این صفحه موبایل squad
وقتی روی بازیکن کلیک کنی صفحه بازیکن باز میشه
بازی تو نسخه موبایل فلشی نداره یا من نمیبینم!!!
راستی دیشب فینال حذفی رو بردم. اولین جام رو دشت کردم
![]()
بازیهای لیگ هم صبح بازی رو بردم و فاصله ام با تیم دوم تو صدر جدول حفظ شد. بازی آخر رو باید حتما ببرم. با تیم هفتم بازی دارم
کافیه تیم دوم امشب نتونه امتیاز بگیره. این تیم دوم خیلی چقر بود و بیشتر بازیکنهاش اسکات بودن. دور برگشت با هم مساوی شدیم. فقط یک روز منو جا گذاشت و رفت صدر جدول. تا الان بهش باج ندادم.
داداش آخر منو سکته میدینا !
دیگه با عکس مشخص کردم. اون دایره قرمز. مثلا رو این بازیکن اگه کلیک کنی فلش میاد، واسه همه بازیکنا همینطوره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
خسته نباشد
من تقریبا یک ماهی میشه این بازی جذاب رو نصب کردم
اسم تیمم DAMASH
اسم هواداری هم داماش شهر باران
لول 2 هستم و فصل اول سوم شدم الان فصل دوم نیم فصل تموم شده با 5 امتیاز اختلاف صدر نشیم در لیگ قهرمانان هم ب خاطر بی تجربگی حذف شدم
حالا ی سوال دارم البته احتمال 99 درصد تکراری هست ولی اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
چطور باید متوجه شم ک بازیکنم چقدر دیگه مونده تا سطحش بره بالا ؟؟ این افزایش سطح به تمرین بستگی داره یا سن یا تعداد بازی ؟؟
به این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سر بزنید آموزش های خوبی برای تاپ الون داره. کانال و گروه خوبی هم داره عضو شید و سوال کنید![]()
سلام.
اگر در تیم حریف بازیکن قدرتمندی باشه و بخواهیم متوقفش بکنیم در قسمت squadیا هر قسمت دیگه چی باید بکنیم؟
داداش لینک گروه کجاست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)