لیست محصولاتش اضافه کنه. چون که می دید در عصرهای سرد نیویورک مردم رغبت زیادی به بستنی ندارند و یک سوسیس داغ خوشحالترشون می کنه و برای جلب مشتری بیشتر؛ استیونس جان ، به فروشندگانش سپرد که داد بزنند؛ این سوسیسها از داغی سرخ سرخند. و بیاین داشهونداتونو ببرید تا وقتی که داغند و از دهن نیفتادند.
    یک کاریکاتوریست زیرک،Ted Dorgan این ایده ی جدید استیونس رو دید و ازش خوشش اومد و تصمیم گرفت که اونهم از این ایده در کاریکاتورهاش استفاده کنه برای همین در یکی از کاریکاتورهاش فروشندگان سگ رو نشون میده که سگهای دشهوند شون رو توی یه گاری گذاشتن و داد میزنن بیایید سگهای داغتون رو ببرید! و اینطوری شد که بین مردم واژهی هات داگ جا افتاد.

۳- چرا وقتی مدت طولانی در آب میمانیم پوستمان چروک می شود؟
    پوست انسان پس از مدت طولانی قرار گرفتن در آب، چروک نمی شود بلکه انبساط پیدا می کند. پوست انگشتان و کف دست ها و پاها پس از آنکه از آب اشباع می شود چنین حالتی را بروز می دهد. پوست دستها و پا ها از پوست صورت و شکم ضخیم تر و محکم تر است این لایه هنگامی که از آب پر می شود بسط پیدا می یابد و همین انبساط است که چروکیدگی را بوجود می آورد.
    شاید بپرسید چرا پوست بخش های دیگر بدن چروک نمی شود؟ در واقع پوست این نقاط هم چروک می شود، اما چون نسبت به پوست دست و پا بزرگترو مسطح تر است، فضای بیشتری برای جذب آب دارد و بسیار دیرتر از پوست دست و پا چروکیدگی را نشان می دهد

4- چرا نباید خربزه را با عسل خورد؟
    یکی از باورهای قدیمی درباره تغذیه این است که خوردن بعضی مواد غذایی با بعضی دیگر ناسازگار است .منع خوردن خربزه با عسل هم یکی از همان باور های بسیار قدیمی بشمار می رود. که ظاهرا باور درستی است. ترکیب خربزه با عسل در بدن، التهابات شدید و دل درد به دنبال دارد. از دیدگاه شیمی این واکنش را به قند های موجود در این مواد نسبت می دهند. عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است. هردو قند به سرعت جذب بدن می شوند و آنتالپی را بالا می برند. افزایش آنتالپی می تواند وضعیت عمومی بدن را بهم بریزد.

5- چرا نیش پشه ها باعث خارش می شود؟
    همانطور که می دانید تنها پشه ماده نیش می زند ،البته دلیلش دشمنی نیست. او برای تولید مثل به خون نیاز دارد. پشه ماده برای انتخاب قربانی خود ابتدا حسگرهای خود را به کار می گیرد تا شکارش را پیدا کند. این حسگرها روی دو شاخک و سه جفت پایش قرار دارند. با این حسگرها رطوبت، دما و ترکیبات موجود در عرق بدنتان را بررسی می کند. اگر چیزی را که پیدا کرده است دوست داشته باشد نیش می زند. پشه ماده برای نیش زدن خیلی آهسته روی پوست شما می نشیند و پوستتان را با خرطومش سوراخ می کند.خرطوم نوعی دهان است که درست زیر چشمهایش قرار دارد و شامل شش وسیله تیز به نام استایلنز است. او همزمان هر شش استایلنز را در پوست فرو می کند واز رگ خونی تغذیه می کند. این کارها خیلی سریع و به آرامی اتفاق می افتد، طوری که ممکن است اصلا احساس نکنید. خارش نیش پشه در حقیقت به دلیل نیش زدن نیست،این خارش ناشی از بزاق دهان پشه است که با خون شما مخلوط می شود تا از لخته شدن آن هنگام مکیدن جلوگیری کند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

11. 7 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

ســـــــــــــیلااااااااا ااااااااااااام......بچه ها من بعد از مدتی دوباره برگشتم...................یه سوالیازتون داشتم..تو بازی دیشب مورینیو توی اون صحنه ای که دعوا شد انگشتشو تو چشم کی کرد؟؟داور بوود یا از همین مربی های بارسا ؟؟؟ممنون میشم بهم بگین ...............که بعد از این که اون کار رو کرد اون مرده از پشتش

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

13. 6 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

نقل قول نوشته اصلی توسط n_mamali نمایش پست ها
    ســـــــــــــیلااااااااا ااااااااااااام......بچه ها من بعد از مدتی دوباره برگشتم...................یه سوالیازتون داشتم..تو بازی دیشب مورینیو توی اون صحنه ای که دعوا شد انگشتشو تو چشم کی کرد؟؟داور بوود یا از همین مربی های بارسا ؟؟؟ممنون میشم بهم بگین ...............که بعد از این که اون کار رو کرد اون مرده از پشتش
    هیچی بابا این رسانه های بی شعور و بی فرهنگ بارسلونا که بویی از انسانیت و تمدن نبردند برای مربی مون حرف درآوردند. دوربینی که از روبرو فیلم برداری کرد اثبات کرد که انگشت مورینیو تو چشم کسی نرفته مورینیو فقط لپ کمک مربی بارسلونا رو میکشه و میگه : گوگولی !

15. 5 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

می خواین در پست بعدی خطرناک ترین مارها رو براتون معرفی کنم و خصوصیاتشو بگم؟ البته با عکس اگه نمی ترسین. اطلاعاتش خیلی می تونه بدردتون بخوره.

17. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

اینم تصویر بوشمستر هست که فکر کنم همگی با دیدن مستند 60 جانور مرگبار باهاش آشنا شده باشین. به گیرنده های فروسرخ زیر چشمش نگاه کنید(سوراخی در روی صورت این سوراخ را با بینی مار اشتباه نگیرید) این گیرنده ها به جانور کمک می کند که بدون استفاده از چشمان خود شما را در تاریکی مطلق ببیند. طول بدن این جانور زیاد است و سمی مهلک و زیادی را در بدن دارد. بعد از نیش خوردن فرد مجروح علاوه بر اجرای کمک های اولیه حد اکثر6 ساعت وقت دارد تا پادزهر را به خود تزریق کند. ا خوش بختانه این حیوان حیوانی خجالتی است و کمتر با آن مواجه خواهید شد اما استتاری فوق العلاده قوی دارد.ا
    ز مارها اطلاعات کمی را برایتان قرار میدهم چون اگر کل اطلاعاتی را که دارم بهتون بدم موجب ترس در شما خواهد شد.

19. 7 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    اینم تصویر بوشمستر هست که فکر کنم همگی با دیدن مستند 60 جانور مرگبار باهاش آشنا شده باشین. به گیرنده های فروسرخ زیر چشمش نگاه کنید(سوراخی در روی صورت این سوراخ را با بینی مار اشتباه نگیرید) این گیرنده ها به جانور کمک می کند که بدون استفاده از چشمان خود شما را در تاریکی مطلق ببیند. طول بدن این جانور زیاد است و سمی مهلک و زیادی را در بدن دارد. بعد از نیش خوردن فرد مجروح علاوه بر اجرای کمک های اولیه حد اکثر6 ساعت وقت دارد تا پادزهر را به خود تزریق کند. ا خوش بختانه این حیوان حیوانی خجالتی است و کمتر با آن مواجه خواهید شد اما استتاری فوق العلاده قوی دارد.ا
    ز مارها اطلاعات کمی را برایتان قرار میدهم چون اگر کل اطلاعاتی را که دارم بهتون بدم موجب ترس در شما خواهد شد.

مغســـــــــــــــــــــی

21. 5 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

صفحه 88 از 100 نخستنخست ... 3878868788899098 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)