بالاخره نوبت من رسید تا درباره ی این بازی نظری داشته باشم.
چندین ساله منتظر رویارویی رئال مادرید با منچستریونایتد هستم و این بازی برای من خیلی خاص هست. شاید از بین بچه های سایت من تنها کسی باشم که رئال و یونایتدو یک اندازه دوست داره. برای من ناراحت کنندست شاهد حذف یکی از 2 تیم محبوبم باشم اما خوبزچاره ای نیست امشب هر کی گل بزنه خوشحال میشم.......امیدوارم هر کدوم می تونه امسال قهرمان بشه صعود کنه......
منچستریونایتد
تیم سرالکس همیشه یه تیم موفق بوده سرالکس همیشه از بدترین بازیکنان بهترین بازیکنان رو ساخته و همیشه از بدترین ترکیب بهترین ترکیبو وارد زمین کرده و خیلی کم پیش آمده که موفق نباشه....
خوده سرالکس معتقده که امشب مساوی 0-0 نخواهد داشت که به نظره منم همینه. یونایتد بر خلاف پارسال امسال خیلی شرایط خوبی داره و در لیگ خوب توانسته سیتی رو عقب بیندازه و این نشون از شرایط خوب تیم هست.....
یونایتد مهاجمان بسیار خوبی داره و بازی روی زمین رو خوب بلده. امشب مهار ونپرسی رونی و نانی یعنی مهار یونایتد. یونایتد از نظر من باید از کناره ها حمله کنه چون رئال از گوشه ها مشکل داره و خوشبختانه یونایتد بازی از کنارها رو خیلی خوب بلده و رئال باید یه فکر اساسی کنه. یونایتد باید حواسش به ضدحملات آتشی رئال باشه که معروف به 7 ثانیه هست.اگه خوب بتونه جلوی ضدحملات رئال رو بگیره خیلی می تونه موفق باشه.و همین طور باید یه فکر اساسی برای مثلث رئال انجام بده. یونایتد امشب در برنابئو شب نفس گیری داره چون بازی در اسپانیاست و رئال حمله می کنه....
خوب ببینیم سر الکس چه تفکراتی داره....
رئال مادرید
رئال مادرید امسال برخلاف سال گذشته نتیایج خوبی در لیگ نگرفته و با اختلاف از تیم اول یعنی بارسلون در مکان سوم قرار داره.... اما باینکه آمار بدی داشته نشان داده در بازی های بزرگ خیلی می تونه خطرناک باشه.
امشب برای رونالدو یک شب رویایی و به یاد ماندنیه که بعد از چند سال دوباره بازیکنانی رو میبینه که سال ها در کنار اون ها بازی می کرده فرق اینجاست که امشب مقابلشون قرار می گیره....
تیم های مورینیو همیشه خاصه و همیشه تفکرات خاصی داره. امشب به نظر من امشب رئال موقع حمله یونایتد پرس شدیدی انجام خواهد تا ضد حملات رئالی رو شروع کنه و موفق به زدن گل بشه. رئال امشب تصاحب توپ خواهد کرد.
رئال از لحاظ نفری برتر یونایتده و برای هر تیمی مهار دیماریا اوزیل رونالدو هیگی (کریم) واقعا سخته مخصوصا مثلث برمودای رئال که هماهنگی فوق العاده ای دارن.
ترکیب پیش نهادیه من واسه بازی با یونایتد اینه.
لوپز
کوئنترائو........راموس......په په........آربلوا
ژابی.....خدیرا(مودریچ)
رونالدو............اوزیل..........دیماریا
بنزما(هیگی)
امشب باید نگاه ویژه ای به رونالدو داشت. و همین طور رقابت رافائل با رونالدو چون رافائل در مصاحبه گفته رونالدو رو خیلی دوست دارم و از نظر من اون بهترین بازیکن دنیاست اما امشب من مهارش می کنم....
خوب باید ببینیم تفکرات کدام مربی بهتره.
امیدوارم بازی زیبایی شاهد باشیم