سلام بچه ها من از اول نبودم قضيه چيه..جريان چيه؟!
سلام بچه ها من از اول نبودم قضيه چيه..جريان چيه؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=MohaDeseh;40637]کلا بحث بحث شیرین موسیقیه...از هرکی خوشت میاد و بدت میاد بگو...بعد یه سری مخالف و موافقق پیدا میشه...بحث خودش پیش میاد دیگه!![/QUOT]
من كه كلا مخالفم،با همه چى..!! نه بابا شوخى كردم نزنيد!![]()
ولى در کل بياييد بحث رو عوض كنيم ببريم يه سمت ديگه هر کى نظر خودشو بگه.به نظر خودم بريم سر بحث سينما..!!![]()
قبل از عو کردن بحث منم یه خاطره بگم!! فقط نزنیدا!!
من تا حالا تقلب نکردم!!
ولی تا دلتون بخواد رسوندم!!
یه روزز تو امتحان زبان که من اصلا نخونده بودم معلم دید من اعصابم خورده اومد جواب یه سوالو به من گفت ولی من انقد حول شدم جوابو ننوشتم ولی بازم قبول شدم!
سال دوم دبیرستان امتحان پایانی بود نمرم شد14
بدون تقلب![]()
یک گزینش همینه !
کسایی که پاچه خوار باشند
کسایی که برای رسیدن به مقاصدشون بعضی کارا می کنند که در از شان یک مرده !
درخواستی ...
بابت چی ؟!!!
حق کسی رو که نخوردی ...
خارجی : جیم کری - جکی چان
داخلی :پرویز پرستویی - نسرین مقانلو !
=========
امتحان امروز هم افتضاح بود ... افتضاح !![]()
AlexDelpiero میگه:
[امتحان امروز هم افتضاح بود ... افتضاح ! ]
ان شاالله همه ی بروبچه های دربی ازامتحانات مدرسه و کنکور و امتحانات زندگی سربلند بیرون بیان.
اصلا مزه ی زندگی به همین استرس ها و تلاش و تحمل سختیه.
همیشه پیروز شدن شیرینی پیروزی را کم میکنه. برای همینه که گاهی شکست ها شیرین تراز پیروزیه چون غرورآدم را میشکند.
اگر زمین خوردین یاعلی بگین و بلند شین. و هرگزناامید نشین پیروزی نزدیکه.
با توکل به خدا انشاالله منمامسال میرم پی سرنوشتم چون امسال کنکور دارم برام دعا کنید.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط مورینیو... : 06-19-2011 در ساعت 13:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)