Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 103

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    1
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد سوم ]

سلام دوستان و پیشکسوتان من این فصل تو لیگ نفر اول شدم با بیست برد مساوی و اختلاف امتیاز بیست و تفاضل گل چهل کللن از همه سر بودم و قهرمان شدم ولی بدلیل اینکه اولای کارم بود جام حذفی رو از دست دادم راستشو بخواید من این فصل تمامی بازیکنام رو براشون یک مهارت اسپشیال در نظر گرفتم و بازی کردم فکر کردم ک اگر یه مهارت اسپشیال داشته باشند گرون تر میشن و... بعد بخاطر همین کل فصل همه بازیکنام درگیر این مسله بودن و جای پیشرفت و قوی براشون نزاشتم خلاصه بخاطر همین یه سال اومد روی سنشون خیلی ضرر کردم:') و تازه دوزاریم افتاد
    یه چیزه دیگه راستی شما اگه برید بازی دوستاتونو ببینید گزارششو مرد زمین خیلی اوقات یه بازیکن ضعیف پیرش میشه من فک کنم عنصر تجربه هم تو این بازی مهمه ! گاهی اوقات مثلا اونجور ک فک میکنید نیست من تو اخرین بازی لیگم دفاع راستم مجروح شد ودیگه دفاع راست نداشتم یه دفاع وسط داشتم ک ضعیف ترین بازیکنمم بود گزاشتم جای اون دفاع راست قبلیم با این ک تو پست خودش نبود یه گل زد!مرد زمینم شد!!!!

عضو Derby

GermanyJuventusSS_Tehran

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد سوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط steghlal garmsar نمایش پست ها
    سلام دوستان و پیشکسوتان من این فصل تو لیگ نفر اول شدم با بیست برد مساوی و اختلاف امتیاز بیست و تفاضل گل چهل کللن از همه سر بودم و قهرمان شدم ولی بدلیل اینکه اولای کارم بود جام حذفی رو از دست دادم راستشو بخواید من این فصل تمامی بازیکنام رو براشون یک مهارت اسپشیال در نظر گرفتم و بازی کردم فکر کردم ک اگر یه مهارت اسپشیال داشته باشند گرون تر میشن و... بعد بخاطر همین کل فصل همه بازیکنام درگیر این مسله بودن و جای پیشرفت و قوی براشون نزاشتم خلاصه بخاطر همین یه سال اومد روی سنشون خیلی ضرر کردم:') و تازه دوزاریم افتاد
    یه چیزه دیگه راستی شما اگه برید بازی دوستاتونو ببینید گزارششو مرد زمین خیلی اوقات یه بازیکن ضعیف پیرش میشه من فک کنم عنصر تجربه هم تو این بازی مهمه ! گاهی اوقات مثلا اونجور ک فک میکنید نیست من تو اخرین بازی لیگم دفاع راستم مجروح شد ودیگه دفاع راست نداشتم یه دفاع وسط داشتم ک ضعیف ترین بازیکنمم بود گزاشتم جای اون دفاع راست قبلیم با این ک تو پست خودش نبود یه گل زد!مرد زمینم شد!!!!
    سلام عزیز بهت تبریک میگم
    کلا کاپ مسخرس من که دوساله راحت حذف شدم دیشب دوباره باختم بازیه رفتو و به احتمال زیاد دوباره حذفم
    به نظر من اصلا نزار باریکنا توانایی پیداکنن چون عقب میفتن مگر اینکه بازیکنی سنش پایین باشه و قدرتش بالا وخوب رشد کنه
    اره تجربه خیلی مهمه
    بعضی از بازیکنا وقتی چندتا بازی میکنن پشت سر هم پرو میشن و بعدش زیاد خوب بازی نمیکنن سعی کنید به همه ی باریکناا بازی بدید
    د مورد کاپم بگم که کلا طوری برنامه ریزی شده که تیم های ضعیف نتیجه بگیرن کلا به نظر من خیلی مسخرس ولی لیگ و چمپ خیلی بهتره

عضو Derby

تشکر ها
    1
    تشکر شده 0 در 0 پست

آقا ممنون از راهنماییهاتون متوجه شدم الان همه ی مهارتای اسپشیال بازیکنامو متوقف کردم مگر اونایی ک سی چهل اند یه سوال دیگه هر از گاهی تو قسمت ترانسفر سه تا بازیکن معرفی میکنه بهت که با توکن میشه خریدشون من یه بار یکیشونو با پونزده تت توکن خریدم و یک ملیونو سیصد فروختم ارزششو داشت؟

عضو Derby

تشکر ها
    2
    تشکر شده 4 در 4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط steghlal garmsar نمایش پست ها
    آقا ممنون از راهنماییهاتون متوجه شدم الان همه ی مهارتای اسپشیال بازیکنامو متوقف کردم مگر اونایی ک سی چهل اند یه سوال دیگه هر از گاهی تو قسمت ترانسفر سه تا بازیکن معرفی میکنه بهت که با توکن میشه خریدشون من یه بار یکیشونو با پونزده تت توکن خریدم و یک ملیونو سیصد فروختم ارزششو داشت؟
    توکن ارزشش خیلی بیشتره
    تو خرج کردن توکن وسواس داشته باشه

عضو Derby

تشکر ها
    2
    تشکر شده 4 در 4 پست

ای بابا فصل قبل که حذفی و لیگ قهرمان شدم ولی این فصل دور اول از حذفی بیرون افتادم
    بازی اول لیگ هم 4-3 باختم
    چمپیون هم امیدی ندارم
    فک کنم بهتره یکی دو فصل تو این لیگ بمونم و پول جمع کنم
    بازیکنهای بخش ترانسفر هم خیلی گرون هستن. نهایتش 3-4 بازیکن جدید میتونم بخرم

عضو Derby

تشکر ها
    2
    تشکر شده 4 در 4 پست

یه تجربه برای خرید بازیکن رو باهاتون به اشتراک بزارم

هر وقت وارد بخش ترانسفر شدید و بازیکنهای لیست فروش بیشترشون سه ستاره بودن و چند تا چهارستاره و یکی دو تا پنج ستاره
    اینجور مواقع سریع از بازی خارج بشید
    ده دقیقه یا بیشتر صبر کنید و دوباره وارد بازی بشید و مستقیم برید بخش ترانسفر
    بازم اگر مثل قبل بود که هیچ
    دوباره همون روش رو تکرار کنید

بعد از چند بار لاگین، میرید تو بخش ترانسفری که همه بازیکنهاش پنج ستاره هستن و برعکسش به ندرت سه و چهار ستاره میبینید
    خریدار هم کمتره و با یکی دو توکن میتونید بازیکنهای خوبی بخرید
    فصل قبل با همین روش کل تیم رو پنج ستاره کردم
    دو سه تاشون با چندتا تمرین به اسکات تبدیل شدن

7. کاربر روبرو از پست مفید saeed_tam تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)