در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام دوستان من میتونم لیگ ایران یا تیم ملی ایران رو به فیفا13 اضافه کنم.
باتشکر
چگونه در فیفا13نالتی میگیرند
سلام دستت درد نکنه اگه میشه به من کمک کن این MWM selector برای من کار نمی کنه وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه. توی سایت modding way هم یه چیزی در مورد این نوشته یود که برای درست کردمش یه فایلی نوت پد به نام player بود حالا نمیدونم چیکارش کنم
نه من برای پچ ترانسورمیگم
سلام یه برنامه نیست که بشه قدرت بازیکنارو بیشتر کرد؟؟؟ مثلا ronaldo که 92 هست بیشترش کرد و وقتی تو کریرمو هم میری تغییر نکنه . با cm 13 هم میشه ولی وقتی این کارو میکنم تو بازی تغییر نمی کنه
از تو بازی میشه ولی توی کریرمود تغییر نمیکنه
دوستان پچ نسبتا جدید فیفا 14 اومده !
در راه جام جهانی !!( فقط نمیدونم چرا اینقدر زود !!؟ ) مخصوصا اینکه بازی های مقدماتی و نهایی euro 2016 هم توش هست !!
هر چی بگین توش هست !! جام کنفدراسیون ها و یورو ! ملت ها ! و . . . .قص علی هذا !!
دستورالعمل نصب پچ :
۱: دانلود و استخراج فایلهای درون فایل فشرده شده
۳: اجرای Regenerator (iard68).exe و انتخاب مسیر نصب بازی ( Program FilesFIFA 13:?) وکلیک بر روی گزینه GO , منتظر ماند تا نصب کامل پچ
۴: لذت بردن ازبازی
نمایش پچ :
# چند نکته باریک تر ز مو !
1) اگه فقط پچ رو نصب کنید که میتونید به بازیتون تو بخشای باشگاهی هم ادامه بدید !
ولی اگه اپدیت پچ رو هم نصب کنید فقط فقط دیگه بازی های ملی رو میتونید بازی کیند !!
2) بعضی تیم ها مثل ایران ! ترکیب تیم های ملیش افتضاحه ! جوری که رضا گوچی ، مدافع شده !!
وایران تقریبا ضعیف ترین تیم تورنومنته !! فیس بازیکنای ایران هم مثل همیشه افتضاح !!
3) چون تکلیف تیمای صعود کننده هنوز کامل مشخص نشده ! باز هم اپدیت های جدیدتری نیز میاد ...
فایل نصبش تو اینترنت پره !!!
### حالا خودم چندتا سوال دارم !!
1) از بین این همه پچ های جور وا جور کدومش بهتره !!!؟
2) این پچ جام جهانی !! پچ های moding way ?! s !! یا سوپر پچ فیفا !!!!؟
لطفا بگید که من کدوم از اینا رو دان کنم بهتره !!!!
مر30 دوستان !
Buffon & Casillas
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)