Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1926

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

ديديد گفتم حضور اين مايلي كهن واس پرسپوليس حاشيه سازه ؟ بيخود نيست هيچ مديرعاملي سراغش نمي رفت چون مي دونستن طرف خيلي مشكل داره . ديروز باز نطق كرده و اينبار به علي پروين پريده كه به پسرت ادب ياد بده به درخشان نپره !

يعني فكر مي كنيد مايلي كهن نمي دونه كه علي پروين محبوب دل همه پرسپوليسيهاست و هويتش با هويت پرسپوليس گره خورده ؟! اتفاقا خوب مي دونه واس همين حالا كه فرصت گير اورده عقده پراكني مي كنه

يكي نيست بگه آخه جوجه تو در حدي هستي كه به علي پروين بپري و درس تربيت كردن ياد بدي ؟ حتما پس فردا به همه بازيكنا مي خواد اجبار كنه مثل ماجراي تيم ملي دوران خودش صبحهاي زود برن دعاي كميل و زيارت عاشورا . وقتي مصاحبش تو جلسه مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس رو خوندم داشتم آتيش مي گرفتم و لعنت مي فرستادم به اين كاشاني كه يكي اون دايي رو اورد پرسپوليس و حالام اين مايلي كهن متحجر بيرون گود مونده رو

امسال اگر مشكلي پيش نياد من مطمئن هستم تيم حميد استيلي مي تونه خيلي پيشرفت كنه و قهرماني بياره چون هم خودش آدم كاري و باسواد و با شخصيتيه و هم بازيكنايي كه گرفتيم همه بزرگن .خود علي كريمي و اولادي واس نابودي خط دفاعي هر تيمي كافين حالا ممد نوري و مازيار و شيث و ...هم باشن كه هيچي . فقط نگرانيم از حاشيه هاييه كه ممكنه پيش بياد و مركزش همين مايلي كهنه

ویرایش توسط kick up : 08-01-2011 در ساعت 13:58

2. 9 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    ديديد گفتم حضور اين مايلي كهن واس پرسپوليس حاشيه سازه ؟ بيخود نيست هيچ مديرعاملي سراغش نمي رفت چون مي دونستن طرف خيلي مشكل داره . ديروز باز نطق كرده و اينبار به علي پروين پريده كه به پسرت ادب ياد بده به درخشان نپره !

يعني فكر مي كنيد مايلي كهن نمي دونه كه علي پروين محبوب دل همه پرسپوليسيهاست و هويتش با هويت پرسپوليس گره خورده ؟! اتفاقا خوب مي دونه واس همين حالا كه فرصت گير اورده عقده پراكني مي كنه

يكي نيست بگه آخه جوجه تو در حدي هستي كه به علي پروين بپري و درس تربيت كردن ياد بدي ؟ حتما پس فردا به همه بازيكنا مي خواد اجبار كنه مثل ماجراي تيم ملي دوران خودش صبحهاي زود برن دعاي كميل و زيارت عاشورا . وقتي مصاحبش تو جلسه مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس رو خوندم داشتم آتيش مي گرفتم و لعنت مي فرستادم به اين كاشاني كه يكي اون دايي رو اورد پرسپوليس و حالام اين مايلي كهن متحجر بيرون گود مونده رو

امسال اگر مشكلي پيش نياد من مطمئن هستم تيم حميد استيلي مي تونه خيلي پيشرفت كنه و قهرماني بياره چون هم خودش آدم كاري و باسواد و با شخصيتيه و هم بازيكنايي كه گرفتيم همه بزرگن .خود علي كريمي و اولادي واس نابودي خط دفاعي هر تيمي كافين حالا ممد نوري و مازيار و شيث و ...هم باشن كه هيچي . فقط نگرانيم از حاشيه هاييه كه ممكنه پيش بياد و مركزش همين مايلي كهنه
    آقا ساسان من باهات مخالفم که میگی مایلی کهن مرکز حاشیه تیم...

مرکزیت اصلی حاشیه تیم علی پروین و این پیشکسوت ها هستن...

قبول دارم که پروین بهترین بازیکن بوده و از حرف ها ولی الآن دیگه تو باشگاه نقشی نداره...

به خاطر حاشیه هاش بود که کاشانی مایلی کهن رو آورد به تیم تا بتونه حاشیه ها رو کم تر کنه...

امسال 100% یه جام آوردیم و اس اس رو هم رفت و برگشت زدیم...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 9 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    آقا ساسان من باهات مخالفم که میگی مایلی کهن مرکز حاشیه تیم...

مرکزیت اصلی حاشیه تیم علی پروین و این پیشکسوت ها هستن...

قبول دارم که پروین بهترین بازیکن بوده و از حرف ها ولی الآن دیگه تو باشگاه نقشی نداره...

به خاطر حاشیه هاش بود که کاشانی مایلی کهن رو آورد به تیم تا بتونه حاشیه ها رو کم تر کنه...

امسال 100% یه جام آوردیم و اس اس رو هم رفت و برگشت زدیم...
    امسال رو كه كاملا هم كلاميم و منم كاملا خيالم راحنه از جام بردن و تركوندن 6تاييا .

پروين گرچه كانون پيشكسوتان راه انداخته ولي تا حالا مشكلي بوجود نيورده و نمياره . مطمئنا اگرمي خواست حاشيه درست كنه تو اين مدت انقدر بهونه بود كه تيم رو بنركونه ولي نشون داده همچين آدمي الان نيست .

بعدشم دعواي پسر پروين با حميد درخشان اصلا چه ربطي به مايلي كهن داره ؟ مطمئن باشيد اگر علي پروين بخواد جوابش رو بده كلي حاشيه بوجود مياد كه جمع كردنش با خداست و اين وسط هم ملت معلومه طرف چه كسي رو مي گيرن

من از همين الان قول ميدم از اين كارها باز هم از مايلي كهن حين فصل خواهيم ديد چون كلا با همه مشكل داره . اونطرف تو كانون پيشكسوتان راش ندادن سر همين داره تلافي مي كنه . يا شايدم همه اون سالهايي كه اقتدار پروين اجازه عرض اندام بهش نمي داد رو مي خواد تلافي كنه!

انگار نه انگار داشت سايپا رو مينداخت پايين و هر تيمي رفته كانديد سقوط شده . هيچ كسي در تاريخ پرسپوليس عرضه جمع و جور كردن حاشيه هاي پرسپوليس رو جز علي پروين نداشته .

اصلا از اينكه ببينم ممد مايلي به اسم و وجهه پرسپوليس مياد تو استاديوم يا اينور اونور حرف مي زنه حال نمي كنم (ايده شخصي)

6. 9 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)