سلام به همه ايراني هاي با غيرت
در اين قسمت از سايت شما مي تونين نظرات خودتون رو در مورد تيم ملي ايران بيان كنيد.
با آرزوي سربلندي ايران
سلام به همه ايراني هاي با غيرت
در اين قسمت از سايت شما مي تونين نظرات خودتون رو در مورد تيم ملي ايران بيان كنيد.
با آرزوي سربلندي ايران
ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-01-2012 در ساعت 12:10
نداشتن پست حمله ثابت بعد از علی دائی
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اگه بزارند كيروش كارشو بكنه ميتونه فوتبالو نجات بده.
البته حشمت سوري رو هم نبايد از ياد برد...![]()
Juve For Ever
کفاشیان گند زده به فوتبال مملکت.تیم ملی داریم درجه دو اونم چی تو خاور میانه.تیم ملی که یه زمانی ژاپن هم حریفش نبود حالا باید خودشو زیر تیم های حاشیه خلیج فارس ببینه.موضوع با رفتن کفاشیان هم حل نمیشه.قضیه خیلی بزرگتر از این هاست.اینم جمله آخر که امیدوارم برام دردسر نداشته باشه:حتی گواردیولا هم نمیتونه فوتبال ایران رو نجات بده چرا که مسئولین اجازه درست کار کردن رو بهش نمیدن اجازه نمیدن
راز باش
ولي فاش نشدني!
با این جمله حقیقت فدراسیون ایران رو گفتی مربی خوب میارن اما اجازه کار بهش نمیدناینم جمله آخر که امیدوارم برام دردسر نداشته باشه:حتی گواردیولا هم نمیتونه فوتبال ایران رو نجات بده چرا که مسئولین اجازه درست کار کردن رو بهش نمیدن اجازه نمیدن
لعنت به باعث و بانی این بغض
اتفاق خاص سكوها شعار عليه رئيس فدراسيون و همچنين مهاجم شماره10 تيم ملي بود. كريم انصاريفرد بهدليل ماندن در سايپا مهره منفور هواداران قرمز و آبي است.
2011/7/17 21:25:00
Share Share
گل: سيدجلال حسيني(18)
ورزشگاه آزادي تهران- يكشنبه 26تيرماه 1390- بازي تداركاتي
تماشاگر: حدود 15هزار نفر
داور: هدايت ممبيني
تيم ملي ايران: مهدي رحمتي- هادي عقيلي- جلال حسيني- احسان حاجصفي(46-مهرداد پولادي)- خسرو حيدري- علي كريمي(68- مازيار زارع)- پژمان نوري- ميثم بائو(46-قاسم حداديفر)- هادي نوروزي(68- حسين ماهيني)- كريم انصاريفر- مهرداد اولادي(46-سعيد دقيقي)
سايت گل- اولين بازي رسمي تيم ملي تحت هدايت كارلوس كيروش مقابل حريفي برگزار شد كه براي اهالي فوتبال كشورمان كاملا ناشناخته بود. ماداگاسكار با رتبه سهرقمي خود در جدول فيفا از قاره آفريقا به تهران آمد تا تيم ملي را قبل از بازي مقابل مالديو محك بزند.
اولين خطر بازي را حريف سيهچرده در همان اولين دقيقه بازي ايجاد كرد اما شاگردان كيروش به مرور بازي را در اختيار گرفته و به سمت دروازه حريف به حركت درآمدند. هرچند بايد گفت برتري تيم ملي ايران بر حريف گمنام خود تنها به در اختيار داشتن توپ خلاصه ميشد و در سرتاسر بازي بهخصوص در نيمه اول حملات ايران به ندرت منجر به خلق موقعيت گل بر روي دروازه حريف ميشد.
آنچه از بازي تيم ملي به وضوح مشخص بود عدم آمادگي بدني بازيكنان به دليل فصل بدنسازي و ناهماهنگي در بيشتر نقاط بهخاطر استفاده از يك تركيب جديد بود. بايد اذعان كرد كيروش براي هماهنگ كردن اين تيم راه درازي در پيش خواهد داشت چون او هنوز تركيبهاي دونفره و سهنفره خود را پيدا نكرده است.
شرح گل:
دقيقه18: پرتاب اوت از جناح راست خط دفاعي ماداگاسكار توسط حاجصفي انجام شد تا جلال حسيني مدافع پيشتاخته تيم ملي با ضربه سر دروازه حريف را باز كند.
اتفاق ويژه:
اگرچه تيم ملي ايران نتيجه چندان رضايتبخشي در مقابل حريف به دست نياورد اما بازيكنان ما بايد راضي باشند كه اين بازي را به سلامتي و بدون مصدوميت به پايان بردند. بازيكنان ماداگاسكار كه علاقه فراواني به بازي فيزيكي نشان ميدادند بارها براي متوقف كردن بازيكنان ايران به خطاهاي شديد متوسل شدند. شايد مدل بازي اين تيم ماكت خوبي از بازي مقابل مالديو به دست مربيان داده باشد.
بهترين بازيكن:
تيم ملي ايران بازي چندان خوبي ارائه نكرد و چهره درخشاني هم در تركيب خود نداشت، هرچند ميتوان به بازي باانگيزه علي كريمي تا لحظهاي كه در ميدان حضور داشت اشاره كرد. اما عنوان بهترين بازيكن را بهخاطر صلابت در دفاع و گلزني در تنها موقعيت بهدست آمده تقديم ميكنيم به سيدجلال حسيني، اولين گلزن رسمي تيم ملي در دوران مربيگري كارلوس كيروش.
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
باورکنید اصلا بازی تیم ملی رو نگاه نکردم. حیف وقت آدم نیست؟
حال و حوصله ی تحلیلش رو هم نداشتم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
من خودم می خواستم برم استادیوم دیدم حسش نیست چه خوب که نرفتم
اما کار تماشاچیا به نظرم اشتباه بود حداقل نباید تو یه بازی دوستانه اینقدر به تیم ملی فشار بیارنشاید کی روش می خواسته یه تاکتیک خاص تو تیم امتحان کنه
این فشارای بیجا باعث میشه مدیرای بی عرضه ما به جای درست کردن ریشه کار سریع مربی رو عوض می کنن
از دست دادن این مربی اصلا به نفع ما نیس
لقب بی غیرت دادن به مهاجم جوونی مثل انصاری فرد درست نیست شاید روحه اش رو از دست بده و از تیم ملی زده بشه همه جای دنیا جووناشونو حلوا حلوا می کنن و هزار جور واسش تبلیغات انجام می دن ما هم اینجا...
کاش فقط بتونیم ازش درست استفاده کنیم
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
تو انصاری فر و مهاجم میدونی؟
به قول مسعود فراستی انصاری فر مقواست.
به جان خودم قسم وقتی فوتبال همشهریامو میبینم و گاهی اوقات هم به شهرستان سفر میکنم و فوتبال بچه ها رو میبینم از حصرت گریه ام میگیره. بخدا بعضی ازاین بچه ها دارند حیف میشن اگه درانتخاب بازیکنان باشگاه ها و تیم ملی استعداد یابی کنیم حاضرم قسم بخورم که تیم ملی ما تارده ی 15 فیفا پالا بره.
نوجوان با استعداد زیاد داریم ولی متاسفانه دارند پرپر میشن.
انصاری فر نصف این جوونا و نوجوونا بازی بلد نیست.
امیدوارم کیروش بتونه استعداد یابی رو گسترش بده.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)