بچه ها از چه سایتی کریو بخرم؟هم واسه این بازی میخوام و هم چیزهای دیگه.از کجا بخرم؟
بچه ها از چه سایتی کریو بخرم؟هم واسه این بازی میخوام و هم چیزهای دیگه.از کجا بخرم؟
این سایت عالیه وارزونتر از همه جا!
الان هم که 60% تخفیف داده! و من خودم الان چهار پنج ساله که دارم ازش میخرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته به سایتشون ایمیل بزن تا کد تخفیف که نوروز به اینگلیسی بود رو بهت بدن! از ایمیلم پاکش کردم متاسفانه
اینم کد تخفیف 60%! که البته بدون این کد هم از همه جا ارزونتره! دیگه با این دهن ارزونیو سرویس کرده!
nowruz
با سلام به دوستان و اساتید فن
من حدود یک ماه هست بازی میکنم و لول یک هستم. چند تا خرید خوب داشتم اما سه تا مهاجم دارم که هیچ کدوم دوزار ارزش ندارن. یکیشون که کلا مصدومه. دو تای دیگه هم که اصلا گل نمیزنن. هر چی گل هست خط میانی و هافبک نفوذی میزنه.
اگه میتونید یه راهنمایی برای چینش یا خرید بگید ممنون میشم.
در ضمن یه سوال دیگه اینکه آیا این ضد سیستم ها که درسایت فروم بازی در موردش صحبت کرده آنچنان تاثیر گذار هست یا نه؟
شاید تاثیر داشته باشه ولی زیاد خودتو مقید نکن
من یه دوست دارم توبازی سیستمش 442 لوزی با هافبک وسط هست 19تا برد پیاپی تولیگ داشته!!ولی من با همون سیستم و تازه بازیکنای قویتر پنجمم!
نمیدونم قضیش چیه ولی سابقه داشته پنجتا ازیه تیمی خوردم ولی بازی برگشت باهمون سیستم مثلا دوسه تا بهش زدم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)