Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    لیپی
    بازیکن محبوب
    دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سینا تقوی

ItaliaJuventusPersepolis

تشکر ها
    11
    تشکر شده 208 در 63 پست

با احترام به نظرات همه، کم و بیش با نظرات موافقم اما فکر نمی کنم نسل ستاره ها تموم شده باشه ، اصلا ستاره یعنی چی؟ یعنی مارادونا و مسی و رونالدو و ..... که توپ رو بردارن همه رو دریبل کنن و گل بزنن؟
    من با این تعریف مخالفم! اصلا دیگه نمی شه اینکارا رو کرد! یا حداقل همه جا نمیشه! به نظر من بازیکنی که وظایفش رو درست انجام میده ستاره است! چرا فقط درباره مهاجم ها حرف زده میشه؟ مگه مدافع یا هافبک دفاعی جزوی از تیم نیستن؟ واسه من ماکلله ، تاکیناردی، فرارا ، کیلینی، و ....... ستاره هستند! اگه دیگه بازیکنی مثل مارادونا و زیکو و ..... نیست یا حداقل کم شده واسه اینه که نوع فوتبال عوض شده! اینو یادتون نره بچه ها! الان بازیکنی ارزشمند که اقتصادی بازی کنه! یعنی با کمترین حرکات بیشترین بازده رو داشته باشه! هرچند هنوز هم میشه از بعضی کارهای فردی لذت برد اما اگه قرار باشه کسی یک تنه کاری کنه مطمئن باشین موفق نمیشه! یک مثال هم میزنم واستون : شما از بارسا ژاوی و اینیستا رو بگیرین اگه مسی بازم همین جوری بود هر چی بگین قبول می کنم! یا مثلا مسی یا رونالدو رو بیارین تو لیگ ایتالیا! امکان نداره همین طوری باشند!
    ورزش دشمن سلامتی!!!!!!

2. 6 کاربر از پست مفید sina_snake تشکر کرده اند .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_snake نمایش پست ها
    با احترام به نظرات همه، کم و بیش با نظرات موافقم اما فکر نمی کنم نسل ستاره ها تموم شده باشه ، اصلا ستاره یعنی چی؟ یعنی مارادونا و مسی و رونالدو و ..... که توپ رو بردارن همه رو دریبل کنن و گل بزنن؟
    من با این تعریف مخالفم! اصلا دیگه نمی شه اینکارا رو کرد! یا حداقل همه جا نمیشه! به نظر من بازیکنی که وظایفش رو درست انجام میده ستاره است! چرا فقط درباره مهاجم ها حرف زده میشه؟ مگه مدافع یا هافبک دفاعی جزوی از تیم نیستن؟ واسه من ماکلله ، تاکیناردی، فرارا ، کیلینی، و ....... ستاره هستند! اگه دیگه بازیکنی مثل مارادونا و زیکو و ..... نیست یا حداقل کم شده واسه اینه که نوع فوتبال عوض شده! اینو یادتون نره بچه ها! الان بازیکنی ارزشمند که اقتصادی بازی کنه! یعنی با کمترین حرکات بیشترین بازده رو داشته باشه! !
    من با این قسمت حرفهای سینا موافقم
    اول باید یه تعریف از ستاره داشته باشیم
    ببینیم اصلآ ستاره کیه؟
    اگه منظور از ستاره بازیکنی باشه که با توپ خوب دریبل کنه و راحت گل بزنه خب شرایط خیلی فرق می کنه.باید قبول کنیم که فوتبال امروز با فوتبال 20 سال پیش تفادت هایی کرده و تیم ها علاوه بر کارهای تهاجمی روی کارهای تدافعی و گل نخوردن هم کار می کنند . به خاطر همین موضوع دیگه مهاجمین کار راحتی در مقابل مدافعین نخواهند داشت و خبری از اون over dribling ها که مثل قدیم یه بازیکن 5-6 تا رو به راحتی دریبل می زد نیست و بیشتر بازیکنها به دستور مربیان در خدمت تیم بازی می کنند
    شاید یکی از دلایل کمتر دیده شدن بازی زیبا یا به قول برزیلی ها joga bonitto همین مسئله هست که هر بازیکن در اختیار کار تیمی قرار می گیره و کارهای انفرادی کمتر به چشم می اد.
    با تعریف امروز باعث می شه که بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا در لیست بهترین های جهان قرار بگیرند و یا حتی چند سال پیش فابیو کاناوارو به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب می شه ! همین انتخاب (حالا با به حق بودن یا نبودنش کاری نداریم ) نشون می ده که توی فوتبال امروز بازیکنی ستاره محسوب می شه که خوب وظایف خودش رو عمل کنه.و صرف گل زدن شرط کافی برای ستاره بودن نیست.
    ولی با این همه من اعتقاد دارم که همان فوتبالیست های دهه قبلی هم اگر در این فوتبال امروز بازی می کردند باز هم از بازیکنان کنونی فوتبال بهتر و جذاب تر کار می کردند.
    شاید در دهه های قبل هر بازیکن یک تبهر خاص داشت و در لحظات حساس بازی گره تیمش رو بازی می کرد
    خبری از هنر ایستگاهی های دیوید بکهام نیست !
    خبری از دروازبانان جووون مثل کان و بوفون نیست !
    خبری از ضربات سهمگین کارلوس و باتیستوتا نیست!
    حتی از حرکت زیبای زیدان ( همون rullet ) دربین هافبک ها نیست!
    حرکت عقرب رو فراموش نکردیم که هیگوایتا درون دروازه انجام می داد !
    شاید فوتبال امروز غرق در تاک تیک و بازی تیمی شده ولی به نظر من توجه بیش از اندازه به نتیجه گرایی و تاک تیک بدون زیبایی روز به روز از زیبایی های فوتبال می کاهد و کمتر شاهد کارهای انفرادی دروازبانان , مدافعین , هافبک ها و مهاجمین هستیم
    WelCome To Derby

4. 7 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    لیپی
    بازیکن محبوب
    دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سینا تقوی

ItaliaJuventusPersepolis

تشکر ها
    11
    تشکر شده 208 در 63 پست

دقیقا!!!!!!!!!!!!! فوتبال امروزی از قابلیت ها و تکنیک های فردی در قالب تاکتیک استفاده می کنه! مثلا بازیکنی که سرعت خوبی داره یا بازیکنی که می تونه خوب پاس بده یا کسی که فیزیک بدنی مناسبی داره با توجه به برنامه ها و اهداف تیم یه سری وظایف واسشون تعریف میشه! دیگه اینجوری نیس که مربی بگه حالا که x سرعتش خوبه توپو بدین بهش تا ته زمین بدوه و بزنه تو گل! چون اگه بخوان این کارو بکنن مطمئن باشین که نهایتا نفر سوم تیم مدافع توپ رو میگیره! بازم یه مثال از بارسا میزنم که الان همه جا بحث این تیمه! فرض کنین بازیسازی ژاوی، حرکات بدون توپ و تو عمق اینیستا و ویا و پدرو نباشه........ امکان نداره مسی بتونه کاری بکنه! اگه اونا هم فقط بخوان توپ رو بدن به مسی تا یک تنه کاری کنه موفق نمی شن!!!!!!!!!!!!! کلا به قول سوباسا فوتبال یه بازیه 11 نفره است کاکرو!!!!!!
    ورزش دشمن سلامتی!!!!!!

6. 6 کاربر از پست مفید sina_snake تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

پیش فرض فوتبال کم ستاره تر نشده است.

فوتبال که با گذشته تغییری نکرده است؛ تنها تفاوت این است که بازیکنان با توانایی های بالا، کمتر به چشم می آیند. سبک بازی در تیم های امروزی، با تیم های گذشته تفاوت پیدا کرده است. حتماً به یاد دارید، تیم ملّی فرانسه در سال 2006 و در جام جهانی، تنها با درخشش زیدان به فینال رسید ( بازیکن گرا بود ) ولی تا زیدان خداحافظی کرد و رفت، این تیم مجبور به تغییر سبک بازی اش شد و دیدیم که به چه روزی افتاد.
    امروزه دیگر فوتبال بر پایه ی یک بازیکن نیست و یک تیم در پیروزی ها سهیم است. هر چند که هنوز در تیم های مختلف ستاره هایی وجود دارد؛ امّا آنان نیز به کمک یکدیگر به نتیجه می رسند. در زمان های گذشته، یک بازیکن در حکم یک تیم بود. ولی امروزه چندین بازیکن در پیروزی تیم همکاری می کنند.
    برای مثال تیم بارسلونا، با اتّحاد مسی، ژاوی، اینیستا و ویا به گل می رسد. رئال مادرید با همکاری کریستیانو رونالدو، مسئوت اوزیل، آنخل دی ماریا و هیگواین ( یا هر مهاجم نوک دیگری ) به گل می رسد.
    خیلی ها این سبک بازی را دوست دارند، چون احساس می کنند تیمشان برده است نه یک بازیکن. امّا برای هواداران بی طرف، دیدن دریبل های پی در پی و حرکات و گل های تماشایی جذّاب تر است؛ ولی نمی توانیم از این حقیقت بگذریم که بازی به این سبک جدید هم دیدنی است و تنها کمی دقّت نیاز دارد.
    پاس کاری های ژاوی و اینیستا که گویی با ابر کامپیوتری دقیق، این پاس ها را اندازه گیری می کنند، حرکات هجومی رئال مادرید با رونالدو، اوزیل و دی ماریا که پشت سر هم جایشان را عوض می کنند و هر لحظه یکی به جلو می رود، حملات تیم چلسی ( بهترین خط حمله ی فصل قبل جهان ) که همه ی بازیکنان در حمله و گلزنی شرکت می کنند و انگار 11 نفر مهاجم دارد و در هر لحظه حتی مدافعان هم شانس مسلّم گلزنی می یابند، چگونه ممکن است فرد را از دیدن فوتبال، ذوق زده نکند ؟
    فوتبال کم ستاره تر نشده است، بلکه سبک بازی ها تغغیر یافته.
    تصمیم با شماست :
    کدام بازی فوتبال زیباتر است ؟ فوتبالی که یک بازیکن خاص، یک تیم است و یک نفره همه کار ها را انجام می دهد ؟ یا فوتبالی که یک تیم واقعی در زمین بازی می کند و در هر پیروزی، یک تیم است که پیروز می شود، نه یک بازیکن. 

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 6 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

مسلما فوتبال امروزی, از کمبود ستاره رنج میبره !
    اگه بخوایم ستاره های امروزی رو بررسی کنیم در یک طرف لیونل مسی آرژانتینی و از طرف دیگه کریس رونالدو پرتغالی قرار میگیرن . و همیشه دوئل بین این دو نفره که جذاب و زیبا و بیاد ماندنیه! جدا ازاین دو دیگه شاهد رقابتی بین سایر بازیکنا نیستیم و بقیه بازیکنا تقریبا کم فروغ نشون دادن!
    واگه بخوایم دوران طلایی فوتبال رو در نظر بگیریم به نظر من این دوران بین سالهای 1998 تا 2006 بوده ! از رئال مادرید کهکشانی گرفته تا بارسلون , منچستر , چلسی , لیورپول , آرسنال و ............... همه و همه تیم ها حداقل دارای دو ستاره تو تیم خودشون بودن و رقابت بین تیم ها حساس تر و زیباتر بود . درحالی که امروز رئال و بارسلون دو قطب اصلی فوتبال رو تشکیل دادن و بقیه تیمها تقریبا کم فروغ بودن .......................

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

10. 3 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)