Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Threaded View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط shahram fc نمایش پست ها
    ممنون
    منم به همین نتیجه رسیدم که حمله از گوش ها بهتره ولی aml و amr خوب ندارم.بازیکنهای قویم بیشتر mc هستند.خودم معمولا 352 بازی می کنم با یک هافبک دفاعی ، دو تا mc یه ml و یه mr .معمولا هم پاس تو عمق می ذارم و حمله با پاس کوتاه.اما این بار می حوام حمله از جناحین بذارم با پاس میکس.ببینم چی میشه؟
    من قدرتم 20.9 هست اون 22
    همچین گفتی ضعیف من فکر کردم که قدرت تیمت نصف اونم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!! عزیز این دو تیم هم سطح حساب میشن! و با هر ترکیبی که میخوایی بازی کن! و همون 352 خودت خوبه. اگرم میخوایی ببینی که واقعا قویتره برو تو ترکیبش و تنها بازیکنهای اصلی خودت و اونو مقایسه کن. اصل بازیکنهای ترکیب اصلیه!
    من امروز از کسی که سطح تیمش 37.5 بود با 4 گل برنده شدم! سطح تیم من 35 بود ولی ترکیب واقعیم 38-39 باید باشه. درضمن قدرت تیم هم مهم نیست عملکرد (آمار) بازیکنها مهمه.

تیم فینالیست دیگه هم مشخص شد! و تیم ضعیفتره 3-1 و در مجموع 5-2 برنده شد! این تیمه با 2 بازیکن 2 ستاره و میانگین قدرت 24.5 از تیمی که میانگین قدرتش 32.5 بود و 2تا بازیکن 6 ستاره داشت تو هم رفت و هم برگشت برد! اونم با 62% مالکیت توپ! تو زمین حریف!
    خدا بمن رحم کنه! من تا حالا تو هیچ جامی غیر لیگ قهرمان نشدم! و فصل پیش با 3 نائب قهرمانی به کارم پایان دادم! امیدوارم که این فینالو ببرم!
    ویرایش توسط danielmoodi : 03-04-2015 در ساعت 22:04

2. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)