[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
والا تو بگو
برتری کجا بود خب ادم یه چی میدونه در موردش حرف میزنه
خب تو میخوای زبونه ممدو وا کنی چرا دامن منو میگیری الدنگ
اولا اره بابا منو این ممد 4 سال با هم هم رشته و هم کلاس بودیم یادش بخیر دورانی داشتیم . هی روزگار!!!!
نکته بعدی اینکه روانسنجی یکی از وظایفش همینه که ازمون های معتبرو میسازند و ارزیابی روانی اولش همیشه با روانسنجیه
در مورد معجزه و نداشتن توجیه علمی باید بگم درست میگی اینا رو نمیشه علمی تفسیر کرد اما این اصلا ربطی نداشت چون برای این تستا توجیه علمی هست و کاملا از نظر علمش رد شده نه اینکه نتونسته توجیهش کنه.
انفورماتیکم اختصاصی بعدن برات توضیح میدم
اینیم که من گفتم صرفا شوخی بود وگرنه خودمم که جواب دادم
البته چون مربوط به رشتمون بود حرص درار بود
اخه فکرشو بکنید ما امسال اواخر مهر 4 نفر همکلاسی یه تستو از مولفش خریدیم 400 دلار بعد از اون موقع 6 ماهه داریم روی 2000 نفر اجراش میکنیم تو 3 تا شهر بزرگ
بعد تهش به هیچ نتیجه ای نرسیدیم به همین راحتی 6 ماه زندگیمون الاف شده هنوز وسط راهیم بعد این تستا رو میشه روزی 50 تا ساخت
ولی صرفا من اولش شوخی کردم به جون دخترام خودتون گیر دادین بابا![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 03-19-2013 در ساعت 17:14
خب ادامشم بگو دیگه !
بگو کجا درس خوندین ؟
ممد و مرتوض با هم 4 سال در قزوین مقاوت کردند و درس خواندند . این دو هر روز مقاومت زیادی در شهر قزوین می کردند به گونه ای بعضی از روزها از شدت مقاومت وقت برای درس خواندن نداشتند . این دو رشید و دلاور بودند. ( برگرفته از کتاب تاریخ پنجم دبستان در 20 سال بعد ، درس مقاومت ممد و مرتوض ، ص 18
)
یه روز خوب میاد ...
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
مگه چیه مگه نشنیدی علم اگر در ثریا باشد مردمانی از پارس به ان دست می یابند
هر چند ایجا از ثریا جونم سختر بود اما همین سختیاس که ما رو مقاوم ساخت
مهمترین نکته اینه که فقط سال اولش سخته بعدش خیلی خوب میشه چون مدرک رسمی قزوینی بودنم میگیری میتونی خودت تدریس کنی . اصن عالمی داره
در پایان از اون جایی که واقعا حسش نبود تک تک به همه بچه های گل دربی تبریک بگم
همین جا واسه همتون بهترینا رو ارزو میکنم امیدوارم سالی قشنک داشته باشین و به هر چی میخواین تو این سال برسین
ببم جانهای خودم ، خدمتَ شما عرض کونم که!!! گزوین که باد ندارد! ببم جان! (مرتوض با لهجه گزوینی بخوان بخندیم ببم)!
خلاصه که ما از ترم 3 راحت بودیم! یه سال خوردیم نون و تره (استعاره از یه چیزی) سه سال خوردیم نون و کره (استعاره از یه چیز دیگه)درسش هم که میدادیم!
====================
رسول جان خیلی بی ربط تو حلقت ، آدم بلند شه تا ایتالیا بره ، اونم توی فصل کنسرت ، بین این همه گروه و خواننده ی درجه یک اروپایی بره کنسرت داریوش؟![]()
F a r e w e ll ... Tito
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)