سلام آقایون ببخشیدا ولی من از آقا سینا میخوام این تاپیک رو ببنده بچه ها برای این که بیان درباره مشکلات حرف بزنن میان با هم شوخی میکنن شمام مثل سایتایه دیگه یه ناظر روم بزارید اگه میخواد با هم حرف بزنید برید تو چت باکس
سلام آقایون ببخشیدا ولی من از آقا سینا میخوام این تاپیک رو ببنده بچه ها برای این که بیان درباره مشکلات حرف بزنن میان با هم شوخی میکنن شمام مثل سایتایه دیگه یه ناظر روم بزارید اگه میخواد با هم حرف بزنید برید تو چت باکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول کامنتارو قشنگ بخون بعد اظهار نظر بفرما .
به غیر از یکی دوتا کامنت بقیه کامنتها حالت پرسشی و ابهامی داشت که تهش هم اومده بودن شوخی کرده بودن , یعنی اگر اون تیکه ی شوخی رو برداری خللی در پرسشی بودنه کامنتها ایجاد نمیشه .
این بحثم تو این تاپیک تموم کن . اگه مشکلی داری برو به مدیران بگو و اگه تونستی مدیرا رو قانع کنی من خودم شخصا جواب مدیرا رو هم میدم .
در مورد تیم ملی که توضیحات کامل داده شد .
در مورد بازیکن هم وقتی که نمیخوای بفروشی reject رو بزن تا باشگاه مورد نظر بدونه که تو نمیخوای بفروشی و بیخیال شه .
تیمهای مایه دار خوب پول خرج میکنن پس فک نکن با این حربه میتونی بپیچونیشون که البته این خودش یه مورد مناسب برای گرون فروختن بازیکن ها هم هست .
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط INDECENT : 03-05-2013 در ساعت 00:19
البته بازیکنایی که نمیخوام بفروشم رو هروقت براشون پیشنهاد میاد رد میکنم ولی پیشنهاد رئال به فالکائو خیلی بالا بود گفتم میزنم 80 میلیون اگه قبول کرد که بعید میدونستم حله قبولم نکرد مشکلی نداره البته با پولی که بهم دادن یه ترکیب رویایی ساختم هوملس و لواندوفسکی رو از دورتموند-ده روسی رو از رم-مودریچ و دی ماریا رو هم از رئال گرفتم
.:: دنيا دو روزه ← ديروز و پريروز ::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)