داشتم تیم های حاضر در لیگ قهرمانان رو بررسی میکردم دیدم واقعا چندتا تیم خیلی قدر وجود دارن و البته کاملا مشخصه که توکن خریدن چون محاله به صورت عادی یه تیم اینقدر قوی بشه.برای مثال ترکیب این تیم رو ببینید.خداییش نقطه ضعفش کجاست؟اگر با همچین تیمی برخورد کردیم چطور باید مقابلش ایستادگی کنیم.سیستم اتوبوسی هم شاید فقط 5 دقه اول جواب بده و بعدش قطعا دروازه باز میشه و بعد از اون باید حمله کرد که گل بزنیم.پس شاید بهتر باشه از ابتدا با ترکیب حجومی اومد تو زمین.یه ضرب المثل هم هست تو فوتبال که میگن بهترین دفاع، حمله هستش.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه نکته هم جالبه وقتی من سطح 4 بودم همش با تیم های سطح 5 و 6 برخورد میکردم توی جام حذفی ولی الان که سطح 5 شدم همش با سطح 7 باید بازی کنم.نمیدونم این چه شانسیه که من دارم تو قرعه به تیم های سطح 4 نمیخورم.جالبه که همین امروز یه تیم سطح 7 که چندین بازیکن scout داشت رو توی خونه ی خودش 7-3 شکست دادم.در طول بازی هروقت ترکیبم نرمال بود گل خوردم ولی به محض حجومی کردن گل میزدم.بعد از دقیقه 60 دیگه کاملا روی حجومی گذاشتم و تا دقیقه نود 4 تا پشت سرهم بهش زدم.ولی اون تیم فقط چند بازیکن scout داشت.ولی تیمی که در بالا نشون دادم واقعا فکر نمیکنم شانسی جلوش داشته باشم.