Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

داشتم تیم های حاضر در لیگ قهرمانان رو بررسی میکردم دیدم واقعا چندتا تیم خیلی قدر وجود دارن و البته کاملا مشخصه که توکن خریدن چون محاله به صورت عادی یه تیم اینقدر قوی بشه.برای مثال ترکیب این تیم رو ببینید.خداییش نقطه ضعفش کجاست؟اگر با همچین تیمی برخورد کردیم چطور باید مقابلش ایستادگی کنیم.سیستم اتوبوسی هم شاید فقط 5 دقه اول جواب بده و بعدش قطعا دروازه باز میشه و بعد از اون باید حمله کرد که گل بزنیم.پس شاید بهتر باشه از ابتدا با ترکیب حجومی اومد تو زمین.یه ضرب المثل هم هست تو فوتبال که میگن بهترین دفاع، حمله هستش.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه نکته هم جالبه وقتی من سطح 4 بودم همش با تیم های سطح 5 و 6 برخورد میکردم توی جام حذفی ولی الان که سطح 5 شدم همش با سطح 7 باید بازی کنم.نمیدونم این چه شانسیه که من دارم تو قرعه به تیم های سطح 4 نمیخورم.جالبه که همین امروز یه تیم سطح 7 که چندین بازیکن scout داشت رو توی خونه ی خودش 7-3 شکست دادم.در طول بازی هروقت ترکیبم نرمال بود گل خوردم ولی به محض حجومی کردن گل میزدم.بعد از دقیقه 60 دیگه کاملا روی حجومی گذاشتم و تا دقیقه نود 4 تا پشت سرهم بهش زدم.ولی اون تیم فقط چند بازیکن scout داشت.ولی تیمی که در بالا نشون دادم واقعا فکر نمیکنم شانسی جلوش داشته باشم.

2. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.chila نمایش پست ها
    داشتم تیم های حاضر در لیگ قهرمانان رو بررسی میکردم دیدم واقعا چندتا تیم خیلی قدر وجود دارن و البته کاملا مشخصه که توکن خریدن چون محاله به صورت عادی یه تیم اینقدر قوی بشه.برای مثال ترکیب این تیم رو ببینید.خداییش نقطه ضعفش کجاست؟اگر با همچین تیمی برخورد کردیم چطور باید مقابلش ایستادگی کنیم.سیستم اتوبوسی هم شاید فقط 5 دقه اول جواب بده و بعدش قطعا دروازه باز میشه و بعد از اون باید حمله کرد که گل بزنیم.پس شاید بهتر باشه از ابتدا با ترکیب حجومی اومد تو زمین.یه ضرب المثل هم هست تو فوتبال که میگن بهترین دفاع، حمله هستش.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه نکته هم جالبه وقتی من سطح 4 بودم همش با تیم های سطح 5 و 6 برخورد میکردم توی جام حذفی ولی الان که سطح 5 شدم همش با سطح 7 باید بازی کنم.نمیدونم این چه شانسیه که من دارم تو قرعه به تیم های سطح 4 نمیخورم.جالبه که همین امروز یه تیم سطح 7 که چندین بازیکن scout داشت رو توی خونه ی خودش 7-3 شکست دادم.در طول بازی هروقت ترکیبم نرمال بود گل خوردم ولی به محض حجومی کردن گل میزدم.بعد از دقیقه 60 دیگه کاملا روی حجومی گذاشتم و تا دقیقه نود 4 تا پشت سرهم بهش زدم.ولی اون تیم فقط چند بازیکن scout داشت.ولی تیمی که در بالا نشون دادم واقعا فکر نمیکنم شانسی جلوش داشته باشم.
    داداش من معمولا به چنین تیمایی که برخورد میکنم،میرم بازی های قبلیشو نگاه میکنم ببینم کدوم بازی رو باخته و ترکیبمو مثل حریفش میچینم
    میخوای اینو امتحان کن ضرر نداره
    راستی یه چیز دیگه.من دیروز تیمی که تقریبا ۸ واحد قوی تر از من بود رو ۶-۲ پوکوندمش.ترکیبم ۲-۱-۳-۴ با سه تا هافبک وسط تقرییا وسط زمین دست من بود
    چن روز پیشم مقابل تیمی خیلی قوی قرار گرفتم فک کنم ۱۰ ۱۲ واحد قوی تر بود.با همین ترکیب ۲-۰ منو برد.ولی خوب جلوش مقاومت کردم.البته من حالت تهاجمی گذاشته بودم.حالت دفاعیشو امتحان نکردم

4. 3 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع