Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 142 نخستنخست ... 646545556575866106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

لعنتی داره میره رو اعصابم! آقا این بازی یکجورایی انگاری الکیه!
    دوتا بازی داشتم اولی لیگ قهرمانان و دومیهم لیگ معمولی بود
    حالا جالبیش اینجاست که تو لیگ قهرمانان من قویترین تیم تو گروهم هستم و بازیه اولمو با همین تیمه داشتم که ضعیفترینه و این تیم تو اون بازی منو برد و تنها 3 امتیازشو بدست آورد و دیگه همه بازیهاشو باخته!!! و امروز هم با همون ترکیب باهم بازی کردیم و من 5-0 بردمش اونم تو خونه خودش!!! آخه با کلی تفاوت سطح نمیدونم چطور بازیه اول اون منو برد!!! الان هم اولم تو گروهم خوشبختانه اما این کاراشون اعصاب آدمو خورد میکنه!
    بازیه دوم رو هم با تیم ته جدولی داشتم که با یک نتیجه غیر قابل پیشبینی مواجه شدم!!! و بازی مساوی شد 1-1
    یعنی کاملا موندم که چیکار کنم تا نتایجم اینقدر شانسی نشه!!!
    حالا این بازی ها خیلی مهم نیست ولی اگر بخواد تو بازی های حذفی رخ بده پدر آدم در میاد و بعلاوه آدم با هر باخت هم کلی از نظر مالی ضرر میکنه

در پاسخ به دوست عزیزی هم که گفته بود که ورزشگاه رو ارتقا بدم یا نه هم بگم که باز تو همین سایتهای خارجی خوندم که بهتره که ورزشگاه رو بذارید برای آخرین ارتقاها بخاطر اینکه با افزایش ظرفیت ورزشگاه، صندلیهاتون پر نمیشه! و باعث کاهش اون حق مالکیت تیمتون میشه که این بلایی هست که سر من در آمده! چون قبل خوندن اون متن ورزشگاهمو ارتقا دادم ولی اشتباه بود

3. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

دوست عزیز اینجوریها هم نیست و تو لیگ من متاسفانه پر هندی هست! یعنی نصف تیمای رقیبم هندی تشزیف دارند و تیم اول جدولمون که بدون باخته اونم مثل این همه بازیکن هاش اسکاتن!
    و در ضمن این تک باخت هم خیلی مهم نیست چون بنظر میاد که خیلی وقتا انگار سیستم الکی و شانسی نتیجه رو مشخص میکنه!
    مثل امروز منکه من هم آنلاین بودم و هم کلی قویتر ولی اون ضعیف و آفلاین بازم بازی 1-1 شد و رفت رو اعصابم

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    آقای گل و پاس گل و بهترین بازیکن فصل رو در فیسبوک میتونید ببینید رو عکس با کادر قرمز علامت زدم

این تیم هم ببینید خیلی جالبه.طرف فصل قبل اومده کل بازیکناشو scout خریده حالا یه فصل گذشته همشون شدن 5 ستاره.ولی همشون قدرت ویژه دارن.ولی با این حال تو لیگ یه باخت و یه تساوی داده تا الان.منی که تیمم اینقدر قوی نیست تو لیگ خودم باخت هنوز ندادم.از فصل قبل تا الان هنوز تو لیگ نباختم.اول load شدن بازی یه حرف از مورینیو مینویسه جالبه: پول ضمانتی برای موفقیت نیست. واقعا درسته.اگر ما پول اونا رو داشتیم که اینجوری تیم رو متحول کنیم هر فصل هر 3 جام رو میگرفتیم یه باخت هم نمیدادیم.ولی ببینید خدا پول رو به کیا میده طرف دو زار بارش نیست از بازی فقط پول خرج کرده بازیکن خریده
    من موندم این همه امکانات جذاب و هیجان انگیز رو چرا واسه گوشی نمیزارن؟!!!

علی جون میبینم که زلاتان ایبراهیموویچ تقلبی هم داری که

بابا دمت گرم 98 تا توکن!!!

البته که یارو پول و توکن ش چرک کف دست بوده واسش! همش بازیکنای معروف و دارای استعداد! خدا میدونه چقد هزینه کرده واسه ساختن همچین تیمی!!!

آقا قضیه چیه مورینیو واسه ما از این پیغام ها نمیزاره که

6. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

اینم ترکیب تیم من
    لطفا نظر بدید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

نتایج هیچ وقت شانسی نیست.شما حساب کن اگر قرار باشه تیمای قوی همیشه برنده باشن پس تیمای ضعیف که نمیتونن توکن بخرن چیکار کنن؟بازی رو ول کنن؟بعد بازی میشه واسه پولدارا.
    نه اینکه میبینید نتیجه نمیگیرید 100% مربوط به شیوه بازی هستش.من خودم لیگ قبلی که بدون شکست قهرمان شدم چند بازی تا مرز باخت رفتم و آخرش بازی رو یا بردم یا مساویش کردم.یه بازی 3-0 عقب اقتادم از دقه 75 تا 88 چهارگل زدم و 4-3 بردم.چون به سیستم و شیوه ی بازیم اصرار نکردم و وقتی دیدم جواب نمیده عوضش کردم.توی یه بازی ممکنه لازم باشه حتی 3 بار سیستم و تاکتیک تیم رو عوض کنید تا ببینید کدوم ترکیب مالکیت توپ و موقعیت های بهتری بهتون میده.به هیچ وجه نمیشه در طول فصل با یک ترکیب کاملا ثابت بازی کرد.یه ترکیب ثابت باید داشته باشید و در طول بازی اون ترکیب رو اگر میبینید جواب نمیده مرتب عوضش کنید تا ببنید با توجه به شیوه حریفتون چه سیستمی رو باید شما داشته باشید.البته که گاهی هرکاری آدم میکنه به در بسته میخوره.که اونم به خاطر اون حالت random سیستم هم میتونه باشه که در یک بازی بازیکتون هرچند که morale بالایی داشته باشه و خسته هم نباشه بازم نمیتونه درست بازی کنه.وباید تعویض بشه.من تو یه بازی یادمه تیمم 18 ضربه به سمت دروازه حریف زد و فقط 2 تاش تو چهارچوب بود.با اینکه مهاجمام هر دو scout بودن و قدرت ویژه هم داشتن.خوب در این شرایط باید اونا رو تعویض کرد هرچقدر هم میخوان قوی باشن توی اون یه بازی ممکنه کارایی نداشته باشن.خوب این طبیعیه ما تو بازی واقعی میبینم خیلی وقتا مسی و رونالدو رو فرم نیستن با اینکه مصدوم نیستن و تمرینات خوبی هم داشتن ولی توی بازی ممکنه گاهی اوقات کارایی لازم رو نداشته باشند.
    خلاصه بگم اینکه من از فصل قبل تا الان اصلا باختی نیاوردم نمیتونه شانسی باشه.قطعا به تیم و ترکیب به خوبی رسیدگی کردم مخصوصا در حین انجام بازی مرتب ترکیب عوض کردم.4-4-2
    4-3-3 4-5-1 5-4-1 تمام اینا رو به شکلای مخلف من استفاده میکنم در حین بازی.

9. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

آقا یک مشکل دیگه من همین تغییر ترکیب و تعویض هامه!
    خیلی بد بازی عمل میکنه
    منکه دیدم تیمم نیمه اول یک گل خورده سریع رفتم و تا قبل دو نیمه تعویض انجام دادمو تیممو دو مهاجمه کردم ولی بازیکنی که قبل دو نیمه برای تعویض گذاشته بودم دقیقه 55 تعویض شد!
    کلا تعوضهام خیلی دیر انجام میشن!
    مگر نباید بین دو نیمه تعویض میشد؟!

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    آقا یک مشکل دیگه من همین تغییر ترکیب و تعویض هامه!
    خیلی بد بازی عمل میکنه
    منکه دیدم تیمم نیمه اول یک گل خورده سریع رفتم و تا قبل دو نیمه تعویض انجام دادمو تیممو دو مهاجمه کردم ولی بازیکنی که قبل دو نیمه برای تعویض گذاشته بودم دقیقه 55 تعویض شد!
    کلا تعوضهام خیلی دیر انجام میشن!
    مگر نباید بین دو نیمه تعویض میشد؟!
    کلا تعویض ها با یه خورده تاخیر انجام میشه! برای خود من که اکثر مواقع اینجوریه! دلیلشم نمیدونم ممکنه به خاطر سرعت پایین اینترنت باشه یا کلا روند تعویض همینجوریه و یا ... جای تعجب هم برای خود من هست که بارها دیدم مثلا طرف دقیقه 65 بازیکنش مصدوم شده و دقیقه 66 مثلا تعویض شده!!! خیلی برام جالبه و پیش اومده چندین بار!

---------------------------------------------------------------------------------------

راستی دوستانی که با موبایل بازی میکنن... بعد از آپدیت گزارش بازی با هنگ کردن گزارش حین بازی تا حالا مواجه نشدن؟؟؟ من 2 3 روزه وسط گزارش هنگ میکنه وقتی هم درست میشه میبینی مثلا 30 دقیقه از بازی رو از دست دادی!!!

کسی با این مشکل مواجه نشده یا فقط واسه من اینجوریه؟؟؟!

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

آپدیتی نیومده که توش از لباس جدید رئال که اسپانسرش bwin نباشه ؟
    Fly Emirates باشه ؟

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

آقا در مورد تعویض ها یه توضیح بدم تجربه ی شخصیمه.بین دو نیمه یه تایمی در حد چند ثانیه استراحت و فرصت میده واسه تغییرها.اگر این تغییرات رو سریع انجام بدید و سیو کنید به محض شروع نیمه دوم تعویض انجام میشه.ولی اگر مثلا دو تعویض رو انجام دادید و سیو کردید و اومدید تعویض سوم رو بعد از اون دو تعویض انجام بدید ، وقتی بازی شروع میشه دو تعویض انجام میشه و تعویض سوم بعدا انجام میشه.همه چیز به سرعت عمل بستگی داره و سرعت اینترنت که تغییرات رو سریع ثبت کنه.اگر میخواید بین دو نیمه تعویض کنید بهترین راه اینه که دقیقه 43 که میشه تعویض هاتون رو ثبت کنید.چون در این دقایق یعنی 43 تا 45 احتمال اینکه تعویض انجام بشه خیلی کمه و تعویضتون میره واسه نیمه بعد و به محض شروع شدن انجام میشه.

14. کاربر روبرو از پست مفید ali.chila تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Fc Bayern München نمایش پست ها
    آپدیتی نیومده که توش از لباس جدید رئال که اسپانسرش bwin نباشه ؟
    Fly Emirates باشه ؟
    fly emirates که خیلی وقته هستش.99 توکن ناقابل!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

صفحه 56 از 142 نخستنخست ... 646545556575866106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع