Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 386

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ایکر کاسیاس
    اسم واقعی شما
    امین

SpainRealMadridSS_Tehran

Casillas

تشکر ها
    694
    تشکر شده 76 در 32 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط ("_") نمایش پست ها

داداش این عکسو میبینی؟
    بیل میاد جای ایسکو
    ایسکو میره جای مودریچ
    به همین راحتی
    تو هنوز فک میکنی سیستم رئال 4-3-3 ؟
    تموم شد اون دوران
    الان 4-4-2 بازی میکنه

درباره سوال دومت:
    وقتی ایسکو بازیش بهتر از مودریچه به قیمت بازیکن نگاه نمیکنن
    اگه اینطوری باشه هرکی گرون تره میره تو ترکیب؟ این طرز فکر واقعا مسخرست
    بعدشم قرار نیست تا ابد که نیمکت نشین باشه که. نیمه دوم میاد تو یا اگه مثلا ایسکو مصدوم شد میاد فیکس بازی میکنه

ok؟
    من سه تا سئوال دارم:اول اینکه شما از کجا می دانی که این همان سیستمیه که قرار انجلوتی از ان استفاده کنه؟اگه قرار باشه که سیستم مربی های حرفه ای را من و شما بدانیم پس دیگه این مربی ها دیگه حرفه ایی نیستن!!!دوم این که من در این سیستم نه دی ماریا را می بینم و نه ژابی الونسو و نه اربلوا!!!این چند بازیکن قرار است فروخته شوند و یا در نیمکت بشینن؟؟؟و سومی اینه که من فکر می کنم که مودریچ و کاسیمیرو در پست هافبک دفاعی بازی می کنند و پست اصلی ایسکو هافبک هجومی است و نمی تواند در ان پست بازی کند گرچه فکر نمی کنم که این سیستم درست باشد.این ها همش سیستم هایی هستند که کارشناسان فوتبالی حدس می زنند.

2. 7 کاربر از پست مفید Real.madrid تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط real.madrid نمایش پست ها

من سه تا سئوال دارم:اول اینکه شما از کجا می دانی که این همان سیستمیه که قرار انجلوتی از ان استفاده کنه؟اگه قرار باشه که سیستم مربی های حرفه ای را من و شما بدانیم پس دیگه این مربی ها دیگه حرفه ایی نیستن!!!دوم این که من در این سیستم نه دی ماریا را می بینم و نه ژابی الونسو و نه اربلوا!!!این چند بازیکن قرار است فروخته شوند و یا در نیمکت بشینن؟؟؟و سومی اینه که من فکر می کنم که مودریچ و کاسیمیرو در پست هافبک دفاعی بازی می کنند و پست اصلی ایسکو هافبک هجومی است و نمی تواند در ان پست بازی کند گرچه فکر نمی کنم که این سیستم درست باشد.این ها همش سیستم هایی هستند که کارشناسان فوتبالی حدس می زنند.
    عزیزم تو این چند تا بازی دوستانه که بازی کرده یعنی با چلسی و اینتر و psg از این ترکیب استفاده کرده
    حالا شاید بازیکنا یکی نبود ولی چینش بازیکنا همین بوده
    ژابی و اربلوا مصدومن

دی ماریا هم رو نیمکته مگه قراره همه اسم ها فیکس باشن؟
    هرکی بهتر باشه فیکس میشه

4. 5 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط Real.madrid نمایش پست ها

من نبودم و از این بحث عقب موندم.....

جواب سوال اولت: اول اینکه آنجلوتی در پیش فصل چند سیستم بکار برد 1. سیستم 2-4-4 و 1-2-3-4 و 3-3-4
    که سیستم 1-2-3-4 اصلا جواب نداد چون بازیکن ها با 3 هافبک دفاعی راحت نبودند!... بنابراین کلا نتیجه گیری کرد که از سیستم 2-4-4 استفاده کنه ( تصمیم مربیه دیگه ). و یه چیز دیگه اینه که سیستم و ترکیب بازیکنان همیشه قبل بازی اعلام میشه ( قبل از بازی دیدی لیست بازیکنا و جایگیریشون نشون میده؟ ااین همون سیستم یا ترکیب بازیکن ها هست) اونی که ما خبر نداریم تاکتیکه تیمه یا همون نقشه تیم یا برنامه ریزی تیم. ببخشید ولی می فهمی منظورم چیه؟

جواب سوال دومت: اگه میشد همه بازیکنا تو زمین بودن خیلی خوب بود اما 11 نفر بیشتر تو زمین نیستن پس طبیعیه که یکی بازی کنه یکی نکنه!. این آقا علیرضای گلم ترکیبی که بیشتر بازی کردنو گذاشته ( تعداد بازیکن هایی که در پیش فصل عملکرده بهتری داشتند و بیشتر بازی کردند). دیماریا آربلوا و آلونسو نه فعلا هیچ خبری از فروششون نیست. دیماریا این فصل هم داریمش اما فصل بعد نمی دونم....
    و هیچ کس نیمکت نشین نمیشه همه بازیکن ها طبق برنامه ریزی مربی بازی می کنند. همه رقابت می کنند تا ببینیم کی ها بهترند. الان رونالدو ثابت شدست و کسی جای اونو نمی گیره....

راستشو بخوای راجب بازیکنای جدید اطلاعاتم کامل نیست و نظری نمی دم. اما مودریچ: مودریچ تقریبا تو میانه همه جا می تونه بازی کنه. تا اون جایی که دیدم وظیفش دفاع و بازی سازی گاهی هم شوت های غافل گیر کننده
    پس میشه گفت تو میانه تقریبا یه جور آزاده...

سیستم یعنی همون 2-4-4 و ترکیب یعنی بازیکن ها ( مثلا می گن فلان غذا ترکیبی از.... است.)

شرمنده زیاد توضیح دادم دیگه گفتم کامل و واضح باشه

سوال داشتی بپرس بچه های اینجا ماشالا استادن

HALA MADRID

6. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع