Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Threaded View

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 4 در 3 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون

میگم کاستاریکا هم فوتبال خوبی داره ها ... Lol:- یا مثلا تایلند ، بلغارستان ، اندونزی و ... اینا خیلی بازیکن های خوبین تو تیم من :| البته سکونشین هستن :دی

مزخرف ترین بازیکن من تو ترکیب اصلیم مدافع راستمه که 5 ستارست و میانگین امتیازی که تا حالا گرفته تو این همه بازی که انجام داده 5.6 هست :| یعنی یه چیزی فراتر از فاجعه !!! مکزیکی هم هست و 2 پا
    عجیبه، مکزیکی دو پا، این امتیاز!!! اگه میتونید که بفروشید چون معلومه بازیکن خوبی نمیشه تا آخر
    خودم یه amc دارم از ترکیه، فوق العادست، فقط و فقط توی لیگ 8 تا پاس گل داده توی 7 بازی، در کل هم 16 تا پاس گل داده این فصل و 7 تا گل زده، مهاجمینم هم یکی از انگلیسه و یکی از آلمان، حقیقتا خیلی خوبن، من خودم یه dc دارم تایلندی 5 ستاره خوبه ها ولی عالی نیست، شاید بفروشمش، فعلا هنوز نتونستم dl 5 ستاره بگیرم و فعلا 4 ستارست، بقیه پستا رو 5 ستاره کردم، باز با کمک دوستان امیدوارم بتونیم موفقتر از قبل باشیم.

پ.ن: ترکیبی که بازی میکنم 4-3-1-2:
    ST.........ST
    AMC
    MC..MC..MC

DL...DC...DC...DC...DR

فقط ترکیب حریف اگه 4-4-2 خطی باشه، 4-4-2 با بال نفوذی میچینم که بهترین ترکیبه واسه مقابله با این ترکیب
    ویرایش توسط tulkas : 11-24-2014 در ساعت 14:26

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع