Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

EnglandPersepolisRealMadrid

Raul

تشکر ها
    856
    تشکر شده 1,005 در 319 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼ آبی اناری ها, بحث های فنی و تخصصی کاتالان ها در فصل 2013_14 ☼☼☼

نقل قول نوشته اصلی توسط Bahador~2B نمایش پست ها
    در ضمن جان مطلب چیزه دیگه ای هست که گویا برای دوست عزیز رئالی گویا سوء تفاهم پیش اومده.
    عزیز جان، صحبت از کارشکنی هست.صحبت از توهین به شعور مخاطب هست.سعی کنیم اینقدر زود قضاوت نکنیم.چه بسا امروز و فردا این قضیه گریبان تیم رئال و یا هر تیم دیگه ای رو بگیره...
    عزیزم کدوم سوء تفاهم شما گفتید صدا وسیما بازی های بارسارو تحریم کرده من گفتم اینجور نیست هممون میدونیم شبکه ی ورزش هم جزو شبکه های صدا و سیما هست پس وقتی داره بازی های بارسارو پخش میکنه یعنی تیم بارسا تحریم نشده
    اما در مورد اینکه شما میگیت قرار بوده بازی از شبکه ی سه پخش بشه بگم که هفته ی پیش هم قرار بود بازی رفت آیندهوون-میلان از شبکه ی سه پخش بشه اما پخش نشد در ضمن خیلی وقته که صداو سیما داره به شعور مردم توهین میکنه این که تازگی نداره.
    اگه از حرفام برداشتی کردی که باعث شد ناراحت بشی ببخشید ولی من منظوری نداشتم

2. 2 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼ آبی اناری ها, بحث های فنی و تخصصی کاتالان ها در فصل 2013_14 ☼☼☼

نقل قول نوشته اصلی توسط sss نمایش پست ها
    عزیزم کدوم سوء تفاهم شما گفتید صدا وسیما بازی های بارسارو تحریم کرده من گفتم اینجور نیست هممون میدونیم شبکه ی ورزش هم جزو شبکه های صدا و سیما هست پس وقتی داره بازی های بارسارو پخش میکنه یعنی تیم بارسا تحریم نشده
    اما در مورد اینکه شما میگیت قرار بوده بازی از شبکه ی سه پخش بشه بگم که هفته ی پیش هم قرار بود بازی رفت آیندهوون-میلان از شبکه ی سه پخش بشه اما پخش نشد در ضمن خیلی وقته که صداو سیما داره به شعور مردم توهین میکنه این که تازگی نداره.
    اگه از حرفام برداشتی کردی که باعث شد ناراحت بشی ببخشید ولی من منظوری نداشتم
    اینو مطمئن باش که این قضیه ورزشی نبود.چرا که سوپر جام اسپانیا هم بخاطر اینکه یه طرفش بارسا بود پخش نشد.خیلی حرفا گفتنی نیست.
    بازی بارسا هم قرار بود شبکه 3 پخش بشه که اول بطور کامل منتفی و بعد با اعتراض کانون همواداران بارسا در ایران و تماسهای بینندگان علاقمند به شبکه ورزش منتقل شد.راجع شبکه ورزش هم توضیح دادم.
    بله توهین به شعور مخاطب همیشه بوده.سانسور بازیها.پخش زنده با دقایقی تاخیر و... ولی اینکه یه تیم سفری داشته باشه که بر خلاف معیارهای یه کشور دیگه باشه و مردم اون کشور بازیچه قرار بگیرن و از دیدن بازیهای اون تیم محبوبشون محروم بشن، واقعا زشت و کثیف هست.
    به والله اگه این قضیه برای رئال مادرید و هر تیم دیگه ای رخ میداد،همینطوری بودم.چون مردم هیچ گناهی ندارن که ...

اینجا هم محفلی برای تبادل نظره.پس دلیلی برای ناراحتی نداره.نظر شما هم برای ما کاملا محترمه.
    یا علی...

4. 4 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع