در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
همین نرم افزار هست...فقط برای فیفا کار نمیکنه من رو بیشتر بازی ها تست کردم و جواب داده..
مثل بسکتبال و المپبک لندن....
مشکل از جای دیگه هست....
وقتی میخوای سیو کنی ارور که نمیده؟؟؟؟
شاید به خاطر نسخه بازیته !!!
کدومه؟ اکتیو شده یا 5.99 یا 6.5 یا 10 گیگ ؟؟
من تنظیمات دستم اینجوریه : یه تغییرات جزئی هم تو بازی میدم مثلا جای شوت و سانت رو عوض میکنم
از همینجا هم میتونی درست کنی هر جوری که میخوای ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط saeedavril : 10-26-2012 در ساعت 22:44
اینم فیس اشکان دژاگه که خودم برای فیفا 12 ساخته بودم.که الان وارد فیفا 13 کردم :
![]()
آقا سعید دمت گرم ولی من خودم فریم ورک ۴.۵ رو دارم میتونی بگی چجوری میشه فریم ورک رو پاک کرد تو ویندوز ۸؟
LEGENDARY
یکی از راه های خوب برای از بین بردن لگ در بازی نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است که من برای فیفا 11 و12 و 13 و بیشتر بازیها تست کردم و جواب دادم
نرم افزار رو نصب کنید بعد از نصب یه پنجره باز میشه و بزارید کارش رو انجام بده و بعد از نصب به مسیر نصب برید و D3DOverrider.exe اجرا کنید ( یا تو ران سرچ کنید D3DOverrider)
وقتی نرم افزار اجرا شد بازی Fifa13.exe رو add کنید و مثل عکس تنظیمات رو انجام بدید.
فقط نرم افزار رو close نکنید...Minimize کنید...
![]()
واسه چی میخوای بری تو تنظیمات config ?
مگه با نرم افزار x360 تنظیمات دسته رو درست نمیکنی؟
نحوه پاک کردن تمام نسخه های NET Framework. از روی ویندوز :
برنامه NET Framework cleanup tool. شما را قادر می سازد تا NET Framework. را از روی کامپیوتر خود پاک کنید.
این ابزار فوق العاده ویندوز، تمامی فایل ها، دایرکتوری ها و کلیدهای رجیستری مربوط به NET Framework. را به طور خودکار پاک می کند. توجه داشته باشید که اگر نسخه NET Framework. شما قسمتی از ویندوز است آن نسخه را نباید حذف کنید. مانند نسخه ۳ در ویندوز ۷. این برنامه قادر است تا نسخه های NET Framework. زیر را حذف کند:
.NET Framework – All Versions (Tablet PC and Media Center)
.NET Framework – All Versions (Windows Server 2003)
.NET Framework – All Versions (Windows Vista and Windows Server 2008)
.NET Framework – All Versions (Windows 7)
.NET Framework 1.0
.NET Framework 1.1
.NET Framework 2.0
.NET Framework 3.0
.NET Framework 3.5
.NET Framework 4
برای دانلود این برنامه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
دانلود: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آموزش نصب net 3.5 در ویندوز 8 :
همان طور که می دانیم .Net بر روی windows 8 احرا نمی شود چون خود ویندوز .Net 3.5 و .Net 4 را به صورت پیش فرض دارد پس نیازی به نصب آن ندارد.
اما در بعضی موارد با نصب برنامه های دیگر ( مثلا با نصب ATI VGA DRIVER ) یا دیگر... باعث می شود که Microsoft .Net 3.5 غیر فعال شود و بر روی .Net 4.5 برود.
وقتی این عمل انجام شد بسیاری از برنامه باز نمی شوند و صفحه ای برای دانلود باز می شود.
آموزش آنلاین :
در این روش شما باید به اینترنت پر سرعت متصل باشید. پس به کنترل قسمتها بروید
Control Panel>Programs and Features یا همان Unistall program از سمت چپ Turn Windows features on or Off را انتخاب کنید.
اینک گرینه Microsoft .NET Framework 3.5.1 را فعال کنید. و تایید را بزنید.
سپس صبر کنید تا دانلود تمام شود و .Net 3.5 فعال شود.
آموزش آفلاین :
بسیاری از دوستان مثل بنده از اینترنت پر سرعت دیال آپ استفاده می کنند و نمی توانند از روش آنلاین استفاده کنند.
در این روش شما نیاز به دیسک windows 8 دارید یا فایل ISO یا همان ایمیج آن را دارید.
پس وارد دیسک شوید و محتویات پوشه sxs را از X:\sources\sxs کپی کرده و در درایو c یک پوشه بسازید و نام آن را net35 بگذارید و محتویات پوشه sxs را در آن بگذارید.
به C:\Windows\System32 بروید و فایل CMD.exe را پیدا کنید.
بر روی CMD کلیک راست کنید و حتما حتما Run Administrator باز کنید و گرنه CMD ارور 740 می دهد.
حالا باید کد زیر را در cmd تایپ کنید
Dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:c:\net35 /LimitAccess
ویرایش توسط saeedavril : 10-27-2012 در ساعت 00:55
دوستان من پیشنهاد میکنم که از نرم افزار Fifa13 i68Installer 3.0.1 استفاده نکنید
بهترین نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش که من دارم استفاده میکنم
اصلا احتیاجی نیست که هر کاری میکنید regenerator انجام بدید !!
مثلا من حدود 150 تا فیس اضافه کردم در فایل faces.lua در مسیر :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
بدون regenerator کردن و هیچ مشکلی پیش نیومد واسم !!!
اگر هم میخواین انجام بدید با نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این کار رو کنید...چون هم سرعتش بالا تر هست هم مشکلی پیش نمیاد...
فقط برای ران شدن باید تنظیمات رجیستر رو درست کنید که در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کامل توضیح دادم
واقعا از آقا سعید ممنونم مشکلم حل شد. حالا میتونم راحت با دسته فیفا بازی کنم. آقا سعید خیلی آقایی.
از آقا سینا هم عذر میخوام که دارم غیر تخصصی کار میکنم
LEGENDARY
آقا سعید من وبلاگت رو دیدم عالی هستش. واسه این نرم افزاره که باید به سراغ رجیستری ویندوز بریم یه مشکل دارم و اونم اینکه این مسیری که گفتی رو رفتم اما به EA sport نرسیدم میشه کمک کنی؟
LEGENDARY
من مدیر بخش فیس سایت pespars هستم که در حال تغییرات
این وبلاگم خیلی وقته دارم که مطلالب نمیزارم توش ;-)
نسخه فیفا 13 شما چیه؟ اکتیوش کردی؟ یا کرکی هست ؟؟؟
این مسیر رو پیدا نکردی :
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 13"
اگر کرکی باشه که تو رجیستری کامل تعریف نمیشه
رجیستری رو کذاشتم برای دانلود...البته اگرتو 8 جواب بده...اجراش کن..خودش رجیستری رو درست میکنه...بعد مسیر بازیرو بده بهش که توضیح دادم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)