Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 716

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

من واقعا از باخت هاي مفتضح پرسپوليس متاسفم
    مسلمه که داوري خيلي تو باخت ها تاثير داشته ولي به نظرم تو دو تا بازي اخير اگر داورم درست قضاوت ميکرد بازم پرسوليس ميباخت فوقش با يه اختلاف کمتر.
    من خودم هميشه از دايي حمايت ميکنم ولي از تعويض بي مورد تو بازي سپاهان و اوردن بازيکنان بي تجربه سر در نميارم.
    از اين بدتر استفاده نکردن از فشنگچي و نوري تو نيمه اول و استفاده از رحمان احمدي تو دروازه، واقعا نمي دونم دايي رو چه حسابي اين کارارو انجام ميده.
    حقيقي علي رغم شکست هاي پرسپوليس تو بازي ها بهترين بازيکن پرسپوليس بوده و استفاده از رحمان احمدي حتي تيم مقابلو خوشحال ميکنه.
    در کل فکر ميکنم استفاده نکردن از بازيکنان اصلي به خاطر شوک وارد کردن به تيم بوده ولي با توجه به نيمکت ضعيف پرسپوليس منطقي به نظر نميرسه و يه جورايي دايي الان داره تو مربي گري کسب تجربه ميکنه.

ali
    only
    karimi

2. 6 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    حقيقي علي رغم شکست هاي پرسپوليس تو بازي ها بهترين بازيکن پرسپوليس بوده و استفاده از رحمان احمدي حتي تيم مقابلو خوشحال ميکنه.
    در کل فکر ميکنم استفاده نکردن از بازيکنان اصلي به خاطر شوک وارد کردن به تيم بوده ولي با توجه به نيمکت ضعيف پرسپوليس منطقي به نظر نميرسه و يه جورايي دايي الان داره تو مربي گري کسب تجربه ميکنه.
    نكته جالبي رو مطرح كرديد . عليرضا حقيقي بهترين گلر حال حاضر ايرانه و تو تيم اميد حقشو خوردند و همش عادت شده رحمتي رو مي ذارن تو گل. دقيقا عين ماجراي حاج صفي سپاهان كه در حقيقت سهميه سپاهانه تو هر رده اي مي چپوننش تو تيم ولي تا امروز حتي يك كار مثبت تو فاز حمله يا دفاع براي تيم ملي اميد و بزرگسالان انجام نداده . تو گوانگژو هم همين سمت حاج صفي شده بود محله بروبياي كره ايها . دايي در مورد حقيقي اشتباه كرد و فقط اميدوارم با اين بازيكن متعصبمون كه واقعا من بهش افتخار مي كنم (چه فني چه رفتاري) بخاطر اون پنارتي كه بازي پرسپوليس سايپا از دايي گرفت لج نكنه . والاه خيلي بدبين شدم ولي ديگه چشمم از علي دايي ترسيده

در مورد استفاده از بازيكنان ذخيره هم حق با شماست . بنظرم نوري و فشنگچي رو بايد از اول استفاده مي كرد گرچه همچين بازيكنايي هم نيستند كه انتظار كار بزرگ بشه ازشون داشت

پرسپوليس اگر قهرماني مي خواد بايد تو نيم فصل چند تا بازيكن بزرگ جور كنه . تو نيم فصل لياقت كاشاني و حسن نيت دايي رو ميشه فهميد.

4. 4 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع