Design & Developed BY Patira

صفحه 17 از 193 نخستنخست ... 715161718192767117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    استقلال ديروز رحمتي رو گرفت ولي هم طالب لو رو از دست داد (سايپا) هم محمدي رو (داماش) و مطمئنا گلر دومشون كلا مرخصه چون بايد يه فصل رو نيمكت بشينه . صادقيشون رو هم كه مثلا متعصبشون بود نمي خوان . كاضمي شون هم كه بنظرم بهترين بازيكن چند سال قبلشون بود برنگشت و رفته سايپا

بازيكناي پولكي همون بهتر كه به پرسپوليس نيان . فقط كاش اولادي پولكي نبود .ولي فوروارد قد بلند نگيريم مشكل پيدا مي كنيم.

امروز يه خبر اومده از ديدار كاشاني با ممدنصرتي كه من خودم دوست دارم برگرده

همينطوري بازيكن بزرگ خريدن فايده نداره و بايد هوشمندانه بر اساس نيازها باشه .گرچه من هم ميگم تو اين موضوع بد عمل كرديم ولي استيلي نشون داده تو اين بخش از كار خيلي باهوشه .حالا بايد كاشاني يه كاري كنه
    حالا اینا رحمتی رو گرفتند و کلا دارند با خودشون حال می کنند ! فصل بعد که رحمتی هوای رفتن کرد تازه به تکاپو می افتند و از اونور هم طالب لو رو دادند و هم محمدی رو ! فصل بعد داغون میشن تا یکی رو راضی کنند برگرده !
    اصلا با برگشتن نصرتی موافق نیستم ! بازیکنی که اینقد بی تعصب و پولکیه به چه درد میخوره !
    همین چند وقت پیش بود که می گفت کی گفته من پرسپولیسی ام !
    استیلی لیستشو داده ولی این بشر گوشش بدهکار نیست که باید یه جوری این سقف قرارداد رو دور زد والا کارمون میفته با کرام الکاتبین !

3. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    حالا اینا رحمتی رو گرفتند و کلا دارند با خودشون حال می کنند ! فصل بعد که رحمتی هوای رفتن کرد تازه به تکاپو می افتند و از اونور هم طالب لو رو دادند و هم محمدی رو ! فصل بعد داغون میشن تا یکی رو راضی کنند برگرده !
    اصلا با برگشتن نصرتی موافق نیستم ! بازیکنی که اینقد بی تعصب و پولکیه به چه درد میخوره !
    همین چند وقت پیش بود که می گفت کی گفته من پرسپولیسی ام !

استیلی لیستشو داده ولی این بشر گوشش بدهکار نیست که باید یه جوری این سقف قرارداد رو دور زد والا کارمون میفته با کرام الکاتبین !
    اگه اين حرف رو زده باشه مهدورالدم اعلامش مي كنم

سقف قرارداد رو بايد دور بزنن و شما كاملا درست ميگي. اين قانون رو ساختند كه سپاهان رو ديگه علنا و قانوني حمايت كنند چون همه رعايتش مي كنند جز نورچشمي خودشون

_ حتما يه فوروارد قد بلند مي خوايم كه از همه چيز واجب تره .
    _يه دفاع چپ و دفاع راست .
    _ يه هافبك دفاعي كنار مازيار .

پس تو اين 4 پست به 4 بازيكن نياز داريم .

مثلا در حد پيشنهاد " آندو "كنار مازيار خوبه .مهرزاد واس چپ .مهدوي كيا واس راست. اولادي هم واس نوك . البته اگه اين 4 نفر از اين حرفها كه شما بالا گفتيد نزده باشن وگرنه ...

5. 6 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط پوریا صبور نمایش پست ها
    به نظر من پرسپولیس باید یه محاجم تموم کننده مثل انصاری فرد بگیره!!
    فصل قبل چقذر ما جون میکندیم که گل بزنیم...!
    یه بازیکن هم بین خط وسطو حمله میخوایم!!به نظرم بین خط هافبک پرسپولیس و خط حمله خیلی فاصله هست که محاجم نوک مجبور میشه به عقب برگرده..
    اگه به محاجم پوششی واسه اونجا داشته باشن یا یه هافبک نفوزی خیلی میتونه تاثیر بزاره..
    من نمیدونم کریمی تو چه پستی بازی میکنه..اگه جلو باشه بهتره..!اخه تو لیگ ایران انقدر سطح بالاست که کریمیو میشه همه جا استفاده کرد..هم از مدافعامون بهتره هم از هافبکا و هم از محاجمامون..
    ولی منم موافقم که حتما پرسپولیس به یه محاجم هد زن نیاز داره چون سبک فوتبال پرسپولیس همیشه رو توپای بلند بوده..(البته علی دایی تیمو اورده بود رو زمین که به نظر من خوب بازی میکرد بعضی اوقات و مشکل اصلیش همون فاصله محاجم و هافبکا بود)
    چرااینقدحرف از مهاجم میزنین مگه نوروزی جونم وهاشمیان وخصوصاعلی عسگرواسه تیم کم گذاشتن
    این وبگم که مهاجم کارخاصی نمیکنه فقط یه کارتیمی روکامل میکنه حتی اگه مهاجمم توزمین نباشه میشه بازی وبرد البته باکمی درایت براهافبکم بایدبگم فشنگچی بازیکن بسیارتوانا ...جوان.....کم حاشیه.....وتیزپرسپولیسه اگراستیلی به تقویت اون بپردازه دیگه مشکلی درخط هافبک نداریم
    همینطورعلی عسگر که بازیکن بسیارخوبی ست ومیتونه درچندپست برای پرسپولیس بازی کنه چون زمینشو داره پس مابازیکن خوب زیاد داریم ودیگه فک نمیکنم به خرید بازیکن احتیاجی داشته باشیم فقط باید بازیکنان خوب خودمون و تقویت کنیم
    البت بااومدن نصرت موافقم
    اما باخریداون فک نمیکنم دیگه نیازی به بازیکن جدید داشته باشیم

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

7. 7 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کاپلو&آنجلوتی
    بازیکن محبوب
    1.*جرارد*2.رونالدو دلیما3.کاکا

ItaliaPersepolisMilan

تشکر ها
    89
    تشکر شده 298 در 67 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    چرااینقدحرف از مهاجم میزنین مگه نوروزی جونم وهاشمیان وخصوصاعلی عسگرواسه تیم کم گذاشتن
    این وبگم که مهاجم کارخاصی نمیکنه فقط یه کارتیمی روکامل میکنه حتی اگه مهاجمم توزمین نباشه میشه بازی وبرد البته باکمی درایت براهافبکم بایدبگم فشنگچی بازیکن بسیارتوانا ...جوان.....کم حاشیه.....وتیزپرسپولیسه اگراستیلی به تقویت اون بپردازه دیگه مشکلی درخط هافبک نداریم
    همینطورعلی عسگر که بازیکن بسیارخوبی ست ومیتونه درچندپست برای پرسپولیس بازی کنه چون زمینشو داره پس مابازیکن خوب زیاد داریم ودیگه فک نمیکنم به خرید بازیکن احتیاجی داشته باشیم فقط باید بازیکنان خوب خودمون و تقویت کنیم
    البت بااومدن نصرت موافقم
    اگه یه کم تخصصی نگاه کنی هادی توانایی گل زدن برای قهرمانی رو نداره و باید یه سنتر فوروارد داشته باشیم که اگه نباشه تیم و بازی سازی هافبک ها به درد نمیخوره همه پست های فوتبال به هم ربط داره پس تیم خوب باید در همه پستی بازیکن داشته باشه برای موفقیت
    ویرایش توسط mohammadred : 06-27-2011 در ساعت 14:08

9. 11 کاربر از پست مفید mohammadred تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    مارچلو لیپی
    بازیکن محبوب
    (ندود)
    اسم واقعی شما
    پوریا
    Juventus
    تشکر ها
    668
    تشکر شده 1,595 در 322 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    البت بااومدن نصرت موافقم

با نظرتون در مورد محاجم کلا مخالفم
    تیم بدون محاجم مثل تیم بدون دروازبانه!!
    به نظر من اگه دفاع خیلی خوب بازی کنه با همدلیشون دیگه به دروازبان نیاز نداریم..

ولی با اینکه تیم بازیکنای جوونه خیلی خوبی داره کاملا موافقم
    این جوونا واقعا پرسپولیسین..
    و ما باید رو اونا کار کنیم
    کسایی مثل حقیقی عسگری .فشنگچی رو هم من وقتی تو صبای قم بازی میکرد بازیاشومیدیدم عالیه نوروزی هم بازیکنه خوبیه.. ولی پرسپولیس به یه محاجم گل زن نیاز داره..
    جون میکنه گل بزنه..

11. 9 کاربر از پست مفید پوریا صبور تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

خوب حرفاتون و قبول دارم اما این نظرشخصیمه که مهاجم کارخاصی توتیم نداره بیشترکار هافبکا مهمه
    ونکته ی دیگه هادی خیلیم توانایی گل زدن داره من که خیلی قبولش دارم
    هاشمیانم خیلی عالی کارمیکنه
    میدونی چیزی که هست اینا بازیکنای زحمت کش و به قول معروف بی شیله پیله ای هستن حیف نیست بااوردن انصاروامثال اون که هنوزدهنشون بوشیرمیده جای این بازیکنا پربشه
    درضمن غلام رضاطفلک مگه چشه که بخوایم یکی دیگه روبجاش بیاریم با وجوداون فک نمیکنم نیازی به مهاجم داشته باشیم تازه جونشم درنمیادتایه گل بزنه خیلیم تیز سنشم ازاون دوتای دیگه یه کم پایین تره وخیلی سریع میدوه یه جورایی خلعتبریه پرسپولیسه
    نکته ی اخر:درسته توایران فوتباله حرفه ای نداریم امامن ازاین به بعد سعی میکنم حرفه ای ببینم
    حرفه ای بگم وحرفه ای نگگگگگگگگگاه کنمدوست عزیز

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

13. 8 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

نصرتي امروز داخلي بسته و بلافاصله هم تو هيات فوتبال ثبتش كرده ! چقدر باحال 6تاييها رو دور زد !

احتمالا استيلي هم بفكر جبران جدايي سپهر بوده و هم ساختن خط دفاعي شبيه خط دفاعي تيم قهرمان ليگ با خودش . امروز مصاحبه كرده و بطور ضمني بودن دايي در پرسپوليس رو دليل پيوستن به استقلال آورده .خلاصه كلي گفته عاشق پيراهن قرمز هستم و....

شمس و شمسايي هم كه اومدن يه سروساموني به فوتسال پرسپوليس بدن كه واقعا باعث خوشحاليه

جالب تر اينه كه مربي سايپا امروز گفته انصاري فر رو نگه مي داريم و با محمد منصوري هم توافق كرده ايم. نمي دونم منظورش ممد منصوري خودمونه يانه

جالب تر ديگه اينه كه تركي باز هم آبروريزي كرده و تو آسيام مثل ايران داوري كرده و فكر كنم اينبار ديگه واس هميشه بذارنش كنار . مرتيكه با اون قضاوتش تو دربي فكر مي كنه آسيام مثل ليگ ما بي دروپيكره . تيم المپيك چين از عمان يك هيچ جلو بوده كه تركي يه هافبك و سرمربي چين رو اخراج كرده و 3 گل خوردند و باختند .بعد بازي هم بازيكناي چين حسابي از خجالتش درومدند .حقشه . اين آه هواداراي پرسپوليسه براي اين داور خود فروخته .حداقل نخواسته به ضرر عربها سوت بزنه دعاش كنيم

جالب تر ترش اينه كه كفاشيان امروز گفته اگه باشگاهها به قانون سقف قراردادها انتقاد دارند خب برش مي داريم !!!! اين يعني چي ! ؟ خداييش ...

15. 9 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    نصرتي امروز داخلي بسته و بلافاصله هم تو هيات فوتبال ثبتش كرده ! چقدر باحال 6تاييها رو دور زد !

جالب تر ترش اينه كه كفاشيان امروز گفته اگه باشگاهها به قانون سقف قراردادها انتقاد دارند خب برش مي داريم !!!! اين يعني چي ! ؟ خداييش ...

اولي رو خوشم اومد كه يه چند روزي سركارشون گذاشت
    دومي هم كه مشخصه يه گندي زده مي خواد با اين كار سر مردم رو شيره بماله كه مثلا من يه كار خوب كردم يا شايد هم ديده تيم محبوبش رحمتي رو بالاتر از سقف قرار داد ها خريده ميخواد اين قانون رو برداره كه يه وقت جريمه نشه.

17. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis

به گزارش سايت گل مهدي سيدصالحي با پرسپوليس به توافق رسيده و فردا با اين تيم قرارداد خواهد بست

اعصابم بد داغونه.... حالم ازش بهم میخوره. مگه این مسئولین مصاحبه های تندشو علیه باشگاه و... یادشون رفته. که حالا میخان باهاش قرارداد ببندن!!!!!!! من که دارم از تعجب شاخ در میارم
    واقعا جای تاسف داره....

!!! No Totti No Party

19. 9 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بچه ها شما می گین دایی بد بود.ببینم استیلی برای پرسپولیس چی کار می کنه.

HALA MADRID

21. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 17 از 193 نخستنخست ... 715161718192767117 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)