این کلچی ایهه ناچو هم بازیکن خوبیه ها![]()
این کلچی ایهه ناچو هم بازیکن خوبیه ها![]()
از بین بازیکنام دومنیکو براردی ، سامو کاستیخو و موی گومز رو خیلی قبولشون دارم.
خیلی بازیکنای تکنیکی و خفنی هستن. همشونم جوون. مخصوصا براردی که خارق العاده س !!!واقعا ارزش داشت موقعی که خریدمش 2 3 ماه مصدوم بود بخاطرش صبر کردم.
با مدافعام اصلا حال نمیکنم. دروازه بانمم خیلی مالی نیست. فقط کوندوگبیا وسط زمین خوب کار میکنه. با این حال صدر جدولم ولی با این بازیکنا خیلی بهم حال نمیده :|![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه دفاع اومتیتی خیلی خوبه دروازبانم که فقط من تو این همه بازی که کردم با باتلند حال کردم هم جوونه هم قیمتش خوبه حتی با کورتوا هم حال نکردم
منم تیمم استوک سیتی رو ول کردم میخواستم برم یه تیمه ضعیف گفتم بینه راه من سیتی ام یه حالی بدم که موندم درسش کنم بعد از لیگ انگلیس بیام بیرون
رحیم استرلینگ عجب بازیکنیه لامصب
این ایهناچو ام هس اونجا ولی ترافیکه مهاجم داره شدید :| لامصب مربی قبلی رفته بنزما و لوکاکو رو گرفته الا آگرو و بنزما و بونی و لوکاکو و ایهناچ. رو دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم :|
بعد این فریرا کاراسکو ام حتما واسه بال چپ بگیرید عالیه![]()
بونی رو که حتما بفروش.لوکاکو رو نگه دار دوسش دارمبعد بین بنزما و آگوئرو یکیشون بفروشی پول خوبی گیرت میاد. ایهه ناچو هم بازیکن بدی نیست ولی خودت تستش کن ببین چجوره
اگه دو فوروارده بازی میکنی نوک حداقل 4تاشو نگه دار.ولی بونی رو رد کن بره.
منم ویارئاله بهم نمیچسبه بازیکن چرت زیاد داره. احتمالا فصل تموم شه تیمو عوض کنم.شاید برم ایتالیا. باورتون نمیشه من تو دنیای واقعی اصلا از لیگ ایتالیا خوشم نمیاد و باهاش حال نمیکنم. ولی تو فیفا بهش علاقه دارم نمیدونم چرا :| یا شایدم برم انگلیس
اره بونی اظافسفقظ منتظرم نقل و انتقالات باز شه تیمو بسازم
لامصب 120 میل بودجه داره کلیم بازیکنه اظافه داره که بخوام بفروشم بدونه اینکه به تیم اصلی اسیبی برسه حداقل 300 میل پول واسم میمونه
لامصب ادم نمیدونه چطوری خرج کنهترکیبمو تازه کردم دو مهاجم چون دیگه مجبور بودم خیلی مهاجم داشتم اخه الان آگوئرو و بنزما زوج فوق العاده این ولی حیف سنشون کم نیس دگ
ایتالیا اره تو فیفا خیلی خوبهلیگ انگلیس که دگ اوففف
اصن یه تیمایی شاخ میشن واست که نگو
من به شخصه تیمای قویو خیلی راحت تر میبرم تا این تیمای به ظاهر ضعیف ولی قوی
بعدش این امبولو که داریو احتمالا بگیرمش خیلی خوب میزنه از دور حالا از نزدیک ببینمش حتما بهتره![]()
ببین این امبولو رو بازی بهش میدم که با بهترین قیمت بفروشمش. وگرنه بازیکن آنچنان شاخی نیست از نظر من. گلزنیش خوبه ها مناسبه موقعیتا رو اکثرا گل میکنه ولی یه مهاجم تمام عیار نیست هنوز. مثلا روبرتو سولدادو رو که داشتم خیلی بیشتر از این قبولش داشتم !
واسه شما که تیمت پر از مهره هست بازیکن بدرد بخوری فک نکنم باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)