به نظر من باید به هرکی که سر مربی میشه 3سال وقت بدهن تا برنامهش را پیاده کنه به امید سربلندی پرسپولیس![]()
به نظر من باید به هرکی که سر مربی میشه 3سال وقت بدهن تا برنامهش را پیاده کنه به امید سربلندی پرسپولیس![]()
((((((((((((((((( ))))))))))))))))) داداش میگم میخوای یکم بیشتر وقت بدیم اخه سه سال خیلی کمه اجازه بده من یه زنگی به دایی و رفقای گرامیشون بزنم ببینم چقد وقت میخواد تا پرسپولیس و نابود کنه یه سال دوسال سه سال ماتاده سالم صب میکنیم ها ایرادی ندارهفقط یه چیزبگم قلعه نوعی چهارپنج هفته نتیجه نیاورد بعدش خوب نتیجه گرفت بالاخره یه سری بازیکنای جدید اورده بود باخلقیات همون اوایل اشنا نبود اما دایی دوسال بهش وقت دادیم چی شد حالا میخوای یه سال دیگه هم بهش وقت بدیم یه سال دیگه هم ماروحرص بده اینقد بهش وقت بدیم تا موهای سرمون بشه شبی منصوریان
نه داداش وقتای دایی تموم شده باید به کس دیگه ای وقت داد من که نظرم استیلی همه جاهم گفتم شماهم فک کن چی بهتره یک سال حرص وجوش یا یک سال سرشاراز موفقیت این جام حذفی هم که برنده شدیم همت بازیکنا بود نه دایی این هزاربار
تو ايران نبايد حرف از فرصت زد ....
همين چند وقت پيش بود كه سعيدلو اعلام كرده بود چه معني ميده يه مربي بيشتر از 4 سال تو يه تيم باشه ( اشاره به شمس سرمربي فوتسال تيم ملي )
از يه طرف تيمي مثل پرسپوليس با 30 ميليون هوادار و اين همه پيشكسوت جور و اجور اصلا مجال به مربي داده نميشه ! همين كه يه مربي يه نتيجه بد گرفت ديگه كلاش پس معركس !حالا شما فرض كن دايي با اين نتايج ميتونه موندگار بشه ؟!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)