Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

آقایوننی که الان تو لیگهای بالا بازی میکنند لطفا به این سوال من جواب بدهند که:
    بازیکنایی که میخرید حداکثر تا چند فصل براتون بازی میکنند؟
    این سوال خیلی مهمیه و تاثیر میذاره رو استراتژی خرید
    من فصل پیش تو لیگ 1 چندتا بازیکن 18-19 ساله داشتم که 2-3تاشونم 18-19 بودند اما الان میشه گفت که کلا همه بازیکنهام عوض شدند و فقط یک بازیکن ازون تیم برام مونده که بهترین بازیکن فثی پیشم بود و این فصل هم بد بازی نکرد اما دیگه من الان میرم لیگ سوم و اونجا این بازیکنم ضعیف میشه و الان که تازه شده 25 باز میشه 3-4 ستاره!
    میخواستم ببینم که یک بازیکن جتی 18-19 ساله رو شما دوستان چقدر تو تیمتون نگه میدارید؟ بیشتر از 1-2 فصل؟ و اگر نه خوب من هم الکی هزینه نکنم و بازیکنهای خوب با سن بالاتر و هزینه کمتر بخرم و الکی پول بابت سن پایین ندم

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    آقایوننی که الان تو لیگهای بالا بازی میکنند لطفا به این سوال من جواب بدهند که:
    بازیکنایی که میخرید حداکثر تا چند فصل براتون بازی میکنند؟
    این سوال خیلی مهمیه و تاثیر میذاره رو استراتژی خرید
    من فصل پیش تو لیگ 1 چندتا بازیکن 18-19 ساله داشتم که 2-3تاشونم 18-19 بودند اما الان میشه گفت که کلا همه بازیکنهام عوض شدند و فقط یک بازیکن ازون تیم برام مونده که بهترین بازیکن فثی پیشم بود و این فصل هم بد بازی نکرد اما دیگه من الان میرم لیگ سوم و اونجا این بازیکنم ضعیف میشه و الان که تازه شده 25 باز میشه 3-4 ستاره!
    میخواستم ببینم که یک بازیکن جتی 18-19 ساله رو شما دوستان چقدر تو تیمتون نگه میدارید؟ بیشتر از 1-2 فصل؟ و اگر نه خوب من هم الکی هزینه نکنم و بازیکنهای خوب با سن بالاتر و هزینه کمتر بخرم و الکی پول بابت سن پایین ندم
    خب بستگی داره که شما چجور تیمی میخوای واسه فصل بعدت ببندی.یکی دوست داره کل بازیکناش اسکات باشن و 5 ستاره به بالا...واسه همین میاد مثلا بازیکنای 3 4 ستاره به پایین رو میفروشه و بازیکن جوون و خوب میگیره حتی واسه ذخیره ش!

که معمولا تیم هایی که میخوان واسه قهرمانی بجنگن تو هر 3 جام همچین کاری میکنن

یکی هم نه...زیاد به آب و آتیش نمیزنه! یعنی اونقدر ها هم نداره پول و توکن که بتونه تیم شاخ بسازه. میاد در حدی تیمشو میبنده که صعود کنه حداقلش.این جور پلیر ها که نمیتونن تیم رویایی ببندن میان بازیکن جوون قدرت بالا میگیرن که واسه 2 فصل بعدشم حتی بتونن ازش استفاده کنن!

کلا بستگی به سلیقه داره!

من به شخصه بازیکن جوون 5 ستاره که داشته باشم تا 2 3 ستاره که رسید میفروشمش! بستگی به نیاز هام داره دیگه! من زیاد دنبال قهرمانی نیستم واسه همین اینجوری بازی میکنم

چون همیشه تو لیگ هایی میافتم که 2 3 تا تیم فوق العاده قدرتمند توشن و حتی بازیکنای ذخیرشونم اسکات هستن.بازیکنای اصلی که دیگه 6 7 ستاره ! نمیشه باهاشون رقابت کرد!

البته شاید این رویکرد یکی از دلایلی باشه که دنبال قهرمانی نیستم....زیاد اهل بریز و بپاش نیستم که بخوام تیم رو خیلی قدرتمند ببندم!!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع