داداش من فقط تجربیات شخصی خودمو گفتم و ممکنه روش من برای شما جواب نده چون بستگی به بازبکناتونم داره. اون سایتی هم که mehdidf جان معرفی کردن خیلی خوبه.
ST
ML..........MC............MC..........MR
DL...........DC............DC...........Dr
ببخشید St میاد سمت راست همش منم نتونستم کاریش بکنم
سیستم من به این صورت هستش
دستوراتمم اینجوریه
Team menrality Attacking
Focus passing Mixed
Pressing Style Whole pitch
Tackling Style Hard
Passing style Mixed
Marking Style Zonal
Force counterattacks و Play offside trap هم فعاله
بازم میگم روش هر کسی ممکنه به درد فرد دیگه ای نخوره( اگه تیمتون با این سیستم نتیجه نگرقت تقصیر من نیست)
آقا این سیستمی رو که اینجا گذاشتی 4-4-1 هست! و اون یک بازیکن غائبت! که تو وسط زمینه تو چه پستیه؟! هافبک دفاعی، تهاجمی یا وسطه؟
و من با سه هافبک وسط یا یک هافبک دفاعی بازی کردم و تنها این سیستم شما رو با هافبک تهاجمی بازی نکردم و سیستم خوبیه و البته هر سیستمی برای خودش نقاط ضعف و قدرت داره و یکی از نکات مثبت بازی تاپ الون همین مسئله هست که سیستمی نیست که برای همه و همیشه برنده باشه! و میشه گفت سیستمها همه یک ضد سیستم دارند
ولی من فقط این سوال رو ازت دارم که:
شما سطح چندی؟ و بازیکنهات خطا نمیکنند؟ چون تکل رو روی هارد گذاشتی و اینجوری حریفها ضربه ایستگاهی فراوان گیرشون میاد! و من که تکل رو روی ایزی گذاشتم!![]()
[QUOTE=danielmoodi;180545]آقا این سیستمی رو که اینجا گذاشتی 4-4-1 هست! و اون یک بازیکن غائبت! که تو وسط زمینه تو چه پستیه؟! هافبک دفاعی، تهاجمی یا وسطه؟
و من با سه هافبک وسط یا یک هافبک دفاعی بازی کردم و تنها این سیستم شما رو با هافبک تهاجمی بازی نکردم و سیستم خوبیه و البته هر سیستمی برای خودش نقاط ضعف و قدرت داره و یکی از نکات مثبت بازی تاپ الون همین مسئله هست که سیستمی نیست که برای همه و همیشه برنده باشه! و میشه گفت سیستمها همه یک ضد سیستم دارند
ولی من فقط این سوال رو ازت دارم که:
شما سطح چندی؟ و بازیکنهات خطا نمیکنند؟ چون تکل رو روی هارد گذاشتی و اینجوری حریفها ضربه ایستگاهی فراوان گیرشون میاد! و من که تکل رو روی ایزی گذاشتم![/QUOTE
داداش ببخشید من یه بازیکنو فراموش کردم .سه تا MC دارم. ( یه MC کم گذاشتم توی پست قبلیم))
در جواب سوالاتوت: لول 3 هستم
بازیکنامم خیلی کم خطا میکنن یا حتی میشه گقت اصلا.
شاید توی یه لیگ سه چهار تا اخطار بگیرم
بازم میگم حتما معلوم نیست که سیستم من برای شما هم نتیجه بده...
ویرایش توسط aria2015 : 09-28-2014 در ساعت 13:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)