سلام دوست عزیز امیدوارم وقت کنی و بیای 57 صفحه اول رو خوندم ولی خدایش خیلی کار سختی بود
اگه شب اومدی یا دوستای دیگه اومدن تو این زمینه به کمک نیاز دارم (توکن رایگان گرفتن )
من 2 تا تیم دارم فعلا !!! یکی با فیسبوک و روی پی سی که تا الان فقط تونستم چند ویدیو ببینم و 1 یا 2 تا توکن داد و کاری که راحت میشه انجام داد به دست آوردن 10هزار دلار رایج بازی هست که اونم با دیدن فیلمه کسی راهی میدونه که با پی سی و فیس بوک دانلود کنم و توکن بگیرم؟؟؟ و اینکه تبلیغ خواصی سراق دارین که رایگان باشه و بشه به راحتی تکن خوب ازش گرفت ؟؟؟
در تیم دیگم که روی اندروید هست تونستم تا الان 26 توکن با راه فیلم دیدن و دانلود بگیرم اما تقریبا 90% دانلودی ها میگه کشور شمارو پوشش نمیده و نمیشه کاری کرد از طرفی من روی گوشی هم $$$$ شکن ندارم تبلیغ خوب برای گرفتن توکن اگه میدونید به من بگید (واسه خودم بهترین چیز نایک بود تو همون اندروید نارنجی هست و تیک نایک توشه میری به آدرسی مشخصات رو کامل میکنی 9 تا توکن میده به همین سادگی این تنها باری بود که بیشتر از 2 توکن گرفته گفتم اگه کسی استفاده نکرده بره استفاده کنه شمام میدونید چیز خوبی به من بگید)