به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این آمار دقیق تره
اگه به جام جهانی بریم این بازیکن ها به این سن می رسند
نكونام 34 درسته
شجاعي 30 سالش میشه
رحمتي 31 سالش میشه
حيدري 31 سالش میشه
عقيلي 33 سالش میشه
مبعلي 32 درسته
خلعتبري 31 درسته
البته باز هم نسبت به دوره قبلی یعنی مقدماتی 2010 ضعمون قابل تحمل تره و با وجود بازیکنانی مثل اینا می تونیم امیدوارتر باشیم
اگه به جام جهانی بریم این بازیکن ها به این سن می رسند
انصاری فر 24 سال
میلاد میداوودی 30 سال
سید جلال حسینی 32 سال
احسان حاج صفی 24 سال
و چند تا دیگه از بازیکنان ما و یه سری بازیکنان جدید که توی این چند سال می تونن به تیم ملی اضافه بشن
خلاصه اگر به جام جهانی 2014 صعود کنیم می تونیم یه ترکیب بهتر از سال 2006 از لحاظ سنی داشته باشیم و ترکیب یک تیم جوون و با تجربه رو داشته باشیم.ولی خب نباید فراموش کنیم که اشتباهات 7 - 8 سال قبل به الان ما ضربه زده و این نکته هم فراموش نکنیم که در حال حاضر فوتبالیستهامون قابل مقایسه با 7-8 سال قبل نیستند و دیگه خبری از اون نسل طلایی نیست
اعتقاد من اینه که تیمی که الان به جام ملتهای آسیا برده شد می تونست جوون تر باشه ولی خب شاید به علت عدم جوون گرایی مناسب توی چند سال قبل و ضعف توی ساخته شدن بازیکنان پایه این شرایط برای افشین قطبی مهیا نبوده و اگه منطقی و بی غرض هم نگاه کنیم می بینیم که واقعآ بازیکن جوونی که در حد تیم ملی باشه و توی ایران جا مونده باشه نداریم و خیلی هم نمیشه از افشین قطبی ایراد گرفت
خلاصه به هر ترتیب و با هر شرایطی که داریم حداقلش اینه که می تونیم امیدوار باشیم و آرزوی موفقیت برای تیم ملی داشته باشیم. با این فرض که می دونیم خیلی از اشتباهات توی سالهای قبل انجام دادیم و برای سالهای آینده روزهای سختی داریم
بعد از جام ملتهای آسیا ایشالا یه بحث راه می ندازیم و با هم دیگه دلایلی که به نظر بچه ها می رسه که فوتبال ما به این روز افتاده رو بحث می کنیم.
فعلآ چند روز دیگه هم صبر می کنیم تا مسابقات تموم بشه.فوتبال آسیا و تیم هایی هم که تا اینجا دیدیم خیلی هم قدرتمند نبودن و تیم ها طوری هستند که اگه قهرمان هم بشیم خیلی جای تعجب نیست و حتی اگه توی مرحله بعدی هم حذف بشیم باز هم کسی تعجب نمی کنه
چیزی که مشخصه بعیده ایران با اقتدار قهرمان بشه و باز هم بعیده که ایران با یک نتیجه سنگین حذف بشه. فاصله ها نزدیکه و فقط باید منتظر اتفاقات فوتبال بود.
WelCome To Derby
من فكر ميكنم كره شمالي نميتونه در برابر ايران زياد مقاومت كنه چون اكثر مواقع اونا بازنده بودند
ali
only
karimi
"طوفان زرد" در حسرت پيروزي مقابل "شاهزادههاي پارسي"
تيم ملي فوتبال کره شمالي که در دهه 60 به طوفان زرد آسيا ملقب شده بود، در هيچ کدام از 21 ديداري که مقابل تيم ملي ايران برگزار کرده به پيروزي دست نيافته است.
![]()
تیمهای ملی فوتبال ایران و کره شمالی تا به امروز 21 بار مقابل هم صف آرایی کردهاند که در این بین 15 پیروزی نصیب ملی پوشان فوتبال کشورمان شده و 6 بار نیز بازی با نتیجه تساوی به اتمام رسیده است.
