Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali kian نمایش پست ها
    من هنوز آکادمیم شروع بکار نکرده ، چه مدلیه؟ بازیکن چندساله میده با چه قدرت هایی و چه پستی ؟ . یا مثلا هر فصل که تموم بشه 1 سال میره رو سن بازیکنا؟ چیزایی رو که من بازمان بهش میرسم اگه توضیح بدی ممنونت میشم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi126 نمایش پست ها
    اره منم میخوام بدونم بازیکن چند ساله میده با چه قدرتی
    متناسب با قدرت تیمتون بهتون بازیکن میده.مثلا اگه قدرت بازیکنای شما اکثرا 17 18 باشه ممکنه گاهی بازیکن با قدرت 21 22 بده ممکنه 15 16 بده.یه جورایی شانسیه.پستی هم که میده اونم شانسیه! بازیکن 18 ساله هم بهتون میده.همیشه هم 2 تا بازیکن میده بهتون.که یکیش به حساب قوی تر از اون یکی هست.اونی که قوی تره باید با توکن وارد تیم کردش.اگه قدرتش از میانگین قدرت تیم شما بیشتر باشه ممکنه توکن بیشتری ازتون بخواد اما اگه کمتر باشه توکن کمتری میخواد.اون یکی بازیکن ضعیف تر هم همینجوری مجانی میتونین وارد تیمتون بکنیدش! نه توکن میخواد و نه پول خرید!
    ویرایش توسط aliexpress : 03-29-2014 در ساعت 00:26

2. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

liverpool پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    متناسب با قدرت تیمتون بهتون بازیکن میده.مثلا اگه قدرت بازیکنای شما اکثرا 17 18 باشه ممکنه گاهی بازیکن با قدرت 21 22 بده ممکنه 15 16 بده.یه جورایی شانسیه.پستی هم که میده اونم شانسیه! بازیکن 18 ساله هم بهتون میده.همیشه هم 2 تا بازیکن میده بهتون.که یکیش به حساب قوی تر از اون یکی هست.اونی که قوی تره باید با توکن وارد تیم کردش.اگه قدرتش از میانگین قدرت تیم شما بیشتر باشه ممکنه توکن بیشتری ازتون بخواد اما اگه کمتر باشه توکن کمتری میخواد.اون یکی بازیکن ضعیف تر هم همینجوری مجانی میتونین وارد تیمتون بکنیدش! نه توکن میخواد و نه پول خرید!
    مرسی عزیز ، راستی من تو تیمم تبلیغ این سایتوکردم ، ینی کسایی که باهاشون بازی دارم و ایرانی هستن بیان اینجا ، توی قسمت fan clup name نوشتم derby.ir irana bian inja خخخخخ، جایزمو بدین زووود

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

مرسی عزیز ، راستی من تو تیمم تبلیغ این سایتوکردم ، ینی کسایی که باهاشون بازی دارم و ایرانی هستن بیان اینجا ، توی قسمت fan clup name نوشتم derby.ir irana bian inja خخخخخ، جایزمو بدین زووود
    کار خوبی کردی اینجوری جمعمون بیشتر جمع میشه. از تجربیات همدیگه هم بیشتر میتونیم استفاده کنیم

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

علی جان اینم یه تجربه دیگه ، امشب champions league بازی داشتم ، بردم ، رفتم نیمه نهایی ، فردا ساعت 9 صبح هم توی cup واسه رفتن به فینال بازی دارم , یه آدمه دیوانه توی ادلیستم از جمهوری چک بلافاصله بعداز بازی امشبم بازی دوستانه گذاشت، قدرتای بازیکنام افتضاح شدبا اینکه تعویضیاروسریع گذاشتم، دیر دیدم ، نتونستم بازی رو کنسل کنم ، من که دیگه کسی رو تا نشناسم اد نمیکنم ادلیستامم پاک کردم ، فقط بهم ضررزد آدمه ........ ! خداکنه برم فینال ، تیم مقابلم خیلی قوی هست، لیورپوله قهرمان

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

علی جان اینم یه تجربه دیگه ، امشب champions league بازی داشتم ، بردم ، رفتم نیمه نهایی ، فردا ساعت 9 صبح هم توی cup واسه رفتن به فینال بازی دارم , یه آدمه دیوانه توی ادلیستم از جمهوری چک بلافاصله بعداز بازی امشبم بازی دوستانه گذاشت، قدرتای بازیکنام افتضاح شدبا اینکه تعویضیاروسریع گذاشتم، دیر دیدم ، نتونستم بازی رو کنسل کنم ، من که دیگه کسی رو تا نشناسم اد نمیکنم ادلیستامم پاک کردم ، فقط بهم ضررزد آدمه ........ ! خداکنه برم فینال ، تیم مقابلم خیلی قوی هست، لیورپوله قهرمان
    آره کاش زودتر بهتون گفته بودم! حتی به خود ایرانی ها هم نمیشه اعتماد کرد تو بازی.باید خارج از بازی اعتماد سازی کنین که این مشکلات پیش نیاد. من یه ساله دارم بازی میکنم فقط یه اسپانیایی تو اد لیستمه!

عضو Derby

ArgentinaSS_TehranSS_Tehran

Farhad Majidi

تشکر ها
    30
    تشکر شده 5 در 5 پست

سلام علی جان در بازی دوستانه اگه دعوت بشی انرژی کم نمیشه .... در ضمن تیمم تو لول 6 لیگ و کاپ رو قهرمان شدم ...شمپیون سوم...خیلی سخت بود

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    سلام علی جان در بازی دوستانه اگه دعوت بشی انرژی کم نمیشه .... در ضمن تیمم تو لول 6 لیگ و کاپ رو قهرمان شدم ...شمپیون سوم...خیلی سخت بود
    سلام.چرا داداش انرژی شون کم میشه.
    ماشالا بچه ها خوب پیشرفت کردن.همینجور ادامه بدین تا ۵ فصل دیگه ممکنه به من برسین
    ویرایش توسط aliexpress : 07-26-2014 در ساعت 04:12

9. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع