FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام آقایون ببخشیدا ولی من از آقا سینا میخوام این تاپیک رو ببنده بچه ها برای این که بیان درباره مشکلات حرف بزنن میان با هم شوخی میکنن شمام مثل سایتایه دیگه یه ناظر روم بزارید اگه میخواد با هم حرف بزنید برید تو چت باکس
فصل دوم مربیگری با اینتر رو میگذرونم رفتم مای جوپ تیم ملی اروگوئه بهم پیشنهاد داد منم قبول کردم تیم اروگوئه تا حالا 16 بازی برگزار کرده بعد از آرژانتین دومه اگه اروگوئه رو ببرم جام جهانی بازیهاش هم برگزار میشه که خودم بازی کنم آخه جام جهانی خیلی حال میده بعدشم نمیشه تو کریر فقط مربی تیم ملی باشی؟حتما باید دوتاشو باشی؟یه اتفاق دیگه که برام افتاد رئال به فالکائو که تو تیمم بود پیشنهاد 50 میلیونی داد منم به این خیال که اگه مبلغ رو تا 80 میلیون بالا ببرم رئال بیخیال میشه این کارو کردم ولی در کمال تعجب رئال فالکائو رو با قیمت 80 میلیون خرید
1-به احتمال زیاد چون موفق شدی تیمو ببری جام جهانی یه تمدید قرداد میاد که تو اون شرح شده که تا چه تاریخی قرداد اعتبار داره و تو تورنمنتهای پیش رو چی ازت میخوات.
مثلا من با انگلیس رفتم جام جهانی ایمیل تمیدید قرداد اومد که تا 1 سال دیگه میخواستن تمدید بشه و گفت تو جام جهانی تیمو تا نیمه نهایی ببر و تیم به مرحله نهایی یورو صعود کنه
2- فکر نکنم بشه حتما باید دوتاش باشی
3- این شد تجربه من خودم تو این مواقع تا جا داره عدد9 میزارم که مثلا قیمت بازیکن میشه999.999.999که البته قابل شمارو نداره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول کامنتارو قشنگ بخون بعد اظهار نظر بفرما .
به غیر از یکی دوتا کامنت بقیه کامنتها حالت پرسشی و ابهامی داشت که تهش هم اومده بودن شوخی کرده بودن , یعنی اگر اون تیکه ی شوخی رو برداری خللی در پرسشی بودنه کامنتها ایجاد نمیشه .
این بحثم تو این تاپیک تموم کن . اگه مشکلی داری برو به مدیران بگو و اگه تونستی مدیرا رو قانع کنی من خودم شخصا جواب مدیرا رو هم میدم .
در مورد تیم ملی که توضیحات کامل داده شد .
در مورد بازیکن هم وقتی که نمیخوای بفروشی reject رو بزن تا باشگاه مورد نظر بدونه که تو نمیخوای بفروشی و بیخیال شه .
تیمهای مایه دار خوب پول خرج میکنن پس فک نکن با این حربه میتونی بپیچونیشون که البته این خودش یه مورد مناسب برای گرون فروختن بازیکن ها هم هست .
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
ویرایش توسط INDECENT : 03-05-2013 در ساعت 00:19
.:: دنيا دو روزه ← ديروز و پريروز ::.
داداش یه نگاه به سایتایه دیگه بنداز ناظر روم دارن هر قسمت واسه یه کاره حالا نمیخوام تبلیغ بشه برو سایت pesediat یا bazicenter همشون ناظر تاپیک دارن تازه ما یکی از بهترین دوستامون رو که به اسم saeedavril که تنها کسی بود تو تاپیک ویرایش فیفا جواب میداد از دست دادیم رفت من یه ماهه یه سوال تو قسمت ویرایش ها پرسیدم کسی جواب نداده نمیخوام اینجام مثل اون جا بشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)