آخرین دیدار دو تیم ایران و کره شمالی، یکسال پیش در دوحه قطر و در چارچوب تورنمنت دوستانه این کشور برگزار شد که طی آن تیم کشورمان با یک گل از سد کره گذشت. تک گل تیم ایران در آن بازی را مهرزاد معدنچی به ثمر رساند که امروز همراه تیم ملی در دوحه نیست.
- تاریخچه دیدارهای تیمهای ملی ایران و کره جنوبی به شرح زیر است:
بازی شماره یک - 4/5/1972
* کره شمالی صفر - ایران صفر، ورزشگاه پیونگ یانگ (انتخابی المپیک)
بازی شماره 2 - 3/5/1972
* ایران صفر - کره شمالی صفر، ورزشگاه امجدیه تهران (انتخابی المپیک)
بازی شماره 3 - 1/6/1972
* کره شمالی صفر - ایران 2، ورزشگاه ارتش راولپندی پاکستان (انتخابی المپیک)
گلها: صفر ایرانپاک و حسین کلانی
بازی شماره 4 - 4/5/1973
* ایران صفر - کره شمالی صفر، ورزشگاه آزادی تهران (انتخابی جام جهانی)
بازی شماره 5 - 11/5/1973
* ایران 2 - کره شمالی یک، ورزشگاه آزادی تهران (انتخابی جام جهانی)
گلها: مهدی مناجاتی و محمد صادقی برای ایران
بازی شماره 6 - 25/2/1980
* کره شمالی صفر - ایران صفر، ورزشگاه سنگاپور (انتخابی المپیک)
بازی شماره 7 - 24/9/1980
* کره شمالی 2 - ایران 3، ورزشگاه کویت (جام ملتهای آسیا - مرحله گروهی)
گلها: بوک مان کیم (68 و 86) برای کره شمالی و حمید علیدوستی (27)، ایرج داناییفرد (57) و بهتاش فریبا (60) برای ایران
بازی شماره 8 - 29/9/1980
* کره شمالی صفر - ایران 3، ورزشگاه الکویت کویت (جام ملتهای آسیا - رده بندی)
گلها: بهتاش فریبا (49) و حسین فرکی (66 و 76)
بازی شماره 9 - 5/2/1985
* ایران یک - کره شمالی صفر، ورزشگاه مشهد (دیدار دوستانه)
گل: شاهین بیانی
بازی شماره 10 - 2/6/1988
* کره شمالی صفر - ایران صفر، ورزشگاه کاتماندو (انتخابی جام ملتهای آسیا)
بازی شماره 11 - 28/9/1990
* کره شمالی یک - ایران 2، ورزشگاه چوانگ چین فان تایپه (بازیهای آسیایی - مرحله گروهی)
گلها: یون چول کیم (87) برای کره شمالی و فرشاد پیوس (79) و شاهرخ بیانی (1+90) برای ایران
بازی شماره 12 - 6/10/1990
* کره شمالی صفر (یک) - ایران صفر (4)، ورزشگاه کارگران پکن (بازیهای آسیایی - فینال)
بازی شماره 13- 30/10/1992
* کره شمالی صفر - ایران 2، ورزشگاه بینگو هیروشیما (جام ملتهای آسیا - مرحله گروهی)
گلها: فرشاد پیوس (30) و سیروس قایقران (80)
بازی شماره 14 - 25/10/1993
* کره شمالی یک - ایران 2، ورزشگاه خلیفه دوحه (انتخابی جام جهانی)
گلها: چوی وون نام (20) برای کره شمالی و علی دایی (48 و 66) برای ایران
بازی شماره 15 - 27/10/2003
* کره شمالی یک - ایران 3، ورزشگاه کیم ایل سونگ پیونگ یانگ (انتخابی جام ملتهای آسیا)
گلها: سی میونگ (61) برای کره شمالی و علی کریمی (47 و 79) و محرم نویدکیا (87) برای ایران
بازی شماره 16 - 12/11/2003
ایران یک (3) - کره شمالی صفر (0)، ورزشگاه آزادی (انتخابی جام ملتهای آسیا)
گل: علی دایی (52 - پنالتی)
- این بازی به علت خروج تیم کره شمالی از زمین از سوی AFC سه برصفر به سود تیم کشورمان اعلام شد.
بازی شماره 17 - 3/3/2005
* کره شمالی صفر - ایران 2، ورزشگاه کیم ایل سونگ پیونگ یانگ (انتخابی جام جهانی)
گلها: مهدی مهدوی کیا (32) و جواد نکونام (80)
بازی شماره 18 - 3/6/2005
* ایران یک - کره شمالی صفر، ورزشگاه آزادی تهران (انتخابی جام جهانی)
گل: رحمان رضایی (45)
بازی شماره 19 - 15/10/2008
* ایران 2 - کره شمالی یک، ورزشگاه آزادی (انتخابی جام جهانی)
گلها: مهدی مهدوی کیا (9) و جواد نکونام (64) برای ایران و یونگ تائه سی (71) برای کره شمالی
بازی شماره 20 - 6/6/2009
* کره شمالی صفر - ایران صفر، ورزشگاه یانگاکدو پیونگ یانگ (انتخابی جام جهانی)
بازی شماره 21 - 2/1/2010
* کره شمالی صفر - ایران یک، ورزشگاه سهیم بن حمد دوحه (تورنمنت دوستانه قطر)
گل: مهرزاد معدنچی (42)
بازی شماره 22 - 15/1/2011
* ایران ؟ - کره شمالی ؟، ورزشگاه قطر اسپورت (جام ملتهای آسیا - مرحله گروهی)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
نکونام و آندو مزد تلاششون توی جام جهانی رو خوردند !
آندو هم فصل اول توی لیگ برتر خیلی خوب بود ! به قول خودش سم آلاردایس عاشقش شده بود !
ولی قدر خودشو ندونست !
منظور من از جوونگرایی در تیمهای پایه یه چیزی مثل همین تیم المپیک خودمونه که اگه به جای بازیکن های لب مرز 23 سال بازیکن های 17 ، 18 ساله رو بیارن تو کار مطمئنا هم تیم المپیک قوی خواهد بود هم اینکه پایه سازی برای تیم ملی بزرگسالان داریم !
همین علی دایی وقتی رفت آلمان چندسالش بود؟!!!
اصلا خارج از این بحث : هدف تیم ملی از شرکت توی جام ملت های آسیا چیه ؟!!!!
اگه قهرمانی هست که چرا بازیکن های نامی و بهتری که تو لیگ بود جا موندن ؟!!!
اگه برنامه ریزی برای 2014 هست چرا امثال حقیقی همراه تیم نبودند و ابراهیم میرزاپور رو به اردو دعوت کردند ؟!!
همین پژمان نوری و نصرتی چند سالشونه ؟!!!
به نظر شما ما جوونهایی بهتر ازی اینا تو پستشون نداریم ؟!!!
من معتقدم قطبی و کفاشیان هدفشون فقط بدست آوردن مقام تو این بازیها هست که البته با این بازیکنها و این مربی به سرانجام نخواهد رسید !![]()
من فکر میکنم آندو خیلی زود رفت انگلیس جو گیر شد ! و همون ماه های اول داشت میگفت من از منچستر یونایتد و آرسنال پیشنهاد دارم ! حتی گفته بود من از بین این 2 تیم منچستر یونایتد رو انتخاب میکنم و خیلی زود فکر کرد خیلی بازیکن بزرگی شده ! البته مصدومیت های زیادی هم داشت که نذاشت این بازیکن کاملا خودش رو نشون بده ! البته منم موافقم که فصل اولی که به انگلیس رفت و در پریمر لیگ بازی کرد بازیهای خوبی رو به نمایش میذاشت ! ولی کم کم افت کرد و نتونست اون طور که باید و شاید بازی کنه !
نکونام به نظرم بهترین لژیونر ما تو این چند سال اخیر بوده !! و یکی از موفق ترین بازیکنان ما در خارج از کشور !
بازیکنی که با پیوستن به اوساسونا خیلی خوب پیشرفت کرد و به بازیکنی بهتر تبدیل شد ! حتی با این پستش فکر میکنم فصل قبل بود که بهترین گلزن تیمش بود !!
در این مورد باید بگم هنوز تکلیف خودمون معلوم نیست ! ما هر بار میگیم این بار میریم برای قهرمانی و وقتی نتیجه نمیگیریم میگن اشکالی نداره ایشاالله دفه ی بعدی جبران میکنیم ! و دفه ی بعدی هم میاد ولی دوباره همین کار رو میکنن و همین حرفا رو میزنن !! هنوز تکلیفشون با خودشون معلوم نیست نمیدونن چی میخوان !
خب معلومه که همیشه برای قهرمانی میرن ! ولی اون همت و اون روحیه ای که قهرمانی میخواد رو نداره این تیم !! هر وقت هم که حذف میشیم میگن اشکالی نداره دفه ی بعد که ما میبینیم این دفه ی بعد ها همینطوری داره میره و میاد !!
امیدوارم حداقل اینبار بتونیم قهرمانی رو بعد از سال ها به دست بیاریم !! و به تیم ملی کشورمون امیدوار شیم !
منم موافقم!
مثلاچرا ميلاد زنيدپور نرفت يا حقيقي بدون هيچ دليلي خط خورد؟فقط مربياي نتيجه گرا همچين كارايي ميكنن فدراسيون داره به نفع خدش كار ميكنه
تنها كسي كه تو اين جام ميتونه يه كم از نقصاي خط زدناي قطبي كم كنه انصاري فرده من كه خيلي بهش اميد دارم اگر تو همه پستها اينجور انصاف رعايت ميشد مطمئنا تيم ملي هم بهتر نتيجه ميگرفت ولي متاسفانه اين آقايون فك ميكنن اگر جوونا رو نبرن برد هاشون تضمين شدس!!؟
حالا نميخواستن بازيكن سن كم ببرن همون بزرگسالا هم بد انتخاب كردن چرا اولادي رو رو نبردن حالا نبردن هيچي چرا رضايي رو بردن(گلش هم خخخيلي شانسي بود وگرنه خيلي موقعيتها رو راحت از دست داد)
اگر هم قهرمان بشن فقط قهرمان شدن !چون هيچ منفعتي برا آينده يا حتي دور بعد نداره
تا اين فوتبال ما درست بشه ولش كن به عمر ماها كش نميده بهتره دل خوش كنيم به همين قهرمان شدن![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
مشكلما ايراني ها اينه كه به نوجوانان يا جوانانمون توي ليگ برتر بها نمي ديم مثلا بازيكني مثل ويلشير تو آرسنال - مسي تو بارسا (اون اوايل بازي هاش ) و ....
همه بازيكنامون دير معروف ميشن جوونامون ميرن دسته دو 2-3 سال بعد ميرن دسته يك چند سال بازي مي كنن و بعدش شايد بيان ليگ برتر و جون بكنن و دلال خوبي داشته باشن .
اون موقع اون بازيكن شده 23-26 سال و ميخواد خوب بازيكن و بره اروپا (شايد) .
البته تمام اين حرفام واسه كساني كه پول ندارند و پارتي ندارند ، باباهاشون كله گنده نيستن و دلال ندارند و ...
اين بازي يا مساويه (70 %)
يا 1 - 0 ايران به زور مي بره ،چون هر دو تيم فوتبال ايستا بازي مي كنن به خصوص كره
فعلآ که داریم توی بحث نتیجه گیری خوب کار می کنیم
بعضی از دقایق تیم خیلی خوب بازی می کنه و بعضی از دقایق هم واقعآ بد بازی می کنند !
روی صحنه گل واقعآ کار زیبا بود و این گل خیلی شبیه به گل رئال مادرید به بایرلورکوزن توی فینال لیگ قهرمانان اروپا بود
پرتاب اوت برای یه بازیکن چپ پا که در رئال مادرید روبرتو کارلوس بود ( ایمجا پژمان نوری بود) پاس سر ضرب و ارسال به داخل محوطه جریمه و یک ضربه استادانه از کریم انصاری فرد که نقش زیدان رو بازی کرد
تیر دروازه هم توی آخرین لحظات به دادمون رسید
تیم کم موقعیت جور می کنه و من جای خالی میلاد میداوودی رو حس می کنم.
شوت از راه دور توی این 180 دقیقه ای که گذروندیم نداشتیم که با این همه بازیکن شوت زن خیلی عجیبه !!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)