Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو،قلعه نویی
    بازیکن محبوب
    میلاد میداوودی،هازارد،دیگو کاستا
    اسم واقعی شما
    میثم

IranSS_AhvazSS_Tehran

Droghba

تشکر ها
    3
    تشکر شده 5 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

داش علی دمت گرم،واقعا راهنماییت کولاک بود،ایول...آقا ردیف شد،گفتی برو پشتیبانی،رفتم فقط یه نکته رو بگم،بچه ها اگه خدایی نکرده مشکلی شبیه به مال من براتون پیش اومد،بخش پشتیبانی اونجا آیدی تیمتون رو میخواد ازتون،حتما همین الان برش دارید،یه جایی بنویسیدش،واس اینکار تو منوی بازی روی آخرین سربرگ برید،اونجا تو منوی دوم میبینیدش،من خداروشکر داشتمش وگرنه واس همیشه باس با تیمم بای بای میکردم،چون اصلا وارد صفحه نمیشد....خلاصه سر چند دقیقه ردیفش کردن واسم،راس میگفتی مشکل خیلیاست،کلی تو ایمیل ازم عذرخواهی کردن.والا من تا الان اصلا با فیس نیووردمش بالا،نمیدونم چش شد،ولی خداروشکر به لطف خدا و کمکای داش علی برگشت،ینی بخدا داشتم سکته میکردم

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam33 نمایش پست ها
    داش علی دمت گرم،واقعا راهنماییت کولاک بود،ایول...آقا ردیف شد،گفتی برو پشتیبانی،رفتم فقط یه نکته رو بگم،بچه ها اگه خدایی نکرده مشکلی شبیه به مال من براتون پیش اومد،بخش پشتیبانی اونجا آیدی تیمتون رو میخواد ازتون،حتما همین الان برش دارید،یه جایی بنویسیدش،واس اینکار تو منوی بازی روی آخرین سربرگ برید،اونجا تو منوی دوم میبینیدش،من خداروشکر داشتمش وگرنه واس همیشه باس با تیمم بای بای میکردم،چون اصلا وارد صفحه نمیشد....خلاصه سر چند دقیقه ردیفش کردن واسم،راس میگفتی مشکل خیلیاست،کلی تو ایمیل ازم عذرخواهی کردن.والا من تا الان اصلا با فیس نیووردمش بالا،نمیدونم چش شد،ولی خداروشکر به لطف خدا و کمکای داش علی برگشت،ینی بخدا داشتم سکته میکردم

خوشحالم تیمت برگشت. من مدت هاست گیم آی دی م رو یه جا سیو کردم.که اگه مشکلی پیش بیاد بتونه کمکم کنه.بقیه دوستان هم گیم آی دی شون رو بردارن.واسه مواقع ضروری

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

لیگ جدید هم قرعه کشی شد. من دو روزی نت نداشتم. بازی اول رو 8 تا زدم بازی دوم باختم و بازی رفت جام حذفی هم باختم !

تیمای این دوره قدرتمند هستن و من جزو ضعیف ترین تیمام! البته هنوز تیمم تکمیل نیست. اون دوست ایرانی مون که لیگ قبل با هم بودیم تو این لیگم هستش باهام.خیلی خوشحال شدم! و خوشحال تر اینکه یه ایرانی دیگه به جمعمون اضافه شد !

خوشبختی بیشتر از این محاله ! فردا هم با اون ایرانی جدیده بازی دارم.تیمش خیلی خوبه یه 5 6 تایی ازش ضعیف ترم.ولی امیدوارم بتونم از پسش بر بیام. البته کمی بعیده!

جام حذفی هم یه 5 6 دقیقه ای باید منتظر بمونی تا گزارش زنده بیاد بالا! وقتی میاد معمولا نیمه دوم شروع شده دیگه!

لول 16 - سیزن 22 ! حیف اون 6 فصل :| الان من باید لول 22 میبودم :||||||||||||

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع