کریستیانو :" به خاطر هواداران منچستر ناراحت شدم "

کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی رئال مادرید که در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ گلزنی کرد گفت که علت خوشحالی نکردنش " احترام به هواداران " تیم حریف بوده است . رونالدو همچنین گفت که دو بازی با یونایتد از نظر حسی برایش خیلی سخت بوده است .
وی گفت :" من کار خودم را کردم . رئال برد و برای تیمم خوشحالم . گلم در دور رفت مثل گلم در دور برگشت بود . حس خاصی نسبت به این افراد داشتم که رفتار خوب و بسیار خاصی برای من داشتند . اولدترافورد خانه دوم من است که دوستان خوبی در این جا دارم . "
کریستیانو افزود :" خوشحالی نکردنم به احترام هوادارانی بود که برای من خیلی تلاش کردند . حس خوبی به من دادند . به خاطر حذفشان ناراحت شدم اما حالا تلاش می کنم که با رئال به فینال چمپیونزلیگ برسم . "
گل یونایتد آفساید بود؟

مسلما راموس هم مثل هر انسان دیگری بی اشتباه نیست اما همه منتظر یک اشتباه کوچک از او هستند تا کل پیشینه فوتبالیش را زیر سوال ببرند و فراموش کنند که برد قبلی در الکلاسیکو حاصل ضربه سر تماشایی او بوده است .
اما با همه این حرفها ، او روی گل خورده رئال مقصر نبود بلکه مقصر اصلی دستیار چونیت چاکر ، داور ترک تبار بازی رئال - یونایتد بود که عملکرد پر اشتباهی از خود ارائه داد . تصاویر کاملا گویا هستند که روی گل اول یونایتد باید آفساید فن پرسی گرفته می شد .
کارشناس داوری آس : آربلوا باید اخراج می شد / اخراج نانی اشتباه و گل یونایتد آفساید بود / هم راموس پنالتی کرد هم رافائل
همان طور که به نظر می رسید ، قضاوت نکردن چاکر در یک لیگ بزرگ و کم انرژی بودنش روی بازی دیروز اثر گذاشت . بازی در نیمه اول انگار نیازی به داو رنداشت و این برای داور ترک تبار کمک بزرگی بود . فقط دو کارت زرد داشت . یکی در دقیقه 18 به اورا به علت خطا روی دی ماریا و دیگری در دقیقه 37 که اشتباه هم کرد . بازیکن رئال به علت خطای خشن روی اورا باید کارت قرمز می گرفت که داور فقط کارت زرد نشان داد .
روی صحنه گل منچستر که راموس گل را وارد دروازه خودی کرد ، توپ در موقعیت آفساید به فن پرسی رسید و این گل باید مردود و آفساید اعلام می شد . اما بزرگترین اشتباه داور در دقیقه 56 بود که نانی به اشتباه اخراج شد . نانی با بی احتیاطی به سمت توپ رفت . پاداش بی احتیاطی هم نهایت کارت زرد است و نه کارت قرمز . نانی حتی حضور آربلوا را حس هم نکرد . یک تصمیم کاملا غلط .
در دقیقه 61 ، رافائل درون محوطه جریمه خودی توپ را با دست تا مانع از رفتن توپ به دروازه تیم شود . این صحنه باید پنالتی گرفته می شد . در دقیقه 75 ، منچستر مدعی بود که راموس ، هند پنالتی کرده اما این طور نبود چرا که نمی شود گفت که ضربه دستش عمدی بوده است .
البته داور اشتباهات دیگری هم داشت . مثلا کریک نیز در دقیقه 85 باید به علت جلوگیری از ضد حمله کاکا اخراج می شد . بازیکن برزیلی داشت یک فرار عالی می کرد و کریک باید کارت زرد دومش را می گرفت . از طرفی در دقیقه 91 نیز راموس به عمد اورا را زد و باید پنالتی گرفته می شد .
چاکر در این بازی بزرگ اشتباهات مسلمی داشت و نشان داد که هنوز تا رسیدن به یک داور سطح اول فاصله دارد . داور ترکیه ای دیشب کاملا کنترل بازی را از دست داده بود که یک اخراج اشتباه ، یک اخراج نکردن اشتباه و نگرفتن دو پنالتی نشان می دهد که اشتباهات بزرگی در این بازی داشته است . او حتی وقت اضافه را هم درست نگرفت و با این همه تعویض و یک اخراج فقط چهار دقیقه وقت اضافه گرفت که یک دقیقه اش را هم دیگو لوپز با مصدومیت صوری خود هدر داد .
مورینیو هم اشتباه در اخراج نانی را پذیرفت :" فرگی همان حسی را دارد که من در زمان اخراج په په داشتم "
خوزه مورینیو در مصاحبه با تلویزیون اسپانیا پس از بازی بازی با یونایتد به تمجید از عملکرد لوپز پرداخت و به فرگوسن حق داد که از قاضوت جانبدارانه چاکر ناراحت باشد .
آنالیز :" از صعود خوشحالم اما توقع بیشتری از تیمم داشتم . بازی خوبی نداشتیم . 10-15 دقیقه پس از اخراج یار حریف خوب بودیم و لوکا بازی را عوض کرد و با خلاقیتش شرایط را بهتر کرد اما با ده نفره باید بیشتر موقعیت ایجاد می کردیم . از نظر بدنی خوب بودیم و همه تلاشمان را کردیم . از صعود راضی هستم اما از کار تیمم نه . "
نیمه اول ضعیف :" نیمه اول ما عادی بود . ریسک زیادی نکردیم ، آنها هم همین طور . چنین نیمه اولی در بازیهای حذفی طبیعی است . آنها گل زدند و ما می خواستیم جبران کنیم اما با اخراجی پیش آمد که مثل زمانی بود که مقابل بارسا ده نفره شدیم . دیگو لوپز از بهترین های میدان بود . "
دیگو لوپز :" وقتی دروازه بانی بهترین بازیکن میدان باشد و مقابل ده نفر بایز کنی ، معنیش این است که بازی را خوب کنترل نکرده ای . فرگوسن در دقایق پایانی فشار زیادی آورد . "
نارضایتی یونایتد از داوری :" من هم حس الان فرگوسن را دو سال پیش در زمان اخراج په په داشتم . البته در آن جا شبیه سازی شد اما این جا نه . خطایی بود که روی آربلوا انجام شد و این تصمیم گرفته شد . پس از آن صحنه بازی آسان تر شد . "
کارشناس داوری مارکا : نانی باید کارت زرد می گرفت
گلی که سرجیو راموس وارد دروازه خودی کرد به نظر می رسید که روی آفساید رابین فن پرسی باشد . پس از شوت ول بک ، بازیکن هلندی به نظر می رسد که در موقعیت آفساید باشد . از طرفی چونیت چاکر ، داور بازی هند پنالتی رافائل روی خط دروازه را ندید . این صحنه در دقیقه 62 بود که هیگوائین در یک قدمی دروازه با ضربه سر به توپ زد که روی این صحنه داور می توانست که پنالتی و اخراج برای رافائل بدهد .
اما جنجالی ترین صحنه داوری بازی مربوط به احراج مستقیم نانی در دقیقه 56 بود . بازیکن پرتغالی به علت حرکت خطرناک روی آربلوا با کارت قرمز مستقیم مواجه شد . صحنه ای که نمی شود به طور مسلم گفت که حقش کارت قرمز بود . فرگوسن از این صحنه کاملا شگفت زده شده بود .

کارشناس مارکا : راموس پنالتی کرد ، کارت قرمز نانی درست نبود
آندوخار اولیور ، کارشناس داوری رادیو مارکا اعلام کرد که اخراج نانی تصمیم درستی نبوده و داور باید کارت زرد می داده است . از طرفی راموس نیز در دقیقه 93 روی اورا پنالتی کرده است . او معتقد بود که نباید پنالتی رافائل در مقابل ضربه سر هیگوائین گرفته می شده است .