Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 91

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    LEFT WINGER
    بازیکن محبوب
    CR7 - SR4 - AGUERO - MARCO REUS -

SpainRealMadridSS_Tehran

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    309
    تشکر شده 701 در 450 پست

پیش فرض پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |

سلام دوستان

اینم تیم من آژاکس آمستردام تو فصل 2018/ 2017 خیلی خیلی تیم خوبیه اصلا وحشتناکه این تیم . تو این فصل فعلا با اختلاف صدر نشین لیگم که تو این دو سه فصل اخیرهمیشه رقبای اصلیم psv و فاینورد و خرونیخن بودن تا حدی هم

رودا کرکراد بعد این
    که تو جام حذفی هم الان به نیمه نهایی رسیدم ولی مثل فصول قبل قهرمان میشم و تو ucl هم در 1/8 به من سیتی خوردم با این که این تیم و امثال این تیم مثل بایرن ، بارسا ، رئال پر از ستاره هستند ولی من تیمم رو برای

قهرمانی تو این رقابت ها بستم
    اینم بگم که سن 90% تیم من بین 17 تا 23-24 هست و مسن ترین بازیکن تیم هم سیلسن 28 ساله هست . و اینم اضافه کنم که درکسلر و لاملا و ویلیام کاروالیو پرتغالی رو هم به صورت بازیکن آزاد خریدم

بازیکنایی که حد اقل باید 120 میل براشون هزینه میکردم تازه ماتوئیدی و کرچوویاک لهستانی و مایر شالکه هم بازیکن آزاد بودن ولی دیگه بودجه نداشتم که بخرمشون

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط frank lampard : 09-13-2016 در ساعت 17:33

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |

نقل قول نوشته اصلی توسط frank lampard نمایش پست ها
    سلام دوستان

اینم تیم من آژاکس آمستردام تو فصل 2018/ 2017 خیلی خیلی تیم خوبیه اصلا وحشتناکه این تیم . تو این فصل فعلا با اختلاف صدر نشین لیگم که تو این دو سه فصل اخیرهمیشه رقبای اصلیم psv و فاینورد و خرونیخن بودن تا حدی هم

رودا کرکراد بعد این
    که تو جام حذفی هم الان به نیمه نهایی رسیدم ولی مثل فصول قبل قهرمان میشم و تو ucl هم در 1/8 به من سیتی خوردم با این که این تیم و امثال این تیم مثل بایرن ، بارسا ، رئال پر از ستاره هستند ولی من تیمم رو برای

قهرمانی تو این رقابت ها بستم
    اینم بگم که سن 90% تیم من بین 17 تا 23-24 هست و مسن ترین بازیکن تیم هم سیلسن 28 ساله هست . و اینم اضافه کنم که درکسلر و لاملا و ویلیام کاروالیو پرتغالی رو هم به صورت بازیکن آزاد خریدم

بازیکنایی که حد اقل باید 120 میل براشون هزینه میکردم تازه ماتوئیدی و کرچوویاک لهستانی و مایر شالکه هم بازیکن آزاد بودن ولی دیگه بودجه نداشتم که بخرمشون

واقعا تیمت بی نظیره !خیلیاشون رو میشناسم که جوون هستن و بسیار آینده دار. انصافا با این تیم نتونی چمپیونز بیاری ازت راضی نیستم

ولی یه بدی که داره اینه که لیگش اصلا جذاب نیست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)