Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 226

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 91-92

اینا همه فیلمیه که دارن واسه ملت بازی میکنن.اگه دقت کنی همیشه استقلال تو کل فصل صدر جدوله،بعد با سیاست کثیفشون برنامه ای میچینن و کاری میکنن که تیم منتصب به رژیم قبل قهرمان نشه.
    کلا عادت کردیم که روزهای پایانی فصل قهرمانی رو از دست بدیم.البته اگه خدا بخواد، بنده ش هیچ کارس.نباید ناامید بشیم.
    در ضمن زیاد دلتون رو واسه جام حذفی صابون نزنید.چون قرار نیست این جام به تیمی به غیر از پرسپولیس برسه.من خودم شفاهاٌ و کتباٌ مینویسم که جام حذفی امسال فقط برای قهرمانی پرسپولیس برگذار شده.
    پرسپولیس هر طور شده و با هر حق و حق خوری که شده، فصل بعد باید تو آسیا باشه،اینو مطمئن باشید که حذفی متعلق به تیم دولت خواهد بود، ولاغیر ...

ویرایش توسط Bahador~2B : 03-19-2013 در ساعت 18:37

2. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نوعی-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    فرهاد-لئو
    اسم واقعی شما
    تیام
    SS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    735
    تشکر شده 792 در 223 پست

پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 91-92

نقل قول نوشته اصلی توسط Bahador~2B نمایش پست ها
    اینا همه فیلمیه که دارن واسه ملت بازی میکنن.اگه دقت کنی همیشه استقلال تو کل فصل صدر جدوله،بعد با سیاست کثیفشون برنامه ای میچینن و کاری میکنن که تیم منتصب به رژیم قبل قهرمان نشه.
    کلا عادت کردیم که روزهای پایانی فصل قهرمانی رو از دست بدیم.البته اگه خدا بخواد، بنده ش هیچ کارس.نباید ناامید بشیم.
    در ضمن زیاد دلتون رو واسه جام حذفی صابون نزنید.چون قرار نیست این جام به تیمی به غیر از پرسپولیس برسه.من خودم شفاهاٌ و کتباٌ مینویسم که جام حذفی امسال فقط برای قهرمانی پرسپولیس برگذار شده.
    پرسپولیس هر طور شده و با هر حق و حق خوری که شده، فصل بعد باید تو آسیا باشه،اینو مطمئن باشید که حذفی متعلق به تیم دولت خواهد بود، ولاغیر ...

دقیقا دقیقا دقیقا گل گفتی
    هزار تا لایک

4. 2 کاربر از پست مفید Abieteh تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع