Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 994

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

پیش فرض پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    اینا که لازمه . اما به نظر من گزینه ی چهارمی هم هست که اون استفاده صحیح از عقل است و این که با استفاده از عقل هم میتونیم به موفقیت برسیم حتی اگه اون سه تای قبلی رو نداشته باشیم . چون با استفاده از عقل میتونیم به پول برسیم و ...
    داداش قبل از اینکه از عقلت استفاده کنی یا مختو میپاشونن کف زمین یا یه نفر پارتی دارو سفارش شده میاد جاتو میگیره

به قول فیلم معادله که وختی از طرف آزمایش DNA گرفته بودنو طرف داشت قافله رو میباخت , برگشت به وکیله گفت این آزمایش علمیه همه دنیا قبولش دارن , وکیله هم برگشت گفت تنها علمی که تو دادگاه ملاکه علمه قاضیه

تو زحمت میکشیو به علم میرسیو بعدش به پول , اونی که اون سه تا " پ " رو داره یه 7-8 سال زودتر از تو به اینا میرسه

مرتوض باز قات زده رسول بگیرش دکتر بی خیال بله کاملا مشخصه که خیلی آروم بودی من که یک آرسنالی ام از حرفات ترسیدم چه برسه به اون داداش دورتمندیمون شخصیتت تو حلق احمد
    حرفاش مثه آتش زیر خاکستر بود , منظورش این بود که ایندفعه چیزی بهت نگفتم دفعه دیگه یه کاری میکنم که پاتو تو نت نزاری

این تعصبت به دورتمند منو کشته درست یاد تعصب خودم به آرسنال میفتم
    آدم باس به تیمش تعصب داشته باشه , مخصوصا دورتموند رو که بیشتر از بقیه تیمهام دوس دارم . ما باید هوادار باشیم نه تماشاچی

ابه به چه شود اما خب من که به غیر از ارسنال بازی هیچ تیمی رو نگاه نمیکنم چیکار کنم ؟
    خو اشتباه میکنی , بشین نگاه کن .

امیدوارم آرسنال بتونه بایرنو حذف کنه چون این قضیه 2 نکته ی مثبت و البته 1 نکته ی منفی داره .

نکته منفیش اینه که یه تیمه آلمانی حذف میشه ( حالا شالکه هم سر جاش که نمیخوام سر به تنش باشه )

ولی دو نکته ی مثبتش

1- صعود یکی از تیم های محبوبم به مرحله ی بعد

2- نبود بایرن در لیگ قهرمانان که اگه دورتموند به امید خدا و تلاش بچه ها رسید به مرحله ی بعد با سدی مثه بایرن روبرو نشیم

نقل قول نوشته اصلی توسط rko نمایش پست ها
    استاد این حرف هایی که زدی رو تو دبستان وقتی میپرسیدن علم بهتر است یا ثروت تحویل معلم میدادیم تا نمره بگیریم
    تو این دوره علم دوزار هم نمی ارزه تو پول داشته باش بهت هر مدرکی که بخوای میدن مثل اقایون بوووووق
    پوریا مگه تو مدرسه هم رفتی ؟؟؟!!!!!!!!
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 7 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)