Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1281

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط elahe@ نمایش پست ها
    اون مشکلاتی که با مورینیو داشت و جریمه هایی که داشت واسه همین خودش هم می خواست بره .کریم الان چندتا بازیه که خوب کار نمی کنه اصلا هیگی هم خوب نیست یکی دیگه رو بگیریم اون بازیکن نوک حمله مهم اینه که تموم کننده باشه که موراتا می تونه
    والا من که لحظه به لحظه اخبار رئالو دنبال می کنم کوئنترائو با مورینیو مشکلی نداشته و یک بار جریمه شد چون برای شب تولدش 1سیگار کشید همین!. و هرگز نشنیدم که فابیو گفته می خوام برم!!

هیگی و کریم بهترینن. هیچ بازیکنی نمتونسته همیشه تو اوج باشه از جمله رونالدینیو زیدان و حتی رونالدو مسی حال. این مسائل طبیعیه و مدت زمانش کمه. اگه رئال بخواد اینجور که شما می گی کار کنه کل تیم از هم میپاشه.اینکه نشد حرف منطق!!

کریم و هیگی از بهترین مهاجمان دنیا هستند که خیلی از تیم ها آرزوشونو دارند.

باید بگم بنزما جزء مثلث برمودای رئال است اگر فروخته شه یکی از بزرگ ترین اشتباهات رو کردیم. و هیگی هم یکی از بهترین تمام کننده های جهانه و از زمان حضورش خیلی زحمت کشیده.هیگی از کودکی رئالی بوده و تا همین الان با عشق به رئال بازی می کنه.....

خلاصه این دوتا در حال حاضر در رئال جایگزینی بهتر از خودشون ندارند. و من هرگز موافق فروختنشون نیستم مخصوصا وقتی که قضاوتمون فقط به یکی 2 بازی باشه....

HALA MADRID

2. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    والا من که لحظه به لحظه اخبار رئالو دنبال می کنم کوئنترائو با مورینیو مشکلی نداشته و یک بار جریمه شد چون برای شب تولدش 1سیگار کشید همین!. و هرگز نشنیدم که فابیو گفته می خوام برم!!هیگی و کریم بهترینن. هیچ بازیکنی نمتونسته همیشه تو اوج باشه از جمله رونالدینیو زیدان و حتی رونالدو مسی حال. این مسائل طبیعیه و مدت زمانش کمه. اگه رئال بخواد اینجور که شما می گی کار کنه کل تیم از هم میپاشه.اینکه نشد حرف منطق!! باید بگم بنزما جزء مثلث برمودای رئال است اگر فروخته شه یکی از بزرگ ترین اشتباهات رو کردیم. و هیگی هم یکی از بهترین تمام کننده های جهانه و از زمان حضورش خیلی زحمت کشیده.هیگی از کودکی رئالی بوده و تا همین الان با عشق به رئال بازی می کنه.....خلاصه این دوتا در حال حاضر در رئال جایگزینی بهتر از خودشون ندارند. و من هرگز موافق فروختنشون نیستم مخصوصا وقتی که قضاوتمون فقط به یکی 2 بازی باشه....
    من به خدا همه ی خبرا رو می خونم این خبرش مال خیلی وقت پیشاس ولی این بود که اون موقعی که مصدوم بود به جای ریکاوری رفته بود خوش گذرونی که مورینیو عصبانی شد یه بار هم که به داور فحش داد جریمه شد
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)