نوشته اصلی توسط
icon
یک همچین نتیجه ای برای تیم های بزرگ یک به صده. شاید هر صد بازی یه بار واسه بایرن همچین نتیجه ای پیش بیاد. به نظر من اصلا اشکالی هم نداره چون باعث میشه دنبال نقطه ضعف های تیم بگردن که جلوی تیمای بزرگ نتایج فجیعی نگیرن. من داشتم نگاه میکردم پستارو دیدم ژابی رو برده هافبک نفوذی. تنها عاملش میتونه اجبار باشه . چون چاره ی دیگه ای نداشته. یک مربی باید تمام جوانب رو موقع خرید و فروش در نظر بگیره.
در جواب بعضیا که میگن گواردیولا به درد بایرن نمیخوره باس بگم سبک گواردیولا بیشتر به تیم هایی مثل المان میخوره و تیم ملی المان که اسکلت و چارچوبش رو بایرن تشکیل میده به خاطر هماهنگی این بازیکنا تو اجرای تیکی تاکا بوده که اینقدر موفق شده. شاید خیلیا تنها عامل فنی قهرمانی المانو یواخیم لو بدونن ولی من گواردیولا رو هم عاملی مهم تو قهرمانی المان میدونم. همونطور که عامل اصلی قهرمانی اسپانیا 2008 و 2010 و 2012 هم گواردیولا هست.
درسته که من رئالیم و از گواردیولا خاطره ی خوبی ندارم ولی منطقی هستم و از نظر فنی گواردیولا رو قبول دارم.
البته شاید بخوایم بازم به ریشه های پایین تر عوامل قهرمانی المان و اسپانیا بریم میتونیم عاملی به نام ارسنال رو هم اضافه کنیم.
شب خوش