راستی اگر کلا با گل زدن قهر کرده! یکی دو بازی دوستانه هم با تیمهای چند سطح پایینتر از خودت بذار!!! تا آب کش کنیشون! و شاید اونجا پاش دوباره به گل زنی باز شه. ولی ترجیحا تیما خیلی ضعیفتر باشند تا گل زنی زیاد و پیروزی روشون جواب بده.
راستی اگر کلا با گل زدن قهر کرده! یکی دو بازی دوستانه هم با تیمهای چند سطح پایینتر از خودت بذار!!! تا آب کش کنیشون! و شاید اونجا پاش دوباره به گل زنی باز شه. ولی ترجیحا تیما خیلی ضعیفتر باشند تا گل زنی زیاد و پیروزی روشون جواب بده.
سلام
تیمم سطح 6 هستش! نیمه نهایی چمپونز با یک تیم قوی تر از خودم برخوردم که رفت رو 2-0 باختم!! چه سیستمی بذارم تا بلکه بتونم برم فینال؟!!!دوستان کمک کنید!!
حریفم با سیستم 4-1-4 و یک تک مهاجم بازی میکنه و تیم من تو بازی رفت 3-1-3-2-1 بازی می کردم!! نشد عکس رو آپلود کنم!!
سلام.
من این فصل زیاد به تیمم نرسیدم و یه مقطعی 11 جدول بودم و اختلافم با تیم 7 ام 11 امتیاز بود !تغییر سیستم دادم و 7 بازی پیاپی رو بردم و یکی رو فقط باختم همین دیروز!اختلاف رو رسوندم به 4 امتیاز. خیلی فوق العاده نتیجه داد. سیستمی که استفاده کردم 2-1-3-4 بود. اعتقاد دارم سیستم های 4 هافبکه شامل هافبک راست و چپ و 2 هافبک وسط به طور میانگین و کلی مقابل سیستم های 3 هافبکه ( 3 mc ) کم میارن.البته استثنا همیشه هست. تضمین نمیکنم برات مفید باشه و چون یه سیستم تقریبا تهاجمی هست شاید به کمکتون بیاد
این حرف تو هم قبول دارم و خوب نتیجه گرفتم با این روشی که تو گفتی و تا حالا منم باهاش نباختم اگرچه خیلی هم باهاش بازی نکردم. و این روش 442 کلاسیک رو قورت میده! وبا این تاکتیک بهترم شاید بشه: حمله از وسط و دفاع تو زمین خودی و منطقه ای، نوع پاس میکس و ضد حمله هم براش خوبه
اگر اینا روهم بهش ضافه کردی و نتیجه گرفتی اینجا بگو
(برگرفته از همون نرم افزار) و البته امتحان شده توسط خودم! نیمه اول 1-0 افتادم عقب نیمه هدوم که رفتم عوض کنمش ناگهان گل زنی بچه ها شروع شد! و 4-1 بردیم
بر ساس ترم افزاری که قبلا بهتون معرفی کرده بودم:
سیستم اول: 3 دفاع واید- 4-3 (یعنی 3 دفاع باز)
سیستم دوم: 3-5-2 وی استیل -و سیستم حمله روی حمله از 2 جناح با پاس کوتاه
من تا حالا خوب نتیجه گرفتم با سیستمهای پیشنهادی این نرم افزار! و حتی شده که یک گلم عقب بوفتم ولی تو نیمه دوم بدون دستکاریش برنده بشم
آقا امروز توی دو تا بازی دوستانه با تیم های خیلی پایین تر از خودم که همیشه میبردمشون توی یکی از بازی ها گذاشتمش aml و توی یکی دیگه amr ولی اصلا انگار نه انگار خبری ازش نبود بازی ها رو هم باختم
یه روش سریع و اساسی سراغ نداری که جواب بده آخه امروز نیمه نهایی رو بردم و رفتم فینال که توی فینال حریف خیلی قوی تر از منه و تمام امیدم هم به همین مهاجممه
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)