در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
لطفا فیس insigne بازیکن ناپولی رو بذارید
دوستان عزیز . پچ درسته . فایلها رو که جا به جا کردین باید با برنامه ی Fifa13 i68Regenerator UL 3.1.1 یا FHL-BH-Editor .Regenerato کنین تا وارد بازی بشن . همینطور گزارش گری رو . گزارش گری که راحته . فایلشو دانلود کنین و مسیر بهبش 13 تون رو بدین و بعدشاوکی کنین . بعدشم Regenerator . برای تیم ملی هم یه فایل هست به اسمه FIFA 13 MWM Selector تو پوشه فیفا 13 تون . روش کلیک کنین و قسمت select database رو رو 4 بزاین و اوکی کنین . وارد بازی میشه . نقل و انتقالات هم رو اگه میخواین رو database 2 بذارین ....
موفق باشین ...
سوال داشتین بپرسین . انلاین بودم و بدونم . جواب میدم ....
ببخشید من یه توپ از این سایت که گفتین دانلود کردم چه جوری نصبش کنم
بچه ها من پچ FIFA13LMW165 رو دانلود کردم هر کاری میکنم تغیرات انجام نمیشه خود پچ نصب میشه ولی تو بازی تغیرات انجام نمیشه اعصابم رو بهم ریخته![]()
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
ویرایش توسط milad_1369 : 02-18-2013 در ساعت 22:02
ببخشید کمکم کنید من یه توپ با اسکبورد لیگ قهرمانان اروپا رو دانلود کردم چه جوری نصب میشه
من این FIFA_13_Expansion_Patch_v1.2 رو تو سایت مودینگ وای دانلود کردم اما نمی دونم چجوری نصبش کنم لطفا اگه کسی میدونه مراحل کامل نصبشو برام بگه
فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج کن. محتویاتش رو تو پوشه فیفا 13 کپی و replace کن. بعد ModdingWayInstaller که یه فایل زرد رنگ هست رو اجرا کن و روی install کلیک کن. صبر کن تا نصب شه. نصب که تمام شد تغییرات اعمال میشه و میتونی ModdingWayInstaller رو ببندی.
(نیازی نیست هر دفعه که میخوای فیفا رو اجرا کنی این پچو نصب کنی)
LEGENDARY
بچه ها من پچ FIFA13LMW165 رو دانلود کردم هر کاری میکنم تغیرات انجام نمیشه خود پچ نصب میشه ولی تو بازی تغیرات انجام نمیشه اعصابم رو بهم ریخته![]()
امام خمینی:به والله قسم در عمرم یک لحظه نترسیدم.
سلام من دوتا سوال از بچه ها دارم.1=کسی آپدیتی واسه نقل و انتقالات سراغ نداره 2= من کامپیوترم به مشکل بر خورده بود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا وقتی بازی رو با تنظیمات قبلی انجام میدم بازی تیک گرفته دیگه اعصابم خورد شده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)