نوشته اصلی توسط
aliexpress
خب دلایل زیادی داره که ممکنه تیم شما نتیجه نگیره...وضعیت روحی بازیکنای خودی و حریف،انرژی هاشون،قدرتاشون و .....
سایر دوستان هم گفتن.بهتره با یه ترکیب ثابت پیدا کنید.ولی زمان میبره تا بهترین ترکیب رو بتونید پیدا کنید.باید سیستم های مختلفی رو امتحان کنید و در صورت عدم کسب نتایج مناسب ترکیب جدید رو امتحان کنید
بعد که تقریبا اون ترکیب رو پیدا کردین اکثر مواقع یا همیشه با همون بازی کنید.چون بازیکنا بهتر وفق پیدا میکنن با یه سیستم ثابت
در مورد اون جدوله باید بگم راستش خودم فقط یه بازی اینکارو کردم و نتیجه خوبی گرفتم. ولی خب چون علاقه ای ندارم هر بازی یه ترکیب متفاوت بزارم دیگه ادامه ندادم این رویه رو.اگه میخوای چند بازی امتحان کن ضرر آنچنانی فکر نمیکنم داشته باشه.بازم به نظر خودتون بستگی داره.
در رابطه با استفاده بازیکن تو پست غیر تخصصی خودش... مطمئنا اون بازیکن نمیتونه تو پست غیر تخصی خودش خوب بازی کنه و عملکردش خیلی پایین میاد.اگه یه بار اینکارو کردید آخر بازی میتونید ببینید که اون بازیکن چه امتیازی رو گرفته!
من که به شخصه تو چنین شرایطی اگه بازیکن نداشته باشم به کلی سیستم رو تغییر میدم و از بازیکن تو پست غیر تخصصیش استفاده نمیکنم