به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
اخر این مشکل مالی کار دستمون میده و قهرمانی رو این روزهای آخر میگیره ازمون
ژنرال راست گفته شماهایی که صدای الله و اکبرتون همیشه بلنده پول مردم رو بدین
لعنت بع این تبعیض میان تیمها یه تیم تو پول غوطه وره رده ششمه به لطف داور یه تیم مثل استقلال صدر جدول لیگ و ماقبل فینال حذفی و اول گروهش تو آسیا با جیب خالی قفط به عشق هواداراش آخه تا کی تبعیض فقط اسم کشورمون اسلامیه مابقیش غیر اسلامیست
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
اینا همه فیلمیه که دارن واسه ملت بازی میکنن.اگه دقت کنی همیشه استقلال تو کل فصل صدر جدوله،بعد با سیاست کثیفشون برنامه ای میچینن و کاری میکنن که تیم منتصب به رژیم قبل قهرمان نشه.
کلا عادت کردیم که روزهای پایانی فصل قهرمانی رو از دست بدیم.البته اگه خدا بخواد، بنده ش هیچ کارس.نباید ناامید بشیم.
در ضمن زیاد دلتون رو واسه جام حذفی صابون نزنید.چون قرار نیست این جام به تیمی به غیر از پرسپولیس برسه.من خودم شفاهاٌ و کتباٌ مینویسم که جام حذفی امسال فقط برای قهرمانی پرسپولیس برگذار شده.
پرسپولیس هر طور شده و با هر حق و حق خوری که شده، فصل بعد باید تو آسیا باشه،اینو مطمئن باشید که حذفی متعلق به تیم دولت خواهد بود، ولاغیر ...
ویرایش توسط Bahador~2B : 03-19-2013 در ساعت 18:37
نمودار جام حذفی 1391-1392
.
.
![]()
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
به نام خدا
مرحله نیمه نهایی جام حذفی فصل 91/92
شنبه 10 فروردین ماه 92 // ساعت 17:00
استادیوم : آزادی
استقلال 1 - سپاهان 1
پنالتی
استقلال 5 - سپاهان 6
![]()
داور :
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
ویرایش توسط hamedss : 03-30-2013 در ساعت 19:57
من موندم این چه بازی بود استقلال کرد از اول بازی رو شوخی گرفته بودن انگار اومده بودن نمایش بدن و ببازن و برن
پنالتی ها هم که اخر مسخره بازی هر کسی عشقش میکشید میرفت پشت توپ و پنالتی خراب میکرد
آخه سید تو رو چه به پنالتی زدن خیلی مردی پنالتی بگیر تیم نبازه فرصتهامون رو مفت از دست دادیم
به نظر من عمدا باختن من توی این تیم عطش برد ندیدم همین طور توی چهره امیر خان توی این بازی اصلا استرس نداشت
باز هم میگم عمدا باختن که فینال به پرسپولیس نخورن
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
واقعا این داور میخواد بره جام جهانی قضاوت کنه؟ بهتره بره لیگ گل کوچیک محلات اصفهان رو داوری کنه. الکی اول بازی هند برهانی رو گرفت و خیلی ضد ما کار کرد.
بازیکنا هم فقط چند نفر از جون مایه گذاشتند مثل :مجتبی جباری ، ساموئل ، محمد رضایی ، جواد نکونام و حتی حاتمی ؛ درسته فرزاد پنالتی رو گل نزد ولی هم در حین بازی گل زد و خوب فرار میکرد. موقع پنالتی هم فک کنم باید بره تمرین پنالتی زنی. در کل اندیشه قلعه نوعی روی باخت بود اما این چند نفر که گفتم نشون دادندفقط تیم واسشون مهمه و به اندیشه های منفی گرا چراغ سبز نشون نمیدن. مخصوصا مجتبی جباری ، دمت گرم زیدان آسیا خیلی مردی
LEGENDARY
همونطور که قبلا هم گفتم اینا همه برنامه ریزی شده ست.جام حذفی فقط و فقط و فقط برگزار شد که به پرسپولیس برسه که بتونه فصل بعد تو آسیا باشه.
کاملا مطمئن شدم که حذفی امسال مال تیم دولت هست ولا غیر...
پنالتیهای این بازی رو میشه به عنوان فیلم کوتاه تو جشنواره های طنز شرکت داد. حتما جایزه میاره.
نمیدونم ملت رو بیشعور فرض کردن یا خودشون رو؟
هفته سی و یکم لیگ برتر با بازي دوتيم استقلال وگهر زاگرس به نقطه پايان خود خواهد رسيد ،استقلال که با یک بازی کمتر نسبت به سپاهان در رده دوم قرار گرفته برای بازگشت به صدر جدول بایستي از سد حریف انتهای جدولی خود عبوركند. کاری که به نظر راحت میرسد اما در عمل اينگونه نيست ودر ليگ امسال هيچ تيمي حريف تسليم شده قبل از بازي نيست واين امر را تيم گهر در دوبازي با پرسپوليس در استاديوم ازادي به اثبات رسانده وهردو بار هم تيم حريف را تا مرز شكست پيش برده وتيم پرسپوليس به كمك اشتباهات داوري از شكست مقابل گهر گريخته است ،
گهر سال جدیدرا به جای تمرینات منظم بيشتربا حاشیه های ويرانگر آغازكرد،بازیکنان این تیم چند روز به دلیل بدقولی مسئولان باشگاه در پرداخت مطالبات شان تمرین نکردند وتمرينات اين تيم تعطيل گرديدو محمد مایلی کهن سرمربی اين تیم هم کناره گیری کرد و پس از بحث ووگفتگو هاي فراوان وبا 1ادرمياني رحيمي مديرعامل سپاهانوبا بخشش طلب 130 میلیون تومانی دستمزدش برای تکمیل ورزشگاه شهر دورود به تیم بازگشت..
گهر در رده هفدهم قرار گرفته و در حالیکه همه از سقوط این تیم به دسته یک سخن می گویند مایلی کهن اازبقاء وماندن درليگ سخن ميگويد در چنین شرایطی همه یک برد راحت را برای استقلال کنار گذشته اندوعليرغم اينكه استقلال در این بازی تماشاگرانش را به حکم کمیته انضباطی ندارد و سه شنبه شب گذشته يك بازي سخت ونفسگيررا همىر مصاف با الهلال در لیگ قهرمانان آسیا پشت سرگذاشته و بازیکنان اصلی اش خسته از بازي هاي نفسگير ليگ قهرمانان آسا وجام حذفي پاي به اين مسابقه مي گذارند ، ولی استقلال آنقدر مهره دارد که از پس تیم هفدهم جدول بربیاید، اگر استقلال در ورزشگاه خالی آزادی به تیم مایلی کهن امتیاز بدهد در آن صورت سپاهان همچنان صدرنشین باقی می ماند وشانس قهرماني تيم در ليگ به حداقل ميرسد ،وبه همين لحاظ اهميت اين بازي وامتيازات ان دوچندان ميشود، واگر گهرومایلی کهن موفق به متوقف كردن استقلال را شوند در آن صورت لطف بزرگي درحق سپاهان انجام داده اند،لطف وخدمتي به ارزش اهداء قهرماني ليگ برتر به آن تيم براي پنجمين بار. .
سرمربی گهر پیشنهاد داده بود که بازی استقلال و گهر با حضور تماشاگر برگزار شود البته به شرطی که عواید بلیت فروشی برای تکمیل ورزشگاه شهر دورود اختصاص پیدا کند. مسئله ای که ظاهرا با موافقت قلعه نویی هم مواجه شد ، اما کمیته انضباطی محرومیت استقلال را قطعی و غیر قابل بخشش دانست تا قلعه نویی و مایلی کهن که بعد از مدت ها بر سر یک مسئله به اتفاق نظر رسیده بودند همفكريشان خیلی مثمر ثمر نباشد، رویارویی محمد مایلی کهن و امیر قلعه نوی ازنكات قابل توجه اين بازي است ، مربیانی که کمترین نقطه اشتراک را با یکدیگر دارند و هر از گاهی هم علیه یکدیگر مصاحبه هائي را انجام ميدهند و امروز در مستطيل سبزپنجه در پنجه هم فكنده وزورآزمائي خواهند نمود، نبردی که خیلی منصفانه نیست و بازیکنان دو تیم از نظر توان فنی قابل قیاس نیستند ولی خبری از تماشاگران هم نیست که باعث شود مایلی کهن دوباره بعد از بازی به خاطرشعارهایی که كه احتمالا" سرداده خواهد شد بیانیه بدهد، .
بازی با گهر فرصتی مناسب است که چند بازیکن اصلی استقلال بخصوص ملی پوشان خسته استراحت کنند. در دیدار با الهلال خستگی در ساق پاهای ملی پوشان مشهود بود. جباری که با مصدومیت رابطه ای دیرینه دارد بیشتر در خطر مصدوم شدن قرار دارد،درست است که بین این بازیکنان تا نیمکت نشینها فاصله ای هر چند اندک وجود دارد، اما انگیزه و قبراقی بازیکنان ذخیره صفات قابل توجهی است که تا حدود زیادی می تواند این فاصله را پر کند.
کادر فنی استقلال با آنالیز بازی الهلال قطعاً به این نکته پی برده است که برخی بازیکنان استقلال دچار ضعف بدنی و عدم آمادگی جسمانی هستند و به استراحت و ریکاوری مناسب نیاز دارند.
بازیکنانی نظیر کیانوش رحمتی، میثم بائو، محمد رضایی و کاماچو که کمتر بازی به آنها رسیده می توانند در بازی با گهر به کار استقلال بیایند بازیکنانی که از نظر فنی قبلاً شایستگی های خود را به اثبات رسانده اند.
حال باید دید با توجه به شرایط خاص استقلال بازیکنان ذخیره این تیم می توانند اندیشه های تاکتیکی قلعه نوعی را در زمین اجرا کنند و به نوعی پازل تاکتیکی ایشان را تکمیل نمایند؟
آیا چشم انداز سرمربی استقلال فینال لیگ با سپاهان است؟ بازی که تاحدود زیادی تکلیف تیم قهرمان این فصل را معین می کند.اگر این چنین باشد قلعه نوعی با بالانس بازیکنان خود شرایطی را فراهم می آورد که فینال را به نفع خود به اتمام رساند.
مـــــــــــیـــــلــــــ ــــاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنان که فرهاد را به خدایی دارند
کفرش به کنار
عجب خدایی دارند
به نام خدا
هفته سی و یکم لیگ برتر جام خلیج فارس فصل 92/91
جمعه 23 اسفند ماه 91 // ساعت 19:00
استادیوم : آزادی
استقلال 2 - گهر درود 0
![]()
داور :
![]()
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)