FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
وختی تو کریر مد بازیکنمون حالت homesick پیدا میکنه چه خاکی باید به سرمون بریزیم
با دورتموند که بازی میکردم هر کاری کردم کوبا راضی نشدو بعدش از تیم رفت .
حالا هم که با مونیخ 1860 بازی میکنم اینجوری شده , نمیخوام دفامو از دست بدم![]()
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
با سلام.چند وقته که وقتی career mode بازی می کنم بعد از گذشتن چند وقت وقتی دکمه advance رو می زنم از بازی می پره بیروناگه می تونید کمکم کنید.با تشکر فراوان
![]()
ببخشید میشه با عکس توضیح بدید
یه یه برنامه بهتر بزارین که کار باهاش راحت تر باشه
forza milan
سلام ؛
آقا من که حالم گرفته شده؛ با یونتوس کریر رفتیمو ترکوندیم ولی خوب چی فایده ! اگه میشد مثه fifa07 تیم رو اکسترکت کنیم خیلی حال میداد ، با برو بچ کل مینداختیم ....
.
.
.
یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟ اگه میشه بگین ؟؟؟؟؟![]()
یعنی چی اکسترکت کنی؟ میخوای تیمتو یه کاری کنی موقع بازی دوستانه جزو تیما باشه؟ فک نکنم بشه. من که نتونستم. شاید بقیه بدونن.
LEGENDARY
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)