Design & Developed BY Patira

صفحه 48 از 142 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

عضو Derby

ArgentinaSS_TehranSS_Tehran

Farhad Majidi

تشکر ها
    30
    تشکر شده 5 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    ی چنتا سوال پیش اومد ک گفتم مشترکا بپرسم هر کدوم از شما عزیزان لطف کنید جواب بدبد ممنون میشم:
    1- دوستمون گفتن بازی دوستانه بذار!!! بازی دوستانه چ تاثیری داره؟ بازیکنا پیشرفت میکنن درست ولی خسته نمیشن ایا؟وسط فصل میشه بازی دوستانه گذاشت؟اخه وسط فصل درگیر بازی ها مختلفیم !!! در کل مزایا بازی دوستانه هرچی هست رو بگید ممنون میشم

2-انگیزاه بازیکنان رو چجوری میشه بالا نگه داشت؟ اون قسمتی ک نوشته morale منظورش دقیقا چیه؟ک ب صورت درصدی اعلام میکنه !!!
    با سلام
    ر مورد قسمت تمرین بیشتر توضیح بدید من ی پست دیدم تو این تاپیک بد نبود ولی کامل نبود ب نظرم خوب باز نشده این بخش ، کسی تجربه ای چیزی داره اگه توضیح بده ممنون میشم !!!
    مثلا بعد از هر بازی ی سری بازیکنا ایکون تمرین میده و میری مثلا دفاع ، حمله و قسمت فیزیکی هرکدوم خواستی رو تقویت میکنی این ک خب مفهوم هست و جای سوالی نداره اما در حالت عادی وقتی وارد بخش تمرین میشیم تو صفحه Exercises سه بخش هست ب اسامی Stretching , Cardio , Practice match ک ب ترتیب زده روش 30 درصد و 20 درصد و 10 درصد و وقتی کلیک میکنی روش ی توضیحیاتی نوشته ک اگه استفاده بشه مثلا اینقد طول میکشه و چند درصد از کاندیشن بازیکنا کم میشه و ... مثلا از دوستانی ک تو این زمینه اطلاعاتی دارن بیان ی توضیح درباره این بخش بدن ک ایا استفاده میکنن ، نمیکنن؟ مزایاش چیه؟ می ارزه ک وسط بازی های سنگین ازش استفاده کرد در صورتی ک خب ی سری ضررهایی هم داره مثلا احتمال مصدومیت بیشتر میشه و ... کلا بگن چیکار کنیم تو این بخش بهتره؟ مزایا و معایبشو توضیح بدن و کلا ی اطلاعاتی ب ما تازه واردا تو این زمینه بدن ممنون میشم ، من خودم رو همون ده درصده کلیک کردم دوتا ایتم تمرینی برا دوتا بازیکنام داد و ده دیقه هم کشید و تموم شد همین

بازم سوال هست ک کم کم مزاحم میشم و میپرسم ببخشید دیگه
    چند موردو لازم بگم
    اولین مورد این که این بازی کلا طوری درست شده که انگار شما واقعا مدیر و مربی تیم هستی..یعنی اینکه اگه واقعا برای 1 تیم به صورت واقعی چنین برنامه ریزی بکنی میتونی یه تیم حقیقی خوب بسازی....
    البته این کار وحتی این بازی فوتو فنهای خیلی زیادی داره که حتی من که تاحالا بیشتر از 10 تا جم گرفتم کامل نمیدونم ...(لول 7)و خیلیاشم از راهنمایی علی جان یاد گرفتم...
    اما بازی دوستانه که به من خیلی کمک میکنه برای پیدا کردن تجربه و ترکیب مناسب..من 12 نفر دوست دارم که با توجه به تاکتیک وقدرتشون باهاشون دوستانه میزنم..بهت گفتم فکر کن تیمت واقعی هست وای امکاناتو داری...من چون خودم خیلی به فوتبال فنی نگاه میکنم خیلی تو این بازی دقت میکنم ...اما بگم که اینجا ادمای باهوش زیادن
    انگیزه هم که به خیلی موارد بستگی داره و وقتی کم میشه از طریق پک انگیزه میشه.زیاد کرد با برد وپول وتماشاگر هم انگیزه میره بالاو مارد بسیار که دوستان عزیز هستند

3. کاربر روبرو از پست مفید salar_ss تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

ممنون علی جان ک همیشه لطف میکنی و جواب من و بقیه دوستان رو میدی
    همونطور ک گفتم فعلا ی ترکیب خوب چیدم ببینم چی میشه البته تو ی پستاش بازیکن خوب ندارم و مجبور شدم ی بازیکنام ک قدرتش بالا بود و جوونم بود ولی پستش فرق داشت رو گذاشتم اونجا ، البته ی بازیکن تو اون پست دارم 30 سالشه و قدرتش کمه برا همین نمیذارمش اون پست ، ب نظرتون چیکار کنم؟ بهتره همون ضعیف تره رو بذارم؟
    در ضمن تو همه بازی هایی ک همون بازیکن تو پست غیرتخصصیش بازی کرده نمره متوسط و نسبتا خوب 7 رو گرفته !!!

