Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 4 در 3 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون

میگم کاستاریکا هم فوتبال خوبی داره ها ... Lol:- یا مثلا تایلند ، بلغارستان ، اندونزی و ... اینا خیلی بازیکن های خوبین تو تیم من :| البته سکونشین هستن :دی

مزخرف ترین بازیکن من تو ترکیب اصلیم مدافع راستمه که 5 ستارست و میانگین امتیازی که تا حالا گرفته تو این همه بازی که انجام داده 5.6 هست :| یعنی یه چیزی فراتر از فاجعه !!! مکزیکی هم هست و 2 پا
    عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
    خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.

پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
    ST.........ST
    AMC
    MC..MC..MC

DL...DC...DC...DC...DR

فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب
    ویرایش توسط tulkas : 11-24-2014 در ساعت 14:26

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط tulkas نمایش پست ها
    عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
    خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.

پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
    ST.........ST
    AMC
    MC..MC..MC

DL...DC...DC...DC...DR

فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب

4-4-2 خطی خودش جلوش خوبه تقریبا جواب میده. البته من با 4-4-2 لوزی هم خوب جواب گرفتم.

فعلا یه مدافع وسطم و دفاع چپم 3 ستاره ان و دارم دنبال جایگزین میگردم بقیه همشون 5 ستاره ان همشونبه جز یه 4 ستاره.دفاع راسته هم اگه پولی واسم موند یکی دیگه میخرم اینو میفروشم

مهاجمام از اسپانیا و ترکیه هستن. هافبک تهاجمی آرژانتین ، هافبک وسطا ایتالیا و کرواسی، هافبک دفاعی اسپانیا. مدافعامم مکزیک و انگلیس و کرواسی و ترکیه هستن. دروازه بانمم دانمارکی هستش

3. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 4 در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    4-4-2 خطی خودش جلوش خوبه تقریبا جواب میده. البته من با 4-4-2 لوزی هم خوب جواب گرفتم.

فعلا یه مدافع وسطم و دفاع چپم 3 ستاره ان و دارم دنبال جایگزین میگردم بقیه همشون 5 ستاره ان همشونبه جز یه 4 ستاره.دفاع راسته هم اگه پولی واسم موند یکی دیگه میخرم اینو میفروشم

مهاجمام از اسپانیا و ترکیه هستن. هافبک تهاجمی آرژانتین ، هافبک وسطا ایتالیا و کرواسی، هافبک دفاعی اسپانیا. مدافعامم مکزیک و انگلیس و کرواسی و ترکیه هستن. دروازه بانمم دانمارکی هستش
    بازی لیگ قهرمانان رو با ترکیب 4-4-2 نفوذی (لوزی) بردم
    وضعیت بازیکناتون خیلی خوبه همه از کشورهای درست و حسابی، اگه زودتر اون چند تا پست باقی مونده رو هم با بازیکنای 5 ستاره پر کنید امید قهرمانی حتما دارید
    راستی به نظرتون واسه ترکیب 3-5-2 (هافبک ها هر 5 تا تو یه خط، و هر سه دفاع dc) بهترین ترکیب مقابله چی میتونه باشه؟

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tulkas نمایش پست ها
    بازی لیگ قهرمانان رو با ترکیب 4-4-2 نفوذی (لوزی) بردم
    وضعیت بازیکناتون خیلی خوبه همه از کشورهای درست و حسابی، اگه زودتر اون چند تا پست باقی مونده رو هم با بازیکنای 5 ستاره پر کنید امید قهرمانی حتما دارید
    راستی به نظرتون واسه ترکیب 3-5-2 (هافبک ها هر 5 تا تو یه خط، و هر سه دفاع dc) بهترین ترکیب مقابله چی میتونه باشه؟

من بشخصه زیاد مقابل این ترکیب بازی نکردم و نمیدونم

اما معمولا سعی میکنم وسط زمین رو تا میتونم در اختیار بگیرم

یعنی یه جورایی تو این حالت من ۴-۵-۱ بازی میکنم.البته بهترین نیست به نظرم

ولی ترکیب دفاعی خوبیه
    البته میگم که، مطمئن نیستم چون اینجا خیلی زیاد با ۳-۵-۲ بازی نمیکنن و کمتر روبرو شدم باهاشون

دو دافع چپ و راست خریدم.فقط مونده یه دونه دفاع وسط تا تیم تکمیل شه

اینجوری نگام نکن.همین الانشم نهم جدولم! تیما فوق العاده قوی هستن
    دیگه تو این لول ها نمیشه هر تیمی رو از پیش برنده دونست!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع