Design & Developed BY Patira

صفحه 61 از 72 نخستنخست ... 1151596061626371 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 716
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

Jadid ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:44

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    همه ما براي برگشتن علي كريمي تو پرسپوليس لحظه شماري مي كنيم..
    بدون شك علي كريمي بازيكني ست كه براي هميشه در قلب مردم مي مونه..(مخصوصا پرسپوليسي ها)
    حرفای فریدون زندی توی 90 در مورد کریمی خیلی جالب بود !
    در مورد اون قسمت که گفت اگر کریمی تنبلی نمی کرد از بهترین های جهان می شد کاملا باهاش موافقم !
    من معتقدم کریمی هیچوقت همه هوش و حواسشو برای بازیش نمیذاره وخیلی وارد مسائل حاشیه ای میشه ! البته این سال های آخر فوتبالش () کمتر به مساول غیر فوتبالی خواهد پرداخت اما افسوس ...کریمی دیگه اون توانایی های 7 ، 8سال اخیر رو نداره !
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrd@d نمایش پست ها
    منم خیلی دلم واسش تنگ شده - از اون بازیش- اخلاقش- بخصوص اون توپ و تشرهاش امیدوارم هر چه زودتر برگرده و غیرت رو به بعضی از این بازیکنا نشون بده که حرمت این لباس باارزشو نمیدونن
    به امید فصلی جدید-تیمی جدید-کاردر جدید- وبازیکنان جدید
    و صد البته مدیریت جدید ....

3. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    28 اردیبهشت سومین سالگرد قهرمانی پرشکوه پرسپولیس در بازی رویایی و افسانه دقیقه 96 رو به دوستان پرسپولیسی تبریک میگم !
    دیگه به دقیقه ی هفتاد بازی که رسید تلوزیون رو خاموش کردم بازی به شدت دفاعی سپاهان که دست کمی از بازی تیمهای اکبر میثاقیان نداشت دیگه امیدی برای گل زدن واسم نذاشته بود طاقت دیدن خوشحالی بازیکنای سپاهان میون صدهزار طرفدار پرشور پرسپولیس رو نداشتم اما بالاخره بعد از چند دقیقه دل رو به دریا زدم و دوباره تلوزیون رو روشن کردم دیگه داشت کارم به گریه می رسید اون دقیقه ها نفهمیدم چجوری گذشت از بس که حالم گرفته بود اما آخرش سپهر سرنوشت قهرمانی رو تغییر داد و شاید در واقع سرنوشت خودش رو هم تغییر داد چون اگه اون گل رو نمیزد میشد فقط یه مدافع معمولی که چند سال بعد هم شاید کسی یادش نمیموند که اصلا تو پرسپولیس بازی میکرده اما با این گلش شد همون سپهر دوست داشتنی و محبوب و البته فراموش نشدنی

5. 6 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

دیگه به دقیقه ی هفتاد بازی که رسید تلوزیون رو خاموش کردم
    انوقت به من ميگن درست طرف يه تيم نيستي...بابا بايد ايمان داشته باشي به تيمي كه طرفشي تعداد ش هم مهم نيست
    جدا از اين حرفها اون موقع حتي تا دقيق 70 كه خوبه 90 اش من ميگفتم پرسپوليس گل ميزنهبا اينكه خانوادگي پرپوليسي هستيم ولي همه نا اميد شده بودن...
    من مطمئن بودم قهرمان ميشيم چون تو طول فصل بارها نتيجه بازي به نفع پرسپوليص عوض شده بود كه بيشتر گلهاي حساس اون سال رو خليلي زده بود - يكيش استقلال يكي ديگه اش سايپا -بهش اميد داشتم
    به نظر من اون سال پرسپوليس با اين گل به قهرماني نرسيد بلكه با عشق پرپوليسيها و بازي هاي و سبك هميشگي تيم قهرمان شدن..
    سبك بازي پرسپوليس خيلي منطقي به موقع دفاع به موقع حمله(استقلال هم سبك تهاجي خوبي داره و از مهاجم گرفتنهاي هر سالشون ميشه فهميد سبك ثابتي دارن) هميشه بازيكناي خوبي رو برا انتقال بازي انتخاب ميكنن اما امسال حتي اگر انتقال دهنده ي خوبي هم داشتيم فوروارد نبود كه از توپها استفاده كنه و موقعيتها پشت سر هم نابود ميشد برا همين بود كه امسال درصد مالكيت توپ بالا بود و بازي سازا هم خوب تلاش ميكردن( تا يه تاكتيك هايي رو به كار ببندن ولي معلوم بود تمرينهاشون يه نقصي داشت كه نميتونستن خودشنو تو زمين آزاد كنن)ولي چه حيف كه توپها الكي رو دروازه ميرخت و كسي نبود استفاده كنه اگر از نوروزي بيشتر تو فوروارد استفاده ميكردن ممكن بود نتيجه هاي بهتري بگيرن سبك پرسپوليس به مهاجمهايي نياز داره كه انعطاف داشته باشن چون هميشه يه جور بازي نميكنن و رو بازيكن تغير تاكتيك ميدن يه مهجمي مثل عماد رضا فوق العاده بود
    به هر حال واقعا ياد اون روزا واقعا بخير..

لا لا ي لا لاي لا لاي ....
    .
    .
    پرسپوليس قهرمان ميشه...
    خدا ميدونه كه حقشه...
    به لطف يزدان و بچه ه..ا
    پرسپوليس قهرمان ميشه...
    پرسپوليس قهرمان ميشه...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط GOLL : 05-18-2011 در ساعت 17:01

7. 6 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

منم خیلی دلم واسش تنگ شده - از اون بازیش- اخلاقش- بخصوص اون توپ و تشرهاش امیدوارم هر چه زودتر برگرده و غیرت رو به بعضی از این بازیکنا نشون بده که حرمت این لباس باارزشو نمیدونن
    به امید فصلی جدید-تیمی جدید-کاردر جدید- وبازیکنان جدید
    مرسي مهرداد عالي كريمي رو توصيف كردي عين همينه...

در مورد اون قسمت که گفت اگر کریمی تنبلی نمی کرد از بهترین های جهان می شد کاملا باهاش موافقم !
    من معتقدم کریمی هیچوقت همه هوش و حواسشو برای بازیش نمیذاره وخیلی وارد مسائل حاشیه ای میشه ! البته این سال های آخر فوتبالش () کمتر به مساول غیر فوتبالی خواهد پرداخت اما افسوس ...کریمی دیگه اون توانایی های 7 ، 8سال اخیر رو نداره !
    واي اگر يه كم حريص تر بود حالا تو جهان لنگه نداشت
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

9. 6 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    28 اردیبهشت سومین سالگرد قهرمانی پرشکوه پرسپولیس در بازی رویایی و افسانه دقیقه 96 رو به دوستان پرسپولیسی تبریک میگم !

اون روز من استاديوم بودم . بهترين سالي بود كه تو استاديوم داشتم. هيچ سالي انقدر نوع و مقدار تشويقها متنوع نبود .و اقعا خوش مي گذشت. اكثر بازيها رو مي رفتم ولي روز بازي رفتم سر كار چون گفتم ديگه قدرت تحمل اينهمه استرس رو ندارم . اون سال هيچ بازي رو تا موقع زدن سوت داور ترك نكرديم و كلا بقول مجيد جلالي يجورايي هوادارا تو قهرماني پرسپوليس نقش اساسي داشتند . خلاصه رفتم سر كار ولي ديدم حواسم به هر چيزي هست جز كار . مخصوصا اينكه اونسال هم مثل همه سالها فدراسيون فوتبال واس سپاهان كم نذاشته بود و كلي با نامردي اومده بودند بالا و ماهم البته تشنه جام

قبل ظهر رقتيم و ....رسيديم به يه جاي خالي بغل يكي از دوستاي قديم . بخدا تا آخر بازي مطمئن بوديم كه قهرمان ميشيم . قشنگ يادمه دقيقه 90 كه شد باز هم همه ما مطمئن بوديم كه مي بريم. تا اون صحنه و گل سپهر كه .... تا چند روز صدام در نميومد .بعدش هم يه سري رفتن تو زمين و شادي كردن . واقعا انقدر خوشحال بودم كه منم دوست داشتم برم ولي نشد.

اون برد شيريني زيادي داشت چون در لحظه آخر در آخرين بازي فصل ما تيمي رو برديم كه همه مقامات ورزشي و دولتي كشور مي خواستند قهرمان شه .تصور قيافه ساكت در لحظه خوردن گل هميشه بهم آرامش ميده .

الان كه فكرش رو مي كنم مي بينم كه نقش مربي در نحوه بازي كردن بازيكنان خيلي مهمه . همين بادامكي كه الان از افتضاح ترين بازيكنان ليگه اون موقع با جون ودل بازي مي كرد و هميشه موثر بود. يا بقيشون . قطبي خوب بلد بود چي كار كنه كه بازيكن با تمام وجودش واس تيم جون بده .كاري كه متاسفانه دايي اصلا بلد نيست.البته نقش استيلي در اون قهرماني با اون تيم هماهنگي كه بسته بود بيشتر از قطبي بود .

11. 6 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    انوقت به من ميگن درست طرف يه تيم نيستي...بابا بايد ايمان داشته باشي به تيمي كه طرفشي تعداد ش هم مهم نيست
    جدا از اين حرفها اون موقع حتي تا دقيق 70 كه خوبه 90 اش من ميگفتم پرسپوليس گل ميزنهبا اينكه خانوادگي پرپوليسي هستيم ولي همه نا اميد شده بودن...
    من از بچگیم طرف پرسپولیس بودم البته تو یه برهه زمانی هم طرف استقلال شدم (دلایلش همیه سری باخت بد ppبود منم بچه بودم دیگه ... ناراحت شدم!!)بعد هم از خیانت خودمون پشیمون شدیم و برگشتیم و بعدشم نه استقلال نه پرسپولیس!!!
    داداش باز خوبه من پنج شیش دقیقه تلوزیونو خاموش کردم تو که اصلا از ایمان زیادت به پرسپولیس یه مدت رفتی طرفدار تیم رقیب شدی

13. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

باقری : هنوز جوابی برای حضور در هیات مدیره پرسپولیس نداده‌ام
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......
    ولی اگه کریم باقری بتونه به تیم بیاد میتونخ کمک خوبی به تیم کنه....فقط خدا کنه که بیاد

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

15. 6 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    مورینیهو
    بازیکن محبوب
    ناصر حجازی
    اسم واقعی شما
    Sina

SpainBarcelonaRealMadrid

تشکر ها
    12
    تشکر شده 196 در 45 پست

ایشاالله سال یگه قهرمان میشیمهم تو آسیا هم تو لیگ
    و همه بخاطر تو گریستند
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یاد و نامت جاودانه باد ناصر حجازی
    Rest In Peace Nasser Hejazi
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

17. 6 کاربر از پست مفید Fernando RoMessi تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

در كل مدلمه كه طرف يه باشگاه و بازيكن نباشم
    دست خودم نيست ....
    بعدشم نه استقلال نه پرسپولیس!!!
    قبلا هم توضيح دادم فري جون من طرف يه تيم نيستم طرف بازي خوبم
    دوما درسته كه ميام تو بخش ارتش سرخ ولي دليلي نداره الان پرسپوليسي باشم چون تو اين فروم پرسپوليسي هاش داغ تره بحثشون ميام وگرنه فروم هاي ديگه اي هم هست كه استقلال داغ تر ه و ميرم اونجا پست ميزارم!!
    سوما بخش باحاليه ميام از همه ي اينا گذشته اگر علي كريمي يه روزي به پرسپوليس برگرده منم بعد از چند سال طرفشون ميشم در كل تو ايران پرسپوليس و استقلال خوب بازي نميكنن وارزش نداره آدم اعصابشو حرومشون كنه
    كدوم از اين تيما مثل ديروز دسته 1 بازي ميكردن خداييش آلومينيوم و فجر چه قشنگ بازي ميكردن حتي يك و دو هاشون هم از ليگ برتر سرتر بود!!بازيهاي دسته 1 پخش كنن با حال تره و جذاب تر تا اين ليگ برتر مسخره كه هر كي هر كاري دلش ميخواد ميكنه از مربي تا بازيكن و ريز و درشتشون نميشه يه نفر پيدا كرد كه واقعا مفيد كار كنه
    جهت اصلاع بگم ميتوني تو پروفايلم بري و ببيني كه هم كلوپ استقلال عضوم هم پرسپوليس
    البته نقش استيلي در اون قهرماني با اون تيم هماهنگي كه بسته بود بيشتر از قطبي بود .
    صد البته
    به نظر من خيلي از كارهاي استيلي به اسم قطبي تموم شد شايد هم قهرماني پرسپوليس اصلي اش باشه!چون تا قبل از اينكه قطبي بياد يعني فصل قبلش بازيهاي آخري كه استيلي مربي بود بردها ي بدون باخت شروع شد و استارتش حميد استيلي زد
    همين قطبي موقعي كه رفت تيم ملي زد كل تيمو خراب كرد منصوريان هم كمك خوبي بود !!دستش درد نكنه كه مجيدي رو از تيم ملي جدا كرد

ویرایش توسط GOLL : 05-19-2011 در ساعت 14:16

19. 5 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

كدوم از اين تيما مثل ديروز دسته 1 بازي ميكردن خداييش آلومينيوم و فجر چه قشنگ بازي ميكردن حتي يك و دو هاشون هم از ليگ برتر سرتر بود!!بازيهاي دسته 1 پخش كنن با حال تره و جذاب تر تا اين ليگ برتر مسخره كه هر كي هر كاري دلش ميخواد ميكنه از مربي تا بازيكن و ريز و درشتشون نميشه يه نفر پيدا كرد كه واقعا مفيد كار كنه
    جهت اصلاع بگم ميتوني تو پروفايلم بري و ببيني كه هم كلوپ استقلال عضوم هم پرسپوليس
    آلومینیوم باخت و امیدش به به لیگ برتر کم شد ...
    واقعا بازی دیروز خیلی سطحش از بازی های لیگ برتر بالا بود...
    دو تا سوپر گل هم که داشت !

=========
    بازی اردیبهشت 87 هم که واسه همه خاطره به یادموندنی خواهد بود ...
    من متعجبم چطور فراز تلویزیونو خاموش کرده ؟!!!!
    من که اصلا حاضر نبودم یه ثانیشو هم از دست بدم ....

21. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 61 از 72 نخستنخست ... 1151596061626371 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع