به نظر من سیستم 1-5-4 بهترین سیستمه.خودم دو فصل متوالی باهاش قهرمان شدم.چنتای دیگرو هم دیدم که با این سیستم به قهرمانی رسیدن . لیگ قبلو با این سیستم بدون باخت پست سر گذاشتم(همه بازی ها بردم بجز یکیش که مساوی شد)
تو یه این فضلم از حدود 11 بازی که در همه تورنمنت ها انجام شده همشو بردم و به هیچ تیمی زیر 4 گل نزدم.(میانگین گلام در هر بازی حدود شیش هفتاست) یه تیم توی لیگ قهرمانان بود که بالای 3 گل نخورده بود من با این سیستم بهش 11 تا زدم
راستی توی دو فصل قبلی هم بهترین خط حمله رو داتم هم بهترین خط دفاعو.تعداد گلای زدم حدود 45 تا از تیم دوم بیشتر بود و تعداد گلهای خوردمم حدود 30 40 تا کمتر بود...
.................................................. .................................................. .................................................. ...............................
از بحث سیستم خارج شیم و بریم سراغ وضغیت تیمم
توی لیگ قهرمانان توی مرحله گروهی از 3 بازی 9 امتیاز دارم و توی این 3 بازی 20 تا گل زدم (هر بازی حدود 7 گل)

و هیچ گلی نخوردم .توی گروه حریفمم تیم خاصی وجود ندارم قوی ترین تیمشون ضعیف ترین تیم گروه ما ست
توی جام حذفی هم اوضاع خوبی دارم و فعلا همه بازیامو بردم و الان توی راند playoffs هستم که تیم حریفمم ضعیفه و حتما میام بالا
توی لیگ هم از 4 تا بازی همشو بردم و توی این 4 بازی 19 تا گل زدم و هیچ گلی نخوردم.