در مورد سیستم هم ب این نتیحه رسیدم ادم باید با سلیقش و با ابزارش و مخصوصا با فکرش سیستم بچینه ن با جدول از پیش مشخص شده ، وقتی از فکرمون استفاده کنیم بیشتر میتونیم نتیجه بگیریم و شیرینی بازی رو بیشتر حس میکنیم

7 امتیاز خوبیه که بازیکنت گرفته!البته بازم به این ربط داره که حریفت ضعیف بوده یا قوی.اگه همینطور به روندش ادامه میده خب تو همون پست ازش بازی بگیر

نظرتون هم کاملا محترم هست در مورد انتخاب سیستم و ... اون جدول رو صرفا جهت اطلاع گذاشتم برای دوستانی که از سیستم های متفاوت استفاده میکنن.البته همین جدول هم تایید شده نیست!

5. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

از اونجایی که تعدادی از دوستان از قسمت Exercises کامل سر در نمیاوردن توضیحاتی رو در موردش مطرح میکنم

هر مربی میتونه از 3 نوع تمرین مختلف استفاده کنه : که شامل تمرینات کششی (Stretching) ، تمرینات ضربان قلب (Cardio) و بازی تمرینی (Practice match) میشه.

هر کدوم از این تمرین ها مقدار مختلفی از انرژی بازیکنان رو مصرف میکنه اما مقدار مختلفی آیتم تمرینی نیز به بازیکنان میده.

دادن آیتم تمرینی ممکنه به انرژی بازیکنها،شدت تمرین انتخاب شده،سن و میزان رشد استعداد بازیکن بستگی داشته باشه.

اگر بازیکنان شما خسته هستند شما باید از تمرین دادن او پرهیز کنید.چون که باعث به وجود آمدن مصدومیت ها میشه.مخصوصا اگه شدت تمرین بالا باشه این میزان مصدومیت بیشتر هم خواهد شد

در مورد هر تمرین هم به صورت خصوصی توضیح میدم

Stretching یا تمرینات کششی :
    هر بازیکن به طور میانگین 10 درصد آیتم تمرینی دریافت خواهد کرد

این تمرین به طور میانگین 3 درصد از انرژی بازیکنان شما را کاهش میدهد

این نوع تمرین رو هر 10 دقیقه یه بار میشه انجام داد

Cardio یا تمرینات قلبی :
    هر بازیکن به طور میانگین 20 درصد آیتم تمرینی دریافت خواهد کرد.

این تمرین به طور میانگین 6 درصد از انرژی بازیکنان شما را کاهش میدهد.

این نوع تمرین رو هر 30 دقیقه یه بار میشه انجام داد.

Practice Match یا بازی تمرینی :
    هر بازیکن به طور میانگین 30 درصد آیتم تمرینی دریافت خواهد کرد.

این تمرین به طور میانگین 9 درصد از انرژی بازیکنان شما را کاهش میدهد.

این نوع تمرین رو هر یک ساعت یه بار میشه انجام داد.

7. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    چند موردو لازم بگم
    اولین مورد این که این بازی کلا طوری درست شده که انگار شما واقعا مدیر و مربی تیم هستی..یعنی اینکه اگه واقعا برای 1 تیم به صورت واقعی چنین برنامه ریزی بکنی میتونی یه تیم حقیقی خوب بسازی....
    البته این کار وحتی این بازی فوتو فنهای خیلی زیادی داره که حتی من که تاحالا بیشتر از 10 تا جم گرفتم کامل نمیدونم ...(لول 7)و خیلیاشم از راهنمایی علی جان یاد گرفتم...
    اما بازی دوستانه که به من خیلی کمک میکنه برای پیدا کردن تجربه و ترکیب مناسب..من 12 نفر دوست دارم که با توجه به تاکتیک وقدرتشون باهاشون دوستانه میزنم..بهت گفتم فکر کن تیمت واقعی هست وای امکاناتو داری...من چون خودم خیلی به فوتبال فنی نگاه میکنم خیلی تو این بازی دقت میکنم ...اما بگم که اینجا ادمای باهوش زیادن
    انگیزه هم که به خیلی موارد بستگی داره و وقتی کم میشه از طریق پک انگیزه میشه.زیاد کرد با برد وپول وتماشاگر هم انگیزه میره بالاو مارد بسیار که دوستان عزیز هستند
    ممنونم
    بله متوجه هستم منم خیلی از این تاپیک و راهنمایی های دوستان مخصوصا علی اقای گل استفاده کردم
    من ی دونه دوست تو لیستم بوده از اول نمیدونم چ جوریه برا همه همین دوسته هستش یا نه !!! تصویر مورینیو هست و قدرت تیم عالیه و پرتغالیه !!! اتومات فکر میکنم تو لیستم بوده ک احتمالا خود سیستم هر کی عضو بشه میذارتش تو فرنداش
    البته باتوجه ب تجربیات دوستان تو این تاپیک ، میگفتن فرندها ممکنه یهویی بازی بذارن و تیممون خسته بشه برا همین منم هیچ فرندی ادد نکردم اما ب نظر لازم میرسه طبق گفته شما ، فقط وقتی کسی درخواست بازی دوستانه میذاره درخواستش واسمون میاد و ما میتونیم قبول یا رد کنیم؟
    در مورد فوت و فن ها ک گفتید ، چ جوری میشه اینا رو بهتر درک کرد و یاد گرفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    7 امتیاز خوبیه که بازیکنت گرفته!البته بازم به این ربط داره که حریفت ضعیف بوده یا قوی.اگه همینطور به روندش ادامه میده خب تو همون پست ازش بازی بگیر

نظرتون هم کاملا محترم هست در مورد انتخاب سیستم و ... اون جدول رو صرفا جهت اطلاع گذاشتم برای دوستانی که از سیستم های متفاوت استفاده میکنن.البته همین جدول هم تایید شده نیست!
    بله ، البته همونطور ک گفتم بازیکن خوبیه و از اول تو تیمم بوده دیدم حیفه همش رو نیمکته و منم دیدم اون ترکیب جواب داد و سه تا برد پیاپی اوردم دیگه دارم فعلا ازش استفاده میکنم تا اینکه ی بازیکن تو این پست بگیرم

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    از اونجایی که تعدادی از دوستان از قسمت Exercises کامل سر در نمیاوردن توضیحاتی رو در موردش مطرح میکنم

هر مربی میتونه از 3 نوع تمرین مختلف استفاده کنه : که شامل تمرینات کششی (Stretching) ، تمرینات ضربان قلب (Cardio) و بازی تمرینی (Practice match) میشه.

هر کدوم از این تمرین ها مقدار مختلفی از انرژی بازیکنان رو مصرف میکنه اما مقدار مختلفی آیتم تمرینی نیز به بازیکنان میده.

دادن آیتم تمرینی ممکنه به انرژی بازیکنها،شدت تمرین انتخاب شده،سن و میزان رشد استعداد بازیکن بستگی داشته باشه.

اگر بازیکنان شما خسته هستند شما باید از تمرین دادن او پرهیز کنید.چون که باعث به وجود آمدن مصدومیت ها میشه.مخصوصا اگه شدت تمرین بالا باشه این میزان مصدومیت بیشتر هم خواهد شد

در مورد هر تمرین هم به صورت خصوصی توضیح میدم

Stretching یا تمرینات کششی :
    هر بازیکن به طور میانگین 10 درصد آیتم تمرینی دریافت خواهد کرد

این تمرین به طور میانگین 3 درصد از انرژی بازیکنان شما را کاهش میدهد

این نوع تمرین رو هر 10 دقیقه یه بار میشه انجام داد

Cardio یا تمرینات قلبی :
    هر بازیکن به طور میانگین 20 درصد آیتم تمرینی دریافت خواهد کرد.

این تمرین به طور میانگین 6 درصد از انرژی بازیکنان شما را کاهش میدهد.

این نوع تمرین رو هر 30 دقیقه یه بار میشه انجام داد.

Practice Match یا بازی تمرینی :
    هر بازیکن به طور میانگین 30 درصد آیتم تمرینی دریافت خواهد کرد.

این تمرین به طور میانگین 9 درصد از انرژی بازیکنان شما را کاهش میدهد.

این نوع تمرین رو هر یک ساعت یه بار میشه انجام داد.

ممنون از پستت علی جان

من مثلا تمرین اولی رو انتخاب کردم و ده دقیقه هم طول کشید ، همون اولش تا اوکی کردم دوتا ایتم تمرینی فقط ب دو تا بازیکنام داد و ده دقیقه هم شروع شد ب کم شدن تا اینکه تموم بشه ، یعنی تاثیر این تمرین همین دو ایتم برای دو نفر بود؟ پس بقیه چی؟ یا اینکه ن اینطوری نیست و تیم ب صورت کلی پیشرفت میکنه ن اینکه فقط دو نفر؟؟!!!

شما خودت از این تمرین ها استفاده کردی یا میکنی؟ بیشتر چ مواقعی ازشون بهره میبری؟

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو
    اسم واقعی شما
    امجد

FranceChelseaRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

سلام بچه ها.من عضو جدیدم.اسم تیمم amjad fc.لول 4.سه تا قهرمان لیگ دارم با یه سومی.این اوار هرچی تزکیب تیم رو عوض میکنم نتیجه ای نداره همش رو میبازم.میانگین تیمم 28.حتی با تیمهای هم رده خودم.اگه میتونین یه ترکیب خوب بهم معرفی کنید.ممنون

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

ممنون از پستت علی جان

من مثلا تمرین اولی رو انتخاب کردم و ده دقیقه هم طول کشید ، همون اولش تا اوکی کردم دوتا ایتم تمرینی فقط ب دو تا بازیکنام داد و ده دقیقه هم شروع شد ب کم شدن تا اینکه تموم بشه ، یعنی تاثیر این تمرین همین دو ایتم برای دو نفر بود؟ پس بقیه چی؟ یا اینکه ن اینطوری نیست و تیم ب صورت کلی پیشرفت میکنه ن اینکه فقط دو نفر؟؟!!!

شما خودت از این تمرین ها استفاده کردی یا میکنی؟ بیشتر چ مواقعی ازشون بهره میبری؟
    من کم پیش میاد استفاده کنم.اما امروز صبح از هر 3 تاشو استفاده کردم!

اول همه بازی تمرینی که 3 تا آیتم بهم داد!!! :| بعد تمرینات کششی یکی بهم داد! :| بعدم تمرینات قلبی که 7 تا آیتم بهم داد!

اصولا نمیدونم بر چه اساسی آیتم میده! فکر میکنم شانسی باشه!!!

اگه کسی از دوستان میدونه به ما هم بگه بدونیم!

12. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط amjad70 نمایش پست ها
    سلام بچه ها.من عضو جدیدم.اسم تیمم amjad fc.لول 4.سه تا قهرمان لیگ دارم با یه سومی.این اوار هرچی تزکیب تیم رو عوض میکنم نتیجه ای نداره همش رو میبازم.میانگین تیمم 28.حتی با تیمهای هم رده خودم.اگه میتونین یه ترکیب خوب بهم معرفی کنید.ممنون
    سلام عزیز.خوش اومدی

فکر میکنم دلیل اینکه نتیجه نمیگیری میانگین سنی بالای تیمت باشه! من بار ها شده تیم هایی روبروم قرار گرفتن که 6 یا 7 واحد ازم قوی تر بودن و میانگین سنی تیمشون 28 یا 29 و 30 الی بالاتر بوده اما معمولا اکثر مواقع 5 6 تا بهشون میزنم!!!

اگه میانگین سنی تیمت رو بیاری پایین تر فکر میکنم بهتر بتونی نتیجه بگیری

14. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو
    اسم واقعی شما
    امجد

FranceChelseaRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

ممنون از راهنماییتون .برم ببیم میتونم کاریش کنم

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هر پستی که گرت بیل بازی کنه D:
    مربی مورد علاقه
    آنچلوتی
    بازیکن محبوب
    Greath Bale
    اسم واقعی شما
    آریا

GermanyRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    35
    تشکر شده 19 در 15 پست

سلام. منم تازه اینحا عضو شدم و چیزهای زیادی ازتون یاد گرفتم. تا الان تو لیگ 3 تا بازی کردم و همشو بردم. که در کل 6 گل زده و 0 گل خورده داشتم الانم بخاطر تفاضل گل کمتر توی جدول دومم .امروز ساعت 5 عضر بازی دارم نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه میبازم دو تا بازیکن 4 ستاره خریدم که همش گل میزنن اسم تیمم Aria FC

صفحه 48 از 142 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع