Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 149

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    من هم به شیرازی ها تبریک میگم ...
    شایسته صعود به لیگ برتر بودند ...
    فقط یه مسئله اینکه :
    من خودم توی ورزشگاه بودم .... از بچه هایی که کنار من بودند شنیدم شیرازی ها توی بازی رفت حسابی از خجالت ما بندریا در اومده بودند ... و به فجیع ترین شکل ممکن کل بندری ها رو زیر رگبار فحش بسته بودند که اصلا توی 90 بهش رسیدگی نشد ...
    یه مثل هست که میگه : چیزی که عوض داره گله نداره !

الكس جان مگه ميشه تو حافظيه تو بازي كه از شبكه3 زنده پخش ميشده هم چين اتفاقي افتاده باشه و هيچ كس در موردش حرف نزده باشه!!!
    شيرازي ها بيشتر از يك سال ميشه كه به ورزشگاه نيومده بودند، الانم كه واسه فحش دادند نيومده بودند!!
    از اول تا آخر بازي با افتخار تيم فجرو تشويق كردند نه چيز ديگه!!!
    شايد اون يه نفري كه به تو اينجوري گفته 4 تا فحش ناقابل از چند تا تماشاچي خورده باشه كه اصلا به چشم نمياد و تو هر ورزشگاهي درگيري لفظي عاديه!!
    ولي تماشاگران محترم بندري هم فحش نثار بازيكناي ما كردند هم سنگ و صندلي!!

ali
    only
    karimi

2. 6 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    الكس جان مگه ميشه تو حافظيه تو بازي كه از شبكه3 زنده پخش ميشده هم چين اتفاقي افتاده باشه و هيچ كس در موردش حرف نزده باشه!!!
    شيرازي ها بيشتر از يك سال ميشه كه به ورزشگاه نيومده بودند، الانم كه واسه فحش دادند نيومده بودند!!
    از اول تا آخر بازي با افتخار تيم فجرو تشويق كردند نه چيز ديگه!!!
    شايد اون يه نفري كه به تو اينجوري گفته 4 تا فحش ناقابل از چند تا تماشاچي خورده باشه كه اصلا به چشم نمياد و تو هر ورزشگاهي درگيري لفظي عاديه!!
    ولي تماشاگران محترم بندري هم فحش نثار بازيكناي ما كردند هم سنگ و صندلي!!
    من نمیخوام سر بحث رو باز کنم و دنبالشو بگیرم ولی اون که میگی پخش زنده باید عرض کنم که قبل از شروع بازی رفت توی شیراز این اتفاقات افتاده بود ! اونایی هم که من میگم یه نفر و دو نفر نبودند و الا من که مغزم معیوب نیست که رو حرف 1 نفر سندیت کنم ! موضوع بعدی انه که اصلا هوادارای بندری بیشتر رو سکوهای سیمانی بودند و اصلا رو صندلی نیودنند که صندلی پرت کنند ! جایگاه و اون قسمتی رو هم که صندلی کاشته بودند به خاطر رسم مهمون نوازی داده بودند به شیرازی ها که کاملا زیر سایه بود !

یه خدایی اون بالا هست که از همه چیز خبر داره و حرف من و شما باد هواست ...
    امیدوارم حقانیت پایمال نشه !
    از این به بعد هم من جواب پستارو نمیدم تا تایپیک به چالش کشبده نشه !

4. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    من نمیخوام سر بحث رو باز کنم و دنبالشو بگیرم ولی اون که میگی پخش زنده باید عرض کنم که قبل از شروع بازی رفت توی شیراز این اتفاقات افتاده بود ! اونایی هم که من میگم یه نفر و دو نفر نبودند و الا من که مغزم معیوب نیست که رو حرف 1 نفر سندیت کنم ! موضوع بعدی انه که اصلا هوادارای بندری بیشتر رو سکوهای سیمانی بودند و اصلا رو صندلی نیودنند که صندلی پرت کنند ! جایگاه و اون قسمتی رو هم که صندلی کاشته بودند به خاطر رسم مهمون نوازی داده بودند به شیرازی ها که کاملا زیر سایه بود !

یه خدایی اون بالا هست که از همه چیز خبر داره و حرف من و شما باد هواست ...
    امیدوارم حقانیت پایمال نشه !

از این به بعد هم من جواب پستارو نمیدم تا تایپیک به چالش کشبده نشه !

ali
    only
    karimi

6. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن.دنيزلي.مورينيهو.علي كريمي
    بازیکن محبوب
    علي كريمي.كريس رونالدو.مهدويكيا.كريم باقري.عابدزاده
    اسم واقعی شما
    فرشاد

IranPersepolisMoghavemat

تشکر ها
    2
    تشکر شده 36 در 8 پست

perspolis درخشش بازيكن نورابادي فجر/سيد محمد رضا حسيني/

چراكسي نيست درباره ي فجر صحبت كنيم
    خداوندا سلطان ما علي كريمي را هميشه درعزت وسربلندي قرار ده وبر افتخارات بي شمارش افزون كن

8. کاربر روبرو از پست مفید حاجتي تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

ياوري: گل داماش روي اتفاق عادي زده نشد

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز گفت: تک گل داماش روي اتفاق‌هاي عادي بازي زده نشد.

محمود یاوری پس از شکست یک بر صفر برابر داماش گیلان در جمع خبرنگاران گفت: به خواست خودمان نرسیدیم. آمده بودیم ابتدا بازی را ببریم و اگر نشد حداقل مساوی بگیریم. بازی خوبی نبود اما بسیار پر جنب و جوش بود به ویژه در ۵ تا ۶ دقیقه پایانی مسابقه که تماشاگران بازیکنان داماش را تحریک کردند. تک گل مسابقه هم روی اتفاقات عادی به ثمر نرسید.

وی با اشاره به شعارهای تماشاگران علیه خودش گفت: تماشاگران حرف‌هایی را به ما زدند که جالب نبود. با این حال به نظر من مساوی نتیجه عادلانه بود.

سرمربی فجر سپاسی در مورد بقای این تیم در لیگ برتر گفت: هدف ما ماندن در لیگ برتر است. من برای همین کار به فجر آمدم. امروز هم با ۵ هافبک تیم را به میدان فرستادم تا حداقل مساوی بگیریم که این اتفاق نیفتاد.

یاوری در مورد اعتراضش به بازیکنان فجر در اواخر مسابقه خاطرنشان کرد: بازیکنان پس از گل داماش به داور اعتراض کردند و من به آنها گفتم به جای این کار فوتبال خود را بازی کنید زیرا هنوز وقت باقی مانده بود. قطعاً بازیکنانی که با من همکاری نکردند و به اعتراض‌شان به داور ادامه دادند جریمه خواهند شد. من در مورد داوری حرفی نمی‌زنم اما باز هم می‌گویم مساوی نتیجه عادلانه‌ای بود.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

ياوري :پيروزيهاي خانگي فجر تداوم دارد

سرمربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: پيروزيهاي خانگي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز تداوم خواهد داشت.

محمود یاوری با اشاره به وضعیت این تیم قبل از بازی مقابل استقلال تهران تاکید کرد: با توجه به کمبود زمان برای رسیدن به آمادگی مطلوب تمرینات مناسبی را پشت سر گذاشته ایم.

وی ادامه داد: ریکاوری موفقی را بر روی بازیکنان تیم انجام دادیم و به طور یقین تیم استقلال را با شکست از حافظیه بدرقه خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز با اشاره به اینکه بازیکنان مصدوم هم در تمرینات تیم فجر شرکت کرده اند، یادآور شد: بازیکن سه اخطاره و محروم نداریم ولی بازیکنانی مثل حمید جوکار و امین شجاعیان همچنان مصدوم هستند.

طرفداران استقلال در فارس فراوان هستند

یاوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه به طور حتم طرفداران استقلال در این بازی بیشتر از طرفداران فجر هستند، گفت: در چنین بازیهایی فجر به عنوان تیم میهمان وارد زمین می شود به خصوص اینکه تیم استقلال در شهرستانهای اطراف شیراز طرفداران فراوان دارد.

وی در خصوص رعایت کردن حق میزبانی از سوی مسئولان برگزار کننده بازی، افزود: قانون تعداد تماشاگر برای میزبان و میهمان مشخص است اما تیم فجر به این مسائل اهمیت نمی دهد و تنها به فکر موفقیت در این بازی هستیم.

سرمربی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز با یادآوری بازی این دو تیم حدود 12 سال قبل، تصریح کرد: در آن بازی تیم فجر با نتیجه دو بر یک از استقلال تهران پیش بود که تماشاگران فارسی طرفدار استقلال جو ورزشگاه را بر هم زدند که با این کار فدراسیون تیم فجر را بازنده اعلام کرد.

یاوری تاکید کرد: تماشاگران باید به خاطر داشته باشند که اگر تیم فجر در لیگ برتر حضور نداشته باشد آنان نیز شاهد حضور استقلال و پرسپولیس در شیراز نخواهند بود بنا بر این باید در مرحله اول تیم استان و شهر خود را حمایت کنند.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع