Design & Developed BY Patira

صفحه 120 از 142 نخستنخست ... 2070110118119120121122130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,191 تا 1,200 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 در 7 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

سلام
    منم تازه امروز وارد بازی شدم هنوز دارم با محیط بازی اشنا میشم ولی بازی خوبی به نظر میاد منم که خوراکم از این بازی هاست

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط r.bolookat نمایش پست ها
    سلام
    منم تازه امروز وارد بازی شدم هنوز دارم با محیط بازی اشنا میشم ولی بازی خوبی به نظر میاد منم که خوراکم از این بازی هاست

سلام عزیز

خوش اومدین. سوالی داشتین در خدمتیم

این تاپیک رو هم کمی زیر و رو کنین بد نیست. تجربیات تون بیشتر میشه

موفق باشین

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

سلام به همگی.
    من تازه شروع به بازی کردن top eleven کردم.خیلی عالیه.امیدوارم منو راهنمایی کنید.من چند تا سوال داشتم:
    1-من آکادمی رو ساختم ولی بهم بازیکن معرفی نمیکنه.چرا؟
    2-برای خرید بازیکن بهتر است که بازیکنان جوان بخرم یا نه؟
    3-آیا بازیکنان جوان در هنگام رفتن به لیگ بالاتر قدرتشون کم میشود؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    مرسی.

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

امروز بازی لیگمو مقابل دوست هموطن 1-0 بردم ولی بازی جام حذفیمو 3-0 باختم مقابل تیمی که یه لول ازم پایین تر بود و 5 تا ازم قوی تر بود !!!

میخوام یه ضد سیستمشو بچینم ببینم میتونم یه کار محال رو انجام بدم یا نه ؟!

بچه ها ، دوستایی که با گوشی بازی میکنن. مشکل لود شدن دارین هنوز یا نه ؟؟؟ یا فقط واسه من اینجوریه ؟! 2 3 بار باید برم بیرون بیام شاید درست بشه. کلا مشکل لود نشدن بازی های جام حذفی، لیست بازیکن هام ، هر 3 لیگ و جام ، بازی ها تو بخش Fixture ، بازیکن های بازار و .... دارم

کسی این مشکلات رو داره ؟؟؟

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط speed7 نمایش پست ها
    سلام به همگی.
    من تازه شروع به بازی کردن top eleven کردم.خیلی عالیه.امیدوارم منو راهنمایی کنید.من چند تا سوال داشتم:
    1-من آکادمی رو ساختم ولی بهم بازیکن معرفی نمیکنه.چرا؟
    2-برای خرید بازیکن بهتر است که بازیکنان جوان بخرم یا نه؟
    3-آیا بازیکنان جوان در هنگام رفتن به لیگ بالاتر قدرتشون کم میشود؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    مرسی.
    سلام. خوشامد به شما

1- روی قسمت آکادمی تون کلیک کنید نشون میده تا چند روز دیگه بهتون بازیکن میده

2- بازیکن جوان بهتره. هم به دلیل اینکه بهتر و سریع تر پیشرفت میکنن و هم اینکه تا مدت ها حتی کارایی شون رو از دست نمیدن

3- نه تنها بازیکنان جوان بلکه هیچ بازیکنی در صورت صعود به لیگ بالاتر قدرتش کمتر نمیشه. فقط یک ستاره کم میشه

موفق باشین

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

با سلام خدمت دوستان
    منم الان تو لیگ 4 هستم و فصل پیشم قهرمان لیگ شدمو دوم جام قهرمانان. خدارو شکر تیمم خیلی خوبه تو فصل قبل شاید کلاً 4 یا 5 تا بازی رو باختم و بقیه رو همرو بردم. این فصلم تا اینجا همرو بردم چیزی که من به نظرم رسید تو این 4 فصل اینه که اول همیشه سیستم تیمم ثابت بوده و 2-4-4 بازی کردم بعدم تو بازی های خیلی مهم یا با حریفای قویتر سعی کردم روحیه بازیکنام فول باشه. شاید باورتون نشه ولی تا الانه این فصل 65تا گل زدمو 7تا گل خوردم.این تجربایات من از این 4 فصل بازی بود. راستی من بازیکنای خوب حتی با 30 سال سن داشتم که خیلیم خوب گل میزنن فقط باید باتوجه به پستشونو راست پا و چپ پا بودنشون تو زمین بزارینشون که بهتر جواب بدن

عضو Derby

EnglandSS_TehranAtleticoMadrid

Farhad Majidi

تشکر ها
    20
    تشکر شده 6 در 6 پست

سلام به همه عزیزان من تازه 24 ساعته این بازی رو نصب کردم و 1 بازی دیشب انجام دادم
    تنها جایی که مفید بود برای این بازی اینجا بود که پیدا کردم 22 صفحه اول رو خوندم + صفحخ 114 تا اینجارو واقعا مطالب مهم وخوبی یاد گرفتم که بی شک به کارم اومد و کلی سوالاتم رو برطرف کرد ممنون از همه شما
    اما گشتن در بین پست ها مخصوصا اینکه هر 8 یا 9 پست شاید 1 نکته خوب توش باشه که در مورد بازی آموزش بده کار سختی بود کاش پستی بود تا تمام بخش های منوی اصلی رو مو به مو توضیح میداد با جزئیات
    به لطف شما و راهنمایی هاتون دیشب برای اولین خریدم موفق بودم با اینکه قالب بازیکنای تیمم با قدرت 10 تا 15 هستن دیشب بازیکن 22 ساله قدرت 23 خریدم با هزینه 1 توکن که محال بود بدون راهنمایی هایی که از دوستان اینجا بود چنین خریدی میتونستم بکنم
    حالا هم چند سوال دارم که منتظر لطف شما عزیزان هستم تا جواب بدین

1. در قسمت تمرین نمیشه همه بازیکنان رو تمرین داد؟؟ اون بازیکنای که میتونن تمرین کنن رو میشه به روشی افزایش داد؟؟؟ int روی کدوم سطح باشه بهتره ، cnd , prg چی هستن ؟؟؟(جواب صفحه 49 تشکر ویژه از
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و alichila)

2.در قسمت squad و بخش order قسمت auto-subs رو توضیح بدید لطفا (جواب صفحه 34 بود خودم خوندم ممنون از نویسندش
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])

3.زمانی که روی اسم بازیکن کلیک میکنید وارد بخشی مربوط به همان بازیکن میشه لطفا قسمت skills و contract رو توضیح بدید بخصوص قیمت گذاشتن برای بازیکن در sell

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و برام کامل توضیح میدین
    ویرایش توسط attta : 10-28-2014 در ساعت 01:30

عضو Derby

Farhad Majidi

تشکر ها
    20
    تشکر شده 6 در 6 پست

سلام
    ظاهرا ما اومدیم کلا کسی دیگه اینجا نظر نمیده !!!!
    اما خواستم بگم من از روی کنجکاوی از فیسبوک به بازی رفتم والان 2 تا تیم دارم
    کنجکاویمم سر این موضوع بود که دوستان میگفتن متفاوت تره که واقعا هم هست
    نکته جالبش اینجاست که این اولین بار تو کل زندگیمه که میبینم بازی نسخه تحت و ب یا به نوعی آنلاین از نسخه دیتا که خوب من روی اندروید داشته خیلی خیلی بهتره
    اصلا از بهتر هم اونطرف تر فوق العادست
    آقای گل داره بازیکنان ویرایش بازیکنان راهتره روی ستاره ها برید قدرت رو نشون میده فقط 1 مشکلی که هست اینه که به دست آوردن توکن برای من تو اندرید آسون تر بود اما فیسبوک فقط میتونم فیلم ببینم نه چیز دیگه اگه کسی اطلاع داره بهم یاد بده
    در مجموع خواستم بگم به لطف شما خیلی چیزا یاد گرفتم 2 تا تیم دارم که البته وقتشم ندارم اما دلم نمیاد بیخیال یکیش بشم !!!

10. کاربر روبرو از پست مفید attta تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

عزیز من الان کلاس دارم شب اومدم پروژه دارم وقت کردم کامل واست توضیح میدم
    بازم شرمنده

12. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

Farhad Majidi

تشکر ها
    20
    تشکر شده 6 در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    عزیز من الان کلاس دارم شب اومدم پروژه دارم وقت کردم کامل واست توضیح میدم
    بازم شرمنده

سلام دوست عزیز امیدوارم وقت کنی و بیای 57 صفحه اول رو خوندم ولی خدایش خیلی کار سختی بود

اگه شب اومدی یا دوستای دیگه اومدن تو این زمینه به کمک نیاز دارم (توکن رایگان گرفتن )
    من 2 تا تیم دارم فعلا !!! یکی با فیسبوک و روی پی سی که تا الان فقط تونستم چند ویدیو ببینم و 1 یا 2 تا توکن داد و کاری که راحت میشه انجام داد به دست آوردن 10هزار دلار رایج بازی هست که اونم با دیدن فیلمه کسی راهی میدونه که با پی سی و فیس بوک دانلود کنم و توکن بگیرم؟؟؟ و اینکه تبلیغ خواصی سراق دارین که رایگان باشه و بشه به راحتی تکن خوب ازش گرفت ؟؟؟

در تیم دیگم که روی اندروید هست تونستم تا الان 26 توکن با راه فیلم دیدن و دانلود بگیرم اما تقریبا 90% دانلودی ها میگه کشور شمارو پوشش نمیده و نمیشه کاری کرد از طرفی من روی گوشی هم $$$$ شکن ندارم تبلیغ خوب برای گرفتن توکن اگه میدونید به من بگید (واسه خودم بهترین چیز نایک بود تو همون اندروید نارنجی هست و تیک نایک توشه میری به آدرسی مشخصات رو کامل میکنی 9 تا توکن میده به همین سادگی این تنها باری بود که بیشتر از 2 توکن گرفته گفتم اگه کسی استفاده نکرده بره استفاده کنه شمام میدونید چیز خوبی به من بگید)

صفحه 120 از 142 نخستنخست ... 2070110118119120121122130 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع