Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

سلام

این بازی با گوشی دیگه شورشو دراورده هی گیر میکنه و میزنه لودینگ و باز نمیشه ، امروز اولین بازی جام حذفیم بود انلاین بودم هر کار کردم لود نشد ک بخوام تو بازی هدایت کنم و تو زمین حریف 2-1 باختم اگه میتونستم هدایت کنم بعید بود ببازم ، حتی نتونستم تعویض کنم ، الانشم ک دو ساعت از بازی گذشته هنوز نتونستم امارای بازیمو ببینم و باز نمیکنه ، اعصابم خورد شد چ جوری میشه بهشون گفت این مشکلو رفع کنن؟!!!

جالب اینه ک اولین بازیم با تیم لول 5 ک دو لول بالاتر از خودمه افتادم، این طبیعیه ایا؟ خیلی ستمه ک!!!

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    اقای خاص
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی

GermanySS_TehranRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1
    تشکر شده 15 در 13 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    سلام

این بازی با گوشی دیگه شورشو دراورده هی گیر میکنه و میزنه لودینگ و باز نمیشه ، امروز اولین بازی جام حذفیم بود انلاین بودم هر کار کردم لود نشد ک بخوام تو بازی هدایت کنم و تو زمین حریف 2-1 باختم اگه میتونستم هدایت کنم بعید بود ببازم ، حتی نتونستم تعویض کنم ، الانشم ک دو ساعت از بازی گذشته هنوز نتونستم امارای بازیمو ببینم و باز نمیکنه ، اعصابم خورد شد چ جوری میشه بهشون گفت این مشکلو رفع کنن؟!!!

جالب اینه ک اولین بازیم با تیم لول 5 ک دو لول بالاتر از خودمه افتادم، این طبیعیه ایا؟ خیلی ستمه ک!!!

سلام داش برای من و دوستام هم همینطوره ! فکر کنم سرور بازی خیلی شلوغه برای همین اینجوره
    اصلا هم نمیشه بازیکن خرید رو هر بازیکنی که بریم دو سه نفر سرش ریختن

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza0641 نمایش پست ها
    سلام داش برای من و دوستام هم همینطوره ! فکر کنم سرور بازی خیلی شلوغه برای همین اینجوره
    اصلا هم نمیشه بازیکن خرید رو هر بازیکنی که بریم دو سه نفر سرش ریختن
    سلام داش
    اره درست میگی اتفاقا میخواستم بگم ، ساعتایی ک تو روزای عادی کمترین ترافیک رو هم داره مثه الان ک ساعت 2 هست ، کلی ادم سرش ریخته اصن ادم میترسه توکناش بپره البته امروز یکشنبه هم هست یکم اینطوری شده ولی روزای بعدی هم همینطور باشه احتمالا ، چون لیگا تموم شده پولا رو گرفتن و همه ی لول رفتن بالا ریختن سر بازیکنا ، من لول 3 شدم میرم تو خرید بازیکنا جتی میبینم لول 7 هم اومده داره با لول 3 و 4 رقابت میکنه تعجب کردم خیلی

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    اقای خاص
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی

GermanySS_TehranRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1
    تشکر شده 15 در 13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    سلام داش
    اره درست میگی اتفاقا میخواستم بگم ، ساعتایی ک تو روزای عادی کمترین ترافیک رو هم داره مثه الان ک ساعت 2 هست ، کلی ادم سرش ریخته اصن ادم میترسه توکناش بپره البته امروز یکشنبه هم هست یکم اینطوری شده ولی روزای بعدی هم همینطور باشه احتمالا ، چون لیگا تموم شده پولا رو گرفتن و همه ی لول رفتن بالا ریختن سر بازیکنا ، من لول 3 شدم میرم تو خرید بازیکنا جتی میبینم لول 7 هم اومده داره با لول 3 و 4 رقابت میکنه تعجب کردم خیلی

اره داش
    رو هر بازیکنی که میری 10 ثانیه اخر 5 . 6 نفر میریزن روش

